Şimdi Ara

Blizzard veritabanı hacklendi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En azından iddia böyle, buyrun linkler:
    http://daeity.posterous.com/what-blizzard-doesnt-want-you-to-know
    http://www.reddit.com/r/gaming/comments/ckmdv/blizzard_is_having_major_problems_right_now/

İngilizce bilmeyenler için iddia şu şekilde: Blizzard şirket içi yolsuzlukları araştırmak için "fraud manager aranıyor" diye bir ilan veriyor, ilanda özellikle şirket içi hesap güvenliğinde çalışılacağı belirtiliyor. bir kullanıcı bunun ne olduğunu official forumlarda sorup "yoksa blizzard içinde de çürük elmalar var da ara sıra hacklandi bahanesiyle hesapları satıyor mu" diye soruyor. konu kilitleniyor, blizzard ilanları apar topar geri çekiyor. bugün itibariyle de pek çok kullanıcı, hesaplarına girdiğinde authenticator atandığını ya da şifrelerinin değiştiğini görüyor. İddia, hesap veritabanının (kredi kartı bilgileri değil, kullanıcı adı/şifrelerin) büyük bir kısmının bir şirket çalışanı tarafından satıldığı yönünde.

İnanmasanız bile, linkleri okumanızı tavsiye ederim, şahane komplo teorisi oluyor

• şöle bir bilgisayar düşünün sadece wow, dürüst hacksiz Ko, age of conan ve warhammer online. bi kaçta online fps. (mesela wow 5 yılı aşkın sürede yüklü kalmış) kısaca sadece online oyun oynadığım bir alet... tüm online oyunlarımı tek ve kimsenin bilmediği bir mail adresiyle yönetirim nerdeyse 8 yıla dayanan bu online oyun sevdası sırasında 3 ay öncesine kadar ilk ve son olarak wow hesabı hacklendi tekrar tekrar pc de trojan aradım, yok yok yok pc deki tüm eski logları inceledim pc konusunda profesyonel arkadaşımıda çağırdım bana yardım etti oda ben gibi herhangi bişi bulamadı. bu tespitten sonra gerek resmi forumda gerekse oyun içindeki gm ile knuştuk yine bu konuda guild arkadaşlarımda yardımcı oldu. bu hırsızlık olayını hep üstümüze attılar sizde trojan var yada siz gelen mail e tıklamışsınız...... bi dünya sebep ama hep biz hatalıyız. adamlar zeytin yağı mübarek. sonunda guildimle helalleşip soyulduk ey halkım deyip oyunu bıraktım. şimdi ne var soyulmakla bişi olmaz geri alırsın itemini paranı der gibi beni paralayacak avukat oyuncu kardeşlerimi hissediyorum
    son 4-5 aydır sadece forumlardan takip edebildiğim kadar binlerce hacklenen var kredi kartı olayı değil çünkü 1 dolarlık authenticator parası kredi kartından çekilmemiş yani sadece bizim id ve şifre satılmış bu ifadeye inandığım için direk bodoslama yazdım. sonra accuanta hacker authebticator almış gizli soru konusunda yada kredi kartı konusunda herhangibir kaçak durum yok bu durunda gözler blizzardın resmi forum sitesine çevriliyor onlarda boyna inkar ediyor hala çarlar günde 3-4 bazen 10 hesabıyla hackleniyor. zavallı blizzard baya güç durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

şöle bir bilgisayar düşünün sadece wow, dürüst hacksiz Ko, age of conan ve warhammer online. bi kaçta online fps. (mesela wow 5 yılı aşkın sürede yüklü kalmış) kısaca sadece online oyun oynadığım bir alet... tüm online oyunlarımı tek ve kimsenin bilmediği bir mail adresiyle yönetirim nerdeyse 8 yıla dayanan bu online oyun sevdası sırasında 3 ay öncesine kadar ilk ve son olarak wow hesabı hacklendi tekrar tekrar pc de trojan aradım, yok yok yok pc deki tüm eski logları inceledim pc konusunda profesyonel arkadaşımıda çağırdım bana yardım etti oda ben gibi herhangi bişi bulamadı. bu tespitten sonra gerek resmi forumda gerekse oyun içindeki gm ile knuştuk yine bu konuda guild arkadaşlarımda yardımcı oldu. bu hırsızlık olayını hep üstümüze attılar sizde trojan var yada siz gelen mail e tıklamışsınız...... bi dünya sebep ama hep biz hatalıyız. adamlar zeytin yağı mübarek. sonunda guildimle helalleşip soyulduk ey halkım deyip oyunu bıraktım. şimdi ne var soyulmakla bişi olmaz geri alırsın itemini paranı der gibi beni paralayacak avukat oyuncu kardeşlerimi hissediyorum
    son 4-5 aydır sadece forumlardan takip edebildiğim kadar binlerce hacklenen var kredi kartı olayı değil çünkü 1 dolarlık authenticator parası kredi kartından çekilmemiş yani sadece bizim id ve şifre satılmış bu ifadeye inandığım için direk bodoslama yazdım. sonra accuanta hacker authebticator almış gizli soru konusunda yada kredi kartı konusunda herhangibir kaçak durum yok bu durunda gözler blizzardın resmi forum sitesine çevriliyor onlarda boyna inkar ediyor hala çarlar günde 3-4 bazen 10 hesabıyla hackleniyor. zavallı blizzard baya güç durumda

authenticator eklemek için illa 1.5 dolarlık mobil olandan eklemek gerekmiyor. tek bir cihazı bin tane hesaba bağlayabilirsiniz hiç para vermeden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.