Şimdi Ara

BLOOD 2 The CHOSE oyunu için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu blood 2 oyununu bi arkadaştan buldum ama pek bi varlık gösteremedim oyunu beceremedim yani oyun açılışında bi vagondayız karşıdan bi bayan ateş ediyo onu öldürüyoruz 2 de masum insan var sanırım ama ben onlarıda vuruyorum aslında vurmasamda pek farketmiyo daha sora bu vagona sıkışıp kalıyorum bi anahtar falan mı bulmam lazım naapmam lazım bilemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • arkadaşım blood 1 i sorsan adım gibi biliyorum her bölümü. çok eskiden oynamıştım ama hala aklımda. ama maalesef 2 yi hiç oynamadım.

Orjinalden alıntı: shane

BU OYUN BU KADAR ESKİ Mİ BE GENEDE BİLEN BİRİLERİ VARDIR HERALDE

BU oyun çok eski tam hatırlamıyorum ama vagonlarda ilerliyordun galiba
  • Yaa benim ilk oynadığım oyundur Bu Hey gidi günler bee Manyak bi oyundur söyleyim. Walla bende hatırlayamadım ama ya geri dönüyorsun ya en ilerde bi düğmeye basıyosun ya bi yerden aşağıya iniyosun bu 3 ünden biriydi.
    www.yabandostu.com
    Av,Kamp,Gezi ve El fenerine Özel Forum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TÜM TUŞLARI TÜM KAPILARDA DENEDİM BEA GENEDE Bİ İCRAAT YOK EPEY TIRMALAMAM GEREKİCEK ANLAŞILAN BEYKİDE SİLERİM BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN

ÖLE Bİ ESKİ DEMİŞSİNİZ Kİ BİRDEN O YILLARA GİTTİM BEA
  • Hem biraz nostalji olur diye tozlu raftan oyunu buldum,hayret o zaman içinde oyun hakkında bilgi veren kitapçıkta varmış(1998).Yıl eski o zaman 95-98 var,haliye yeni sistemler ve xp malesef uyum sağlamadı açamadım,xp yamada yok.Hatırladığım yukarıda bahsedilen gibi vagonlarda yaratıkları haklayarak ilerlemen gerektiği sona gelince zaten patlama ile duruyordu gibi?Kitapçıkta spacebar-use item or open doors diyor,ara vagonlarda yanda veya önde olan kapılara yanaş ve sapacebar tuşuna bas diyeceğim ama sanırım onuda yaptın.Eğer olmadı hileye başvurursan é tuşuna bas çıkan konsola world 02_cityhub yaz ve enter bas,sanırım daha sonraki harita açılacak umarım bir sonraki bölümdür:) veya çalışır.Gerçekten birdaha oynamak isterdim hele blood 1 defalarca secret leri aramak için oynadığım harika bir oyundu ve öyle deme çoğunluk oynamıştır ama hatırlamak zor.

Orjinalden alıntı: Geppettous

Hem biraz nostalji olur diye tozlu raftan oyunu buldum,hayret o zaman içinde oyun hakkında bilgi veren kitapçıkta varmış(1998).Yıl eski o zaman 95-98 var,haliye yeni sistemler ve xp malesef uyum sağlamadı açamadım,xp yamada yok.Hatırladığım yukarıda bahsedilen gibi vagonlarda yaratıkları haklayarak ilerlemen gerektiği sona gelince zaten patlama ile duruyordu gibi?Kitapçıkta spacebar-use item or open doors diyor,ara vagonlarda yanda veya önde olan kapılara yanaş ve sapacebar tuşuna bas diyeceğim ama sanırım onuda yaptın.Eğer olmadı hileye başvurursan é tuşuna bas çıkan konsola world 02_cityhub yaz ve enter bas,sanırım daha sonraki harita açılacak umarım bir sonraki bölümdür:) veya çalışır.Gerçekten birdaha oynamak isterdim hele blood 1 defalarca secret leri aramak için oynadığım harika bir oyundu ve öyle deme çoğunluk oynamıştır ama hatırlamak zor.

• harbi ya bende de blood 2 war aklıma geldi ve bitirmiştim bir sürü bug doluydu ama yine de fena diildi bide nightmare paketi almıştm onla da baya bi ilerlediğimi hatırlıyorum en azından mekanlar süperdi.

tekrar kurup bakim..

quote:

Orjinalden alıntı: bluet

Vagondaki herkesi oldurup disari cikiyorsun hepsi bu.Baksa bir numarasi yok.
  • Dostum o oyun toplasan 7 tusla oynaniyor en fazla.Disari cikmak icin fazla bir kombinasyon kullanmana gerek yok yani.Oyunu 98 de filan oynamistim ama hala hatirliyorum trenden cikmak icin abarti birseyler yapmak gerekmedigini.Belki oyunda bir problem vardir.

Ayrica oyunun acilis muzigi cok guzeldi hala aklimda

Orjinalden alıntı: bluet

Dostum o oyun toplasan 7 tusla oynaniyor en fazla.Disari cikmak icin fazla bir kombinasyon kullanmana gerek yok yani.Oyunu 98 de filan oynamistim ama hala hatirliyorum trenden cikmak icin abarti birseyler yapmak gerekmedigini.Belki oyunda bir problem vardir.

Ayrica oyunun acilis muzigi cok guzeldi hala aklimda
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.