Şimdi Ara

Blog için com uzantılı site nasıl kurarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar ben cok acemiyim ve bu işlerden çokta anlamam ama araştırma yaparaka öğreniyorum. Şimdi ben blog sitesi acmak istiyorum ama com uzantılı olsun. Para verebilirim. Bu siteyi nasıl ve nerde acabilirim ve nasıl olmalı ne demeliyi bu siteyi kurmak için adamlara.

2) Blog sitesi nasıl olmalı sizcene fikir görüşlerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoekseLLo -- 10 Ekim 2011; 22:50:06 >
  • İngilizcen varmı ? Gir godaddy.com a istediğin .com uzantılı domaini 12 TL ye al sonra hosting dediğin şey lazım oda yıllık 25-30 tl ye olur sonra wordpressi çak bitti gitti işte, wordpressi ben sana ücretsiz kurarım . Sorun varsa yaz çekinme :)

Yararlı Bilgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarzana123

Arkadaşalar ben cok acemiyim ve bu işlerden çokta anlamam ama araştırma yaparaka öğreniyorum. Şimdi ben blog sitesi acmak istiyorum ama com uzantılı olsun. Para verebilirim. Bu siteyi nasıl ve nerde acabilirim ve nasıl olmalı ne demeliyi bu siteyi kurmak için adamlara.

2) Blog sitesi nasıl olmalı sizcene fikir görüşlerini bekliyorum.

Merhaba,

Şurayla çalışıyorum ücretsiz olarak blog kurulumu vs sağlıyorlar, sadece hizmet almanız yeterli, tavsiye ederim. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiapetos

İngilizcen varmı ? Gir godaddy.com a istediğin .com uzantılı domaini 12 TL ye al sonra hosting dediğin şey lazım oda yıllık 25-30 tl ye olur sonra wordpressi çak bitti gitti işte, wordpressi ben sana ücretsiz kurarım . Sorun varsa yaz çekinme :)
    ...up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iverson85 -- 4 Temmuz 2013; 13:15:47 >
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.