Şimdi Ara

Blood Diamond (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EGER WARSA YORUMLARINIZI YAZARMISINIZ 5 DALDA OSCAR ADAYI ACABA HAKEDIYORMU SİZCE
    GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUMDA SİMDİDEN SAOLUN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bugün barda filmini izlerken fragmanlarını izledim.güzel birşeye benziyordu.şuan elimdede divx var gece fırsat bulursam izleyeceğim.izleyenler yorumlarınızı esirgemeyin.
  • 5 dalda oscar adayıymış kimler oynuyo acaba bir bakalım da bence gidilebilir bir film bu kadar kendine güvendiğine göre
  • Harika, süper bir film...hatta 2006 da izlediğim en iyi filmdi...2006 dememin sebebi bu film aslında çok önce gösterime girdi amerikada ama Türkiye deki salak salak yerli filmler yüzünden daha yeni gösterime girebiliyor...

herkese tavsiye ederim...sakın izlemeden geçmeyin...
  • bende gittim, gerçekten güzel bir film, paranız boşa gitmez.
  • Muhteşem bir film bence gidilmesi gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Butterfly Effect 2 (2006)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım gitti. baya çok övdü, bende gitcem
  • izlenilmesi gereken bir film
  • HINCAL KÖSESİNDE BUGUN YARIMSAYFA YAZI YAZMIŞ GİDİN DİYE
  • bende dün akşam evde divxini izledim.gerçekten güzel film olmuş.oyunculuk bazında oskar çıkaracak herhalde.bayan oyuncuda çok afet birşeymiş ya.ama film müthiş.mutlaka izleyin.
  • Bende gitmeyi düşünüyorum ama fırsat olmadı
    ilk fırsatta gidecem ama
    son dönemlerdeki berbat yerli filmlere prim vermemek bence en mantıklısı
  • Süper bi film... Scorcese'den mi, Spielberg'den mi ya da Tom Hanks' den mi bilmiyorum ama Leonardo kendini cok iyi gelistirmis. 2006nın bana göre en iyi 3 filmi arasında. 2 erkek oyuncu da Oscar'ı alamazlarsa üzülecegim.
  • leonardo di caprio oynuyordu di mi*
    heh hatırladım.
    fragmanını görmüştüm.
    bu film daha çok macera arayan amerikan adamının filmi gibi geldi ilk başta ama çok övgü almış vaktim olsa giderim ama öss genciyiz hızlandırmayı dayıyorlar ya
  • ben de bu filme gitmeyi düşünüyorum bu yorumlardan sonra gitme isteğim daha da arttı
    fırsat bulursam gelecek hafta gidecegim
    haftaya hayalet sürücü gelecek (16 şubat 2007) fragmanını ya da filmini izleme fırsatı bulanların yorumunu rica ediyorum
    gidilir mi gidilmez mi başrolde nicalas cage oynuyor
  • ben pek sinemaya gitmiyorum,bir film için oraya vereceğim parayı daha sonrada izleyebileceğim imkanları elde etmeye harcıyorum,bu sebeble gitmeyeceğim ama guzel film oldugu yonunde entry'ler artıyor
  • arkadaşım çok övdü şu anda izlemem imkansız ama ilk firsatta izlicem...
  • pazar gunu gittim super bi film
    leonarda dicaprio ve zenci olan super oynamıs
    bi dk bile sıkılmıon cok akici...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_Slayer

pazar gunu gittim super bi film
    leonarda dicaprio ve zenci olan super oynamıs
    bi dk bile sıkılmıon cok akici...

bencede filmde hiç sıkılmıyon.bu çok önemli film yanılmıyorsam 140 veya 150 dakika ama hiç bir dakika sıkılmıyorsun.
  • Zengin insanların, karılarını mutlu etmek için milyarlar sayarak aldıkları elmasların hikayesi anlatılıyor. Genç kızların rüyalarına giren elmasların kimi insanları nasıl köleleştirdiğini izah ediyor bu film. Sömürenler ve sömürülenler arasındaki gizli bir savaşı konu ediniyor bu film. Tüketim çılgınlığına kapılmış, lüks sevdasında yüzen insanların yüzüne tokat gibi çarpapacak bir film. Kısacası bir insanlık dersi. Birkaç abartılı aksiyon sahnesi dışında kaçırılmaması gereken bir film. Tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.