Şimdi Ara

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
11
Favori
37.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala satmaya çalışan arkadaşlar var yüksek değerlerden
  • Valla biraz hayal kırıklığına uğradım. Oyun güzel ama şans faktörü aşırı etkili bazen öyle saçma sapan kağıtlar geliyorki canımdan beziyorum fena sıkılıyorum her turn random 1 kağıt yerine random 3 kağıttan birini seçsek falan biraz daha tatlı olur sanki. Şans faktörü azalır...
  • Bu patch ile biraz daha iyi olmuş yoksa sıkmaya başlamıştı. Şu ranked ödüllerini de aktif etseler bari
  • Büyük ihtimal haftaya açık betaya geçilecek. Key satmaya çalışıp konuyu baltalamayın...
  • Holy Smite dışında hiç bir gold card animasyonu gözükmüyor. Benimle alakalı bir sorun mu yoksa client ile falan mı alakalı ?
  • Ya 2 haftadır key bekliyorum hala gelmiyor.Streamlerden youtubeden izleye izleye bi hal oldum lütfen bir arkadaş göndersin yahu hayrına.Aldıktan sonra mesajı editleyip başka istemem sadece kendim oynayayım yeter benim gibi satranç manyakları taktik manyakları için yaratılmış oyun hala keyim yok Cidden gönderen arkadaşa dualarımı eksitmeyeceğim ..
  • 5-3 e 105 altın ve bir deck çıktı ama deckten çıkanlar rezaletti
  • Hearthstone oynayan arkadaşlar pm atsın battlenet idlerini ekleyeyim beraber oynayalım.
  • Arena değiştiğinden beri 2. denememde 12 win aldım, uzun bir süre gold ihtiyacı çekmem herhalde

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft
     Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Cidden güzel combo yapmış.Karşıdaki şaşırmıştır baya

• Benim sorularım olucak bazı kartlarda Enrage ve Divine shield özelliği var bunlar nedir ?

Yani bir minyon divine shield özelliği veriyor başka bir minyona ama sanki hiç özellik vermemiş gibi boarddan anlayamıyoruz.Enragede öyle onun işlevinide bilmiyorum.Bunları kendim bulamıyorum çünkü oyun bende yok yukarda da yazdım key bulmayı veya open betaya girmesini en çok bekliyenlerdenim.Sorularım konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Benim sorularım olucak bazı kartlarda Enrage ve Divine shield özelliği var bunlar nedir ?

Yani bir minyon divine shield özelliği veriyor başka bir minyona ama sanki hiç özellik vermemiş gibi boarddan anlayamıyoruz.Enragede öyle onun işlevinide bilmiyorum.Bunları kendim bulamıyorum çünkü oyun bende yok yukarda da yazdım key bulmayı veya open betaya girmesini en çok bekliyenlerdenim.Sorularım konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim ..

Divine Shield sahip minion, başka bir minion`a saldırdığı zaman, aldığı hasarı Immune ediyor ve shield kayboluyor.

Enrage sahibi minion damage yediği zaman Enrage oluyor ve sahip olduğu özellik çalışıyor.
    Örneğin Angry Chicken, hasar aldığı zaman enrage oluyor ve +5 damage buffu alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

quote:

Benim sorularım olucak bazı kartlarda Enrage ve Divine shield özelliği var bunlar nedir ?

Divine Shield sahip minion, başka bir minion`a saldırdığı zaman, aldığı hasarı Immune ediyor ve shield kayboluyor.

Enrage sahibi minion damage yediği zaman Enrage oluyor ve sahip olduğu özellik çalışıyor.
    Örneğin Angry Chicken, hasar aldığı zaman enrage oluyor ve +5 damage buffu alıyor.

Teşekkür ettim hocam ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

quote:

Teşekkür ettim hocam ..

Rica ederim, başka sorunuz varsa yazın, ben cevaplamaya çalışıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PROBElem

quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

mesela 5 win aldım ben 3 tane kutu verdi. normalde 5 tane veriyordu ya 3 tane verdi. 55 gold + kart + pack çıktı.

eski ranked'lar duruyor. ama rank isimleri değişmiş.

Hocam arenada bize verilen herolardan birini mi seçmemiz lazım illa ? bütün altınlar heba oldu en dandiklerini veriyor hep bi priestle giremedim arenaya oynamaya başladığımdan beri

Priestle girince direk 12 yapıcan sanıyon dimi?
  • Oyun çöküyor girmeye çalışırken, çoğu kişide olan genel bir sorunmuş forumlarından takip ettiğim kadarıyla. Kısa sürede fixlerler umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

bu nedir yaa
  • hyena cidden çok op. aynı şekilde etheral ve questin adventurer da. en kısa sürede kartları aldınız aldınız alamadınız oyun gider.
  • 2014 de giricez hala acil betaya geçmedi su oyun anasini satiyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.