Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.639
Cevap
160
Favori
638.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haftalar önceki yaygaranın bu eski video için koptuğunu da ben yeni öğreniyorum.

Yaşlandığımı hissettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 25 Aralık 2024; 14:36:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 29 Aralık 2024; 21:11:25 >

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Kadehlerdeki köpeği görmedin değil mi? Oyunun en zor bossu benim için açık ara oydu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Yok valla girmedim. Oyunu bitireyim aradan çıksın diye oynadım. Ng+ geçtim aslında da ben asıl şu pc portunu merak ediyorum şayet oynayabilirsem pcde bir tur daha bitiresim var.

• Neco. kullanıcısına yanıt

Ateşli köpeği diyorsan, ben onu geçemedim bıraktım zamanında 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    Aynen o it oğlu it Platinum almak için kaç gün onunla uğraşıp sonunda geçmiştim.

• Oyunu pcde 2k cozunurlukte 60 fps olarak deneyimleyebildim crash yemedigi 8 dakikalik surecte de, abi biz cok sey kaciriyormusuz ya. Su oyunun Ps4 donanimina hapsedilmesi yazik gunah. Umarim bir iki aya tum oyun stabil bicimde calismaya baslar emulator uzerinden.

• Gianni Matragranoyoutube
    songs used: Bloodborne - The Hunter's Dream, Bloodborne public voice file library: https://patreon.com/GetGianni website: https://GetGianni.com
    https://www.youtube.com/shorts/SAd6nR82Jtw

SIE Sound Team - Topicyoutube
    Provided to YouTube by NexTone Inc. Micolash, Nightmare Host · SIE Sound Team · Michael Wandmacher · Penka Kouneva Bloodborne Original Soundtrack Released on: 2015-04-22 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZshPTZRwvUM
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hastasiyim

Shirrakoyoutube
    Bloodborne Soundtrack OST - Main Menu Theme
    https://www.youtube.com/watch?si=ewg7CPkjPdiKg9KZ&v=BhGZkdODoDM&feature=youtu.be

• Kusura bakmayın da,tekrar bitirmek için başlayayım dedim,ps5pro da fps, grafikler çamur gibi geldi bu sefer 1 saat zor katlandım,remake olmadan bir daha yüzüne bakmam.

• phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Ps6ya gelirse gelir demons souls gibi, oyun cikali neredeyse 10 yil oldu bu saatten sonra eski gelmesi normal.

• Günümüz çoğu oyunun grafik olarak halen önünde ve taş gibi oyun. Rengarenk renk paleti olan oyunlara baka baka günümüz ergen diliyle çamur, çöp gibi değerlendirme yapmak haksızlık olur.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Demons soul efsane olmuştu.Bunu remake i daha iyi olur.

• Oyunla ilgili her şey yapıldı, bi remastered yapılmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amigdala tek bir varlık olmayıp, her biri uyanan dünya ile
    rüya ve korkular arasında bir köprü görevi
    görmeyi sağlıyor. Bu yüksek, çok gözlü canavarlar kabusun
    bekçileridir, grotesk şekilleri hem korkutucu hem de
    ilham vericidirler. Onların rolü belirsiz olup, hem rehber hem de
    gardiyan olarak görünerek, insanın kavrayışının çok
    ötesinde bir amacı ima ediyor olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 9 Ocak 2025; 13:34:43 >

• Şifa Kilisesi'nin ihtişamının altında gizlenmis, hayal dahi edilemeyecek güç ve trajedinin eseridir Ebrietas.
    O sıradan bir canavar değildir. Varlığı insanlığın yasak arzularını somutlaştıran göksel bir varlıktır da ayrıca.
    Şifa Kilise'sinin elit mezhebi olan Koro içinse Ebrietas: İlahi varlıklar ile iletişim kurmanın umut verici olasılığını temsil eder ancak onun varlığı vahiy olduğu kadar bir lanettir.

Ebrietas'ın ıstırap içindeki şekli, çarpık ve bozukluğu, akrabalarından(Kendi gibi ilah olan)trajik bir ayrılığa işaret eder.
    Ebrietas, Koro tarafından hem saygı görür hem de sömürülür.
    Ebrietas onlar için aydınlanma köprüsü görür.
    Koro, onunla her iletişim kurmaya teşebbüs ettiğinde insanlığı tanrılığa yaklaştırmayı hedefler ki bu aynı zamanda kendi akıl sağlıklarını da feda etmek anlamına gelir.

Ebrietas'ın kendisi trajik bir figür olarak yalnızlığa esir düşmüş ve ihanete uğramıştır.
    Sadece bağlantı arayan ancak ibadet ve
    deney nesnesi olarak hizmet etmeye mahkumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 11 Ocak 2025; 12:37:6 >

• Sonsuz geceye bürünmüş bir gökyüzünün
    altında, Yharnam şehrinin üzerinde sessiz bir gözlemci olarak belirir Ay Varlığı.

Bu esrarengiz Yüce Varlık, gerçeklik
    perdesinin ötesindeki ipleri çeken acımasız
    avı tek başına yönetir.
    Bu gece dansının içine çekilen Avcı, rüyalar
    ve kabuslar arasındaki çizginin bulanıklaştğı bir dünyada yön bulmaya çalışır.
    Ayın Varlığı'nın Avcının Rüyası'nı yaratması, Yunan uyku tanrısı Hypnos efsanesine ufak bir göndermedir de ayrıca.

Avcının Rüyası: bir dinlenme yeridir ama aynı zamanda ruhları sonsuz bir döngü içinde tuzağa düşüren bir kabusdur.

İlk Avcı Gehrman'ın Rüya'ya bağlılığı, tanrılara meydan okuduğu için sonsuza kadar sürecek bir lanetin döngüsüdür ayrıca.

Ay Varlığı önemli bir seçim sunar avcıya; rehberliğinin kabulü ile sürekli hale gelen ava devam etmek ya da kaderin
    dokusuna meydan okuyan bu göksel
    kuklacıya karşı isyan etmek.

Ay Varlığının tasviri, teslimiyet ve meydan okuma, kader ve
    özerklik arasındaki hassas dengenin
    sembolüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 15 Ocak 2025; 21:17:50 >

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

• Oyunun en iyi silahı ve taş dizilimi.

• 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.