Şimdi Ara

Blockedd Char

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğrusunu Söylemek Gerekirse Forumda Ban Olaylarini Takip Ettim Kimi Arkadaşlar Koxp Kullanmadıgım Halde Ban Yedim Diyor Doğruluk Payı Ararım Ama Şunu Söylemek İstiyorum Level 61 Kadar Emekle Kastım Bir Arkadaşin Tavsiyesi Üzerine Koxp Aldım Ve Ardından 8 Gün Kullandim Koxp Gercekten Karşi Bir İnsandım Fakat Geceleri Uykusuzluktan Dolayi Bana İyi Geldi Her Neyse koxp Aldık Köpeklerde Kastim 8 Gece Ve Benimle Birlikte Koxp Kullanan Bir Cok Kişiyle Taniştim Arkadaşlar Ne Yaparsanız Kendinize Yaparsınız 2 Günden Beri Gercekten Sinirlerim Gerildi Kullandıgımada Cok Pişman Oldum Hak Ettigim Bir Bandi Burda Şunu Söylemek İstiyorum Hepimiz Bu Oyunun Tiryakisiyiz Kimizden Kıs Arkadaşlarımızı Alıp Götürmüştür Kimimizi Ailemizle Huzursuz Etmiştir Kimimiz Okulu Asmıştır Bu Oyun İnsanlarda Bu Tür Derecede Bağımlılık Yapmıştır Ama Gercekten Hepimiz Bu Oyunda Kendimize Ayrı Bir Dünya Kurmuşuz Kendi acımdan Şunu Söylemek İstiyorum Neden Böle Bişey Yazma Geregi Duydun Diye Bana Sora Bilirsiniz Arkadaşlar Ban Yedim Koxptan Dolayi Ve Mahzeretim Yok Hak Ettim Yedim Sizler Lütfen Bu Oyunu oynuyorsanız Koxp Kullanmayin Hepimiz Saatlerimizi Aylarimizi Veriyoruz Bu Oyuna Gercek Hayatta Mutlu Olamadıgımız Anlarda Bile Bu Oyunda Biraz Olsun Sıkıntıdan Uzak Kaliyoruz Kimimiz Lanet Olsun Bu Oyun Oynanirmi Diyoruz Ama Şu Bir Gercekki Knightonline Bizim Yaşam Tarzımız Olmuş Nedenmi Bu Oyun Sayesinde Buraya Yaza Biliyorsam Bu Oyun Sayesinde Sizlerin Bir Takım Yazılarinizi Okuyorsam Ve Bu Oyun Sayesinde Sizlerle Bişeyleri Paylaşa Biliyorsam Ne Mutlu Bana Ve Oyun İçinde Edindigim Güzel Dostluklar Ve Samimi Arkadaşlıklar Kurmuşsam Bu Lanet Olasica Oyunun Oldugundan Dolayi Mutluyum Çünki Hiç Tanımadıgım Görmedigim Sizleri Bu Oyun Sayesinde Buldum Ve Sizlerle Olmaktan Mutluyum

Lütfen Koxp Kullanmayin Gercekten İnsana Koyuyor Herşeyin En Güzeli Emekten Gecer
    Ban Yedim Mahrezetimde Yok Sadece Burdaki Arkadaşlara Söylemek İstedigim Şey koxp Olayının Sonu Yok....

• Yazık olmuş...Ne diye koxp kullanırsınız anlamam.
  • ewet harbiden yazık olmuş hemde çok!ama koxp a dewam her zaman
  • ZUHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHA
  • Yok Kardeş Koxp :Uzak Durun a.q Ben Koxpsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: geyik95_

ZUHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHA

cok mu hosuna gitti

• iyide gulunecek ne varki simdi
  • gm dun gece costu mubarek 360 bılmem kac kısı banladı beramus ta dıer serverları bılmıom ama beramusta bu aralar bakıra ve lesath satanlar 50 60 kısı acaba vıpe yaramadı mı ne adamlar 2 3 tane satıolar bı de
    bu arada kardes sana da gecmıs olsun
  • siz kasıcanızı kasmışsınıs sizin icin sorun yoq yabi napcaz? abi yeni kopx miekmmel paralısını aratmıyor herşey oto arada bi potları basıo ama kasıcamaı kasıom

• geçmiş olsunnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.