Şimdi Ara

Blizzard'dan gelen e-mail ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar google da arattığımda ip adreslerini yine blizzardla ilgili bir sürü konu başlığı karşıma çıkıyor bu mailler çoğu kişiye gelmiş bu mail nedir arkadaşlar ben belirtilen tarihte giriş yapmadım hesabıma ? gelen mail aynen şu:

    Kimden: Blizzard Entertainment (noreply@blizzard.com)

    Dear customer,


    This is an automated notification sent from our account security system. You login your account successfully at on September 2 form the 125.87.108.* range, but our system shows the 125.98.151.* IP range exists a large number of hackers. As too many customer complaints, the 125.98.104.* IP range has been blacklisted.

    We are concerned about whether your account has been stolen. In order to guarantee the legitimacy of your account, visit website fill out some information to facilitate our investigation.

    Account security is solely the responsibility of the accountholder. Please be ****ed that in the event of a compromised account, Blizzard representatives will typically lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID m aterials before releasing the account for play.

    Sincerely,
    Blizzard account system
    Blizzard Entertainment







  • Bu ne ya buram buram fake kokuyor..
  • Evet fake yani ordkai linke tıkladım sallama acc bilgileri giridm error veriyor. Fakat anlamadım blizzard.com uzantılı e-mail almışlar... :S
  • Ya onu değiştiriyorlar. Tıklayın dediği linke bakınca da blizzard, battle.net falan yazıyor ama siteye girince abuk bir adres olduğu görülüyor. Kanma onlara amaç o. Şu IP aralığında çok sayıda hacker vardır o yüzden o IP aralığı kara listeye alındı ne demek yahu
  • Blizzard'dan mail gelse de zaten "...@battle.net" şeklinde bir adres olmuyor muydu?
  • ben ona şaşırdım gelen mail @blizzard.com şeklinde resmi gibi :D
  • Bu tarz e-postaları ben yıllardır alıyorum. Gmail sürekli spam e gönderir o yüzden gözüm görmez. Geçen gün spam kutusunu boşalttım o yüzden bir örnekte ben verirdim ama şu an mevcut değil. Yapacağını her türlü işlemi adres satırına kendiniz blizzard' ın resmi web sitelerinin adresini yazarak yapın.

    Konunun uzmanı değilim ama; @battle.net @blizzard.com şeklinde e-posta gönderebiliyor -bunu yapabilen e-posta programları olması gerek-. Adresin tutması güvenli anlamına gelmiyor. Gmail örneğin resmi olarak Blizzard dan gelen her postayı gelen kutusuna alır.

    Posta kutumdaki resmi bir posta örneğini göstereyim. Zaten az çok neyin sahte neyin gerçek olduğu bakınca görülebiliyor.



     Blizzard'dan gelen e-mail ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koalaxy -- 4 Eylül 2011; 18:30:59 >




  • Sahte olanı da posta kutuma düşmüş. Aradaki fark ve Gmail' in uyarısı ekranda.

     Blizzard'dan gelen e-mail ?
  • yapıcağınız işlem çok basit, sizi yönlendireceği sitenin adresini kontrol edin, fareyi linkin üzerine getirin, sol altta durum çubuğunda bağlanacağı adresi kontrol edebilirsiniz. genelde linkwww.blizzard.com bla bla'dır fakat fareyi üzerine getirdiğinizde bli-zard.com gibi fake bir adres olduğuu farkedersiniz. örneğin;
    www.blizzard.com
    gibi. iyi çalışmalar.
  • Accountun hacklendiğini düşünseler accountu kilitlerler.. ve "due to suspicious activity your account has been locked" yazarlar.. böyle emaille filan confirmation istemezler.. ben blizzarddan gelsin gelmesin hiç bir maile bakmıyorum..

    son olarak blizzard.com 'dan mail atmak çok zor değil.. mail server sunucularının cogunda mail adres kısmını siz dolduruyorsunuz :) inanmayan mail server kurup deneyebilir.
  • Ya benim mailimdeki sayfaların hemen hepsinin yarısı "blizz"den gelen maillerle dolu.
    private oynayınca zamanında böyle oluyor. WoW için ayrı mail adresi almak mantıklı olabilir.
  • Blizzard never asks your password gibi bi uyarı her zaman var oyunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.