|
Bildirim
|
Şimdi şöyle, direkt çöp diyerek eleştiri olmaz sebebini düzgünce yazmak lazım.
WoW = kesinlikle lore saçmalamaya başladı ve ben wow loreunun artık sonuna geldiğine inanıyorum ya da artık final bi lore hazırlamaları gerekiyor onuda bi pakete dönüştürüp noktayı koymalılar. Artık heyecan verici bi durum yok wow loreunda bence buna hepimiz katılıyoruz. Shadowlands'in lore dan cok gameplay i tutarsa tutar, onu da başarılarsa bunu göreceğiz. Overwatch 2: Tam anlamı ile Overwatch a gelmiş bi patch gibi bir şey. Yeni görünüm vs dedi trailer da ama tam anlamı ile aynı görünüyor, değişiklik yok. Sırf 60$ dan satmak için yeni bi oyun yapmak yerine overwatch'e exp paket olarak getirselermiş yeterliymiş. Alt tarafı pve görevleri var birkaç tane hepsi bu. Diablo 4: En önemli duyurusu buydu blizzardın bu sene. Bilindiği üzere immortal sonrası reputationlarını geri kazanmak için son blizzcon sonrası bu oyunu yapmaya başladılar. Tahmin ediyorum ki immortal developerlarının %90 ını alıp D4 e verdiler. 1 senede kolay değil cinematic,gameplay trailer ve demo sunabilmek. Haliyle daha d4 e yorum atmak henüz yersiz. Oyun zaten rahat 2-3 sene gelmiyor, 2-3 senede çok değişikliğe uğrar baya gelişir. İzlediğimiz demo sadece 1 senelik bi çalışma. Warfact 3 reforged: Bence hayal kırıklığı, eski oyun ile arasında çok bi fark yok, remasterı yapamamışlar ya da ucuz yoldan kaçmışlar bilmiyorum, nostalji olması zevkli fakat bence parasını hak etmiyor, olmamış bu remaster tam anlamı ile aynı cidden aynı w3 ile. Heartstone: Pek ilgili alanım değil, yorumum yok. SC2 ve Hots zaten bitmiş. Bence blizzard'ın artık yeni bir mmorpg oyun yapması gerekiyor, yeni karakterler yeni lore. Bu oyunlar artık blizzardı kurtarmaz, özellikle Riot o kadar oyun getiriyor 2020 ye. Onlarla kolayca yarışabileceğini sanmıyorum blizzardın bu şekilde. |
blizzard'a çöp deyince borsası düşüyor herhalde hocam, yatırım yaptılar sanırım ondan öyle sert giriyorlar.
yoksa elin oyun firmasını bu kadar korumak için başka bir sebep olamaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1E7D6C06 -- 3 Kasım 2019; 21:23:4 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|