Şimdi Ara

bloke olan simkart nasıl acılır.imkansız demeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
40.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum calınmıştı yaklasık bi hafta sonra buldum fakat o arada kendime yeni simkart cıkarmış oldum bu yetmezmiş gibi eski kartın pin kodunu 3 kere yanlış girdim ve bloke ettim puk numarasını yazan kartıda daha once sobaya atmıştım içindeki numaraları bi şekilde almam lazım..biliyorum imkansız ama herseyin bi caresi olmalı tel.w810i

• bağlı olduğun hat müşteri hizmetlerini ara yaparlar veya turkcell kullanıyorsan online işlemlerden hatla ilgili seceneyi puk numarasını bulabilirsin.
  • hat sahibi gerekli bilgileri müşteri hizmetlerine bilgileri vererek puk numaranızı alabilirsiniz.
  • hat sahibi müşteri hizmetlerini arasa kolayca puk numarasını alabilir, avea'da online işlemlere girmek için şifreniz varsa web üzerinden de alabilirsiniz
  • arkadslar veriyorlar fakat yeni simkart için olanı verirler hat benim üzerimede degil ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 25 Ocak 2009; 15:54:11 >
  • arkadaşlar yurdışında kullandığım hat bloke oldu puk no yok burda bunun çaresi varmı tüm nolarda hatta idi acil yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.