Şimdi Ara

Bloody A9 program sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün Bu a9 model fare'yi aldım genel olarak güzel lakin şöyle bir sorunla karşılaştım kendi programı olan bloody 5 ve daha güncel olan bloody 6 programlarını kurduğum zaman açılmıyorlar tepki vermiyor hiç bir şekilde farenin üstünde yanıp sönen ledi kapatacağım sadece bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-28F183857 -- 14 Eylül 2017; 17:1:15 >

Şu an başka bir mouse kullanıyor olsamda bende de Bloody V3M var uzun bir süredir. Kenarda yatmakta olmasına karşın sağlıklı yorum yapabilirim. İncelemesi vs. ayarlayacaktım ama bi fırsat olmadı bakalım.

www.bloodyusa.com
    Bloody Official Website
    http://www.bloodyusa.com/download.php?id=6

Buradan yazılımın desteklediği modellerde A serisinin belirtilmemesi ilginç ve saçma ama öyle bir durum olacağını sanmıyorum. En azından ışık ayarlama gibi destekleri sunması lazım. Benim V3M ilk modellerden ve seninkinden de eski olmasına rağmen Bloody 5 sürümünde olmasada 6 sürümünde ışık ile alakalı ayarlar vs.'ye kavuşmuştu.

Tepki vermiyordan kastın, program açılmıyor mu ? Yoksa ayarlamalar komuta etmiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 11 Mart 2017; 11:58:25 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Selam, İyi seni sormalı pek görünmüyorsun özletiyorsun kendini

Durum şu program kuruluyor ama açılmıyor bir türlü, Buradaki yazılımı ve başka şekilde bulduğum 5. sürümde'de aynı sorunu yaşadım uyumluluk filan kar etmedi
    Bir daha deneyeyim bakalım ne olacak birde tahmin ettiğimden büyük çıktı

• Valla nasıl olsun uğraşıyoruz. Yavaş yavaş dönme eğilimindeyim inşallah.

Yazılımsal veya çakışan programlar tarzı bir sıkıntı var gibi o zaman. Mouse uyumlu değil desek bile en azından programın açılması gerekirdi. Kaldı ki öyle bir şey olduğunu da düşünmüyorum.

Sen kaldırıp kurma şeklinde biraz daha dene. En olmadı laptop veya başka bir PC varsa onda kurup denersin, aynı durum devam edecek mi bakalım ? Bendeki V3M modeli de çok benzer seninki ile. Evet büyük mouselar haklısın. Elim o kadarda büyük olmamasına rağmen bende aksine böyle kullanmayı tercih ediyorum mesela. Küçükler bana gelmiyor.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|

Yok hocam olmuyor maalesef garip bir durum gerçekten ne türkçe kurulunda nede ingilizce'de tepki vermiyor

WIN10 PRO x64 kullanıyorum bu arada.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    Benimde W10 64Bit hocam, Bencede yazılımsal bir durum ama nasıl çözeceğiz bilmiyorum

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Benimde W10 64Bit hocam, Bencede yazılımsal bir durum ama nasıl çözeceğiz bilmiyorum

Yabancı forumlara üstünkörü baktım ama bir şey göremedim. İlk fırsatta tekrar bakacağım. Bir şeyler çıkar bakalım umarım.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    Birşey çıkacağını sanmıyorum uyumluluk gidericisini kullanarak denedim programı sına seçeneğine üst üste sürekli olarak 20-25 kere basıyorum şu hatayı veriyor Bloody 6 programı; program has been opened sonuç aynı hiç bir şey yok
    Yok hocam aynı duruyor bende bıraktım zaten çözüm aramayı çok önemli değil ışığın yanıp sönmesinden başka tabi dpi ayarıda değişmiyor bu şekilde sıkıntı yaratabiliyor
  • Bence sizin yazılımsal bir probleminiz var. Yani belki antivirüs belki işletim sistemi gibi... Bu arada eğer bloody yazılımını sistem çubuğundan kapatırsanız led ışıklar da sönüyor. Gerçi sizde program çalışmıyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sec0o -- 31 Mart 2017; 21:32:8 >
  • Sorun çözüldü arkadaşlar

Bu gün yeni aldığım Asus Echelon fareyi dener denemez beğenmedim A9'un alt kısmındaki metal olan kısımlar bunda plastikmiş farenin hareketlerini kısıtlıyor gibi geldi tabi buna göre pad alınırsa daha iyi olacaktır ama yinede içime sinmedi elde tutuş olarak'da aynı şekilde bende çıkardım ve tekrar A9'u taktım ve sitesinden baştan bloody 6 yı indirip kurdum bu sefer kurduktan sonra windows'da yükleme yaptı yeni aygıt için ve program açıldı nasıl olduysa

Klasik bilgisayar buglarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 14 Eylül 2017; 17:25:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    Eyvallah hocam, Yine A9'a kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • quote:

Orijinalden alıntı: sec0o

Nasıl oldu çözebildiniz mi problemi? Bende yeni aldım fareyi bende sorunsuz çalıştı herşey. Fakat farenin üstünde yanıp sönen ışığı nasıl kapatacağımı bulamadım...

Merhaba, Bu ışığı kapatmak için programın üst kısmında X işaretinin alt kısmında yer alan bir simge var küçük ona tıklayıp gerekli ayarlamaları yapabilirsin gerçi baya olmuş çözmüşsündür büyük ihtimalle
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.