Bildirim
Blizzard banned 105,000 WOW accounts
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
işte kalite budur ya -
ii yapmışlar.... -
tabiki hileci adamlara göz actırmamaları lazım blizzzardın ko dan farkını göstermesi lazım -
Yakışır.. -
wow kalite farkını ortaya koymuş -
bot kesmekten canım sıkılmıstı zaten :D serefsiz botlar ölmemek için gerekirse pot içiyor -
helal valla, şeyini çıkartamayacaklar oyunun -
İyi işte ko nun oyuncu sayısı artar biraz -
ko da para ödiyen krall oluo..ödemeyen bile her boku yapsa ban atılmıo atılsa 2 gün sonra açılıo yapan gene yapcağını yapıo...wow da adamlar para ödedikleri oyundan hile yaptığı için bile hesapları kapatılıo...işte aradaki kalite farkı... -
iyi yapmışlar -
ben bi botla karışlatım badlandste, elementallerin orada grindliyor, sonra ben bunu öldürdüm 3-4 kere, sonra dönüp direk bana geliyodu, demek kıl kapan cinsleri de var bu botların -
Valla Blizzard bekleneni yaptı...105.000 acc'de az bir sayı değil demek ki hile tahminimizden daha fazla yaygın... -
ya kusura bakmayin aylik 13 euro ucret veriyosunus bu oyuna. bunu 7 milyon oyuncu ile carpin. kalite degil bu hakkiniz hakkiniz olani yapio biliz bunu yapmasa zaten werilen ucret yalan olur abi kucumsemeyin blizin su anda sizlerin ustunden kazandigi para afrikada kucuk bir ulkenin aylik kazancindan cok daha fazla . -
Blizzard su anda aylık ücretlerden, migrate ücretlerinden, reklam gelirlerinden tahmini ve yaklaşık olarak 1.5 - 2 milyar euro para kazanıyor senede siz hesap edin. Eger hile yapan bu hesapları banlamazsa 5 yıl geliştireceğini açıkladığı bu oyunu oynatacak oyuncu bulamaz en fazla 2 - 3 yıl sonra. -
KO'nun bütün oynuyanlarını toplasan 105.000 kişi çıkmaz herkezde 3-4 hesap oldugu için -
iyi iste ikiye katlanır oyuncu sayıları, ordan buraya geliyorlardı, simdi de burdan oraya gecerler -
blizzard a bak be milyonlarla oynuo...
bu 105 bin kisiyi banlamasaydi sayelerinde ayda bir bucuk milyon kar yapacakti ama simdi bunlari banlayarak kalitesini ortaya koydu yani wow a baska 200 bin kisi kazandirarak simdide bu yani gelenlerle 2 milyon dolar kar yapiyor -
abi adamlar ilk wurgunu yapti zaten benim gibi cogu kisi diablo etiketinden dolayi wow a basladik yalan dien warmi aranizda.
ama diabloyu yapan ekip su anda cigir acicak bask abir oyun pesinde helgate london we bu bu oyuunun arkadasinda ea games bile war.
diablou yapan ekiple yapilan bir soyleside sunu soylemislerdi. artik rpgler birbirnin kopyasi oldu soyleki bi life bari bide mana bari koyunca bide lvl atlatinca oluo size rpg . bunu dergide okuduktan sonra wow a olan ilgimde ciddi bir azalma oldu cunki adamlar hakli.
mantikli dusununce su anda wow u diablodan ayiran ozellikleri grafik- we online oynaniyor olmasi. yani diablodan sonra nereyse hicbir gelistirme yapmamis blizard. ya ne biliyim bana artik cok sacma gelio diablodada ayni tactic oldu oyun 2 sene sonra exp pack . ya pazarlama taktigi bile ayni bence blizin su asamadan sonra ozellikle 2007 de cikicak rakiplerden sonra kendisini ciddi sekilde gelistirmesi lasim cunki cok saglam rakipler gelio
-
Haklısın ama blizzard bu yani çıkacak olan yeni oyunların, rakiplerinin altında kalmaz diye düşünüyorum. Ha kalırsa biz de daha iyi olanı oynarız. Hiç birimiz sırf blizzard yaptı diye oynamıyoruz bu oyunu iyi olduğu için oynuyoruz.
Diabloyu yapan ekip için Guild Wars ı yapıyolar denmişti. Aldık oynadık ve beklenenin aksine hiç ilgi çekici bir oyun karşımıza çıkmadı. Bu diabloyu yapan ekip efsanesi her RPG oyundan once piyasaya sürülen bir pazarlama hilesi haline gelmeye başladı bana göre. Yani ortada bir ekip var tamam diabloyu yaptılar çok da iyi ettiler, senelerce oynadık hala oynayanlar var ve keyif aldık, alıyoruz. Ama şu da bir ekibi de bu kadar efsaneleştirmemek lazım. Bu ekip diabloyu yaptıktan sonra gerçekten sağlam bir projeyle karşımıza çıktılar mı? Bu kadar sene nerdeydiler, yani oturup da "yeterince bekledik artık yeni bir oyun yapma zamanı geldi" gibi bir durum da olamaz bana gore.
Bir oyunu sırf blizzard yaptı diye oynamayacağım gibi, bir RPG yi de sırf diablonun ekibi yaptı diye oynamam. Başka bir ekip onlardan daha iyisini yapabilir. Başımın üzerinde de yerleri olur, bir güzel oynarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserteagle -- 24 Aralık 2006; 2:21:19 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X