Şimdi Ara

Bllizard Downloaderdan - Hızlı yüklemek için ve Firewall hatasından kurtulmak için!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bllizard Downloaderda yapılan ufak bir ayar değişikliği ile şuan sabit 200-300 kb arası indiriyorum ve firewall hatalarındanda kurtuluyorum. Sabahdan beri açıktı downloader ve bir baktımki 50 ila 100 kb arası hız ile indriiyor ve firewall koruması hatasını veriyordu. Downloanderin sol üst köşedeki "Options>Downloader Preferences" giriyoruz ve "Enable Peer-to-Peer Transfer" tikini kaldırıyoruz. Yani seçili olmaması lazım. Böylece oyunu yüklerken sadece bllizardın serverlarından yüklüyor ve firewall hatasını almıyoruz.

Ayrıca downloaderi ilk açtığınızda oyun önce "Http" yani bllizardın serverlarından yükleniyor bu yüzden hızlı yüklüyor fakat bir süre sonra peer-to-peer transfer devreye girince işler karışıyor ve firewall hatası veriyor, hız düşüyor. Üste bahsettiğim ayarı yağtıgınızda sürekli "HTTP" den yükleeyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patya -- 17 Ekim 2010; 17:04:47 >

• tam üstüne basmışsın hocam hakkaten böyle oluyo bi zaman sonra düşüyor
  • bişey sorcam ya şimdi ben bunu indiriyorum ya bi sorun falan çıkarmı bende sizce beyler ? ne biliyim hani bazıları burdan indirmemişte 13 gb yüklemeye çalışmış ya bişey onun gibi yada tam biterken falan mesela yönetici olarak çalıştır dediğinde oluyoda demezsen olmuyo ya son anda olurmu öyle bişey ????
  • ya yeter artık amacın ne antuar i? aynı soruyu 50 kere sordun.kesın olur sende sorun bu gıdısle
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuari

bişey sorcam ya şimdi ben bunu indiriyorum ya bi sorun falan çıkarmı bende sizce beyler ? ne biliyim hani bazıları burdan indirmemişte 13 gb yüklemeye çalışmış ya bişey onun gibi yada tam biterken falan mesela yönetici olarak çalıştır dediğinde oluyoda demezsen olmuyo ya son anda olurmu öyle bişey ????

Tam demek istediğini anlayamadım fakat oyunu standart yükleme şekli böyledir sisteminde sorun yok ise herhangibi sorun yaşamazsın.
  • blizzard downloader pathc yüklerken durdu ve 2 gündür artmıyo napcam yardım edin
  • @ Redhard

Download ekranında yeşil-sarı-turuncu yazı (Problem yok, Fİrewall'a takıldı gibi şeyler yazar) ve küçük bir daire şekli vardır, duruma göre renk değiştirirler. O yazıda nedeni belirtilmiştir. Büyük ihtimal ile HDD'de boş yer yok ve patch'i bilgisayarına indiremiyordur.
  • ibretlik paylaşım saol ama hızım yaklaşık %30 falan arttı 25 kb/s falan arttı yani
  • harbiden ibretlik paylaşım 2 gündür kahrımdan deliye dönmüştüm ya :( çok saol adamım
  • reserve
  • güzel dosyalar gördüm biryerlerde mamundalar falan yaşıyor içerde, edinin birtane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.