Şimdi Ara

Blog Yazmaya Karar Verdim (Araba mı yoksa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şu herkesin bahsettiği blog muhabbetlerine dayanamayarak bir blog yazayım dedim ama henüz ne yazacağıma karar veremediğimden şimdilik standart yoldan ayrılmayarak araba blogu kurdum. Ne yazılır ne edilirden ziyade insanların bloglarının tutmasını umarak aylarca içerik geliştirmesi ve belli bir süre tutmamasına rağmen bundan vazgeçmemeleri garibime gitti. Henüz adam akıllı planlama vs yapmadığımdan alın girin tıklayın demiycem, zaten reklam da yok merak etmeyin. öyle bi bakın yerin dibine sokun istedim. hem belki eğlenirsiniz.

site bu:http://keyifgarajim.blogspot.com.tr/

ayrıca sitem
    hayırlı
    olsun

• Benden once davranmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arka plan rengini bence değiştir insanın gözünü yoruyor siyah olan sayfalardan nefret ediyorum çok itici
    bence dh deki gibi renk tasarımı yap açık gri+ beyaz
  • Bu ne saçma bi blogtur böyle ?
    Girer girmez ilk yazıyı okuyayım dedim direk yanlış bilgi ile karşılaştım.
    BMW 320 E180 ile aynı sınıfmış A4 doğru sadece.
    D Segmenti araçlar = Audi A4-BMW 3 Serisi- Mercedes C Serisi olucak o dostum.
    Araba bloğu o uslupla iş yapmaz, sen başlamadan bırak.
  • Elmanders E kullanıcısına yanıt
    hahaha hocam iyi güldüm cevabınıza bu blogspot.com un olayını anlamak için açtım. daha da yazı yazmam zaten yazamam çünkü başka arabalar hakkında böyle detaylı(!) bilgiye sahip değilim bunu da bir ara kullandığımdan biliyorum. sizden önce yazan arkadaşınki gibi arka plan siyah olmasın vs gibi öneriler için konuyu açtım. ilginiz için teşekkürler
  • 320d 120 milyar, e180 d sinifi, icerik zaten bomba... Arabalar uzerine sadece arkadas ortaminda konusun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.