Şimdi Ara

Blitzkrieg'ciler Buraya Bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu merak ediyorumda. Biraz trailer izledim, SS gördüm. İnceleme yazısı filan okudum. Kamera açısı hoşuma gitti, commandos tarzında. Ayrıca bana keyifli ve zor dakikalar yaşatacağından ümitliyim. Ama birşey soracaktım:

Bu oyunda kendi taktiğimizi yapma imkânımız var mı? Yani kendimiz taktik üretip, oyuna başlayınca hangi taktik lazımsa onu seçmek gibi. Yoksa oyunda kendi taktiklerimizi free bir şekilde mi yapıyoruz diğer strateji oyunlarındaki gibi? (Yani göreve başlayınca tankları önce gönderip piyadeler arkada, hava desteği savaşın sonlarına doğru, yada piyadeleri önce gönder vs. vs.)

Kısa birşey daha soracaktım, oyunda Nazi, sovyet ve amerika birliklerinden hangisi eğlencelidir? Bu olay göreceli midir? Ve yeni başlayan çaylaklar(ben mesela) için bunların arasından kullanışlı olan var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 12 Mart 2008; 18:53:15 >

• Oyunun 2 sini hiç beğenmedim ama ilki ve ek görev paketleri çok iyi...Ayrıca çok da zor bir oyun kaynaklar sınırlı olduğu için çok dikkatli hareket etmek gerekiyor...Benim taktiğim öncelikle topçuları kullanarak düşmanın tank, top, at...vs gibi ağır silahlarını yok etmek...Sonrada tanklar veya zırhlılarla kalan piyadeleri temizlemek...Ama oyunda sırf saldırı değil savunma yaptığın bölümlerde var...Bu bölümlerde de mayınlar çok iş görüyor...Taktiği serbest olarak sen belirliyorsun ama bazı bölümlerde mecburen tek bir taktik belirliyorsun...Öncelikle ilk oyunu ve devamlarını oynamanı tavsiye ederim...Bunları bitirdikten sonra istersen 2 yi denersin...

Blitzkrieg
    Blitzkrieg: Burning Horizon
    Blitzkrieg: Rolling Thunder
  • bu oyun bi *** yaramior.
  • cevap için sağol Rapator

Peki hangi milleti öneriyorsunuz millet(yukarıda da yazdığım gibi)?
  • Açıkçası her millet keyifli. Oyunda hava kuvvetleri hariç gerçekçi bir ordu görev dağılımı yapılmamış. Örneğin tüm milletlerde birlikler neredeyse aynı formatta geliyor. Aslında Almanlarda az sayıda ama kaliteli tank alabilirken müttefiklerde çok sayıda daha az kalitede tank verilmeliydi. Bir de (belki de oyunun en kötü yanı bu) görevler arasında birliklerinle ilgili seçimler yaparken silahlar iki kategoriye ayrılmış durumda; zırhlı araçlar ve toplar diye. Ancak kundağı motorlu bir top seçmek istersen o zaman onu zırhlı araçlar bölümünden veriyor ve bir tankına maloluyor. Aynı şekilde kundağı motorlu uçaksavar, tanksavar, eğer tank şasisi üzerindeyse ancak bir tankla değiştirebiliyorsun. Bu da gereksiz yere zırh gücünü azaltıyor.
  • blitzkrieg 2 birinciye göre daha bir aksiyon içermekte ve birincide yapabileceğin taktik daha fazla ama ben ikisini de öneririm ikisinin de ayrı tadı vardır zaten oyunda 3 tane campaing var rus nazi ve müttefiklerle de oynuyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

cevap için sağol Rapator

Peki hangi milleti öneriyorsunuz millet(yukarıda da yazdığım gibi)?

ben her zaman almanları severim, tankları çok iyi ama hepsinden ayrı ayrı zevk alırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim millet.

Sovyetle başlayıp amerikanla devam edip naziyle işi bağlayım. Hem 3 ayrı campaing oynamış olurum. Zaten rusçayıda seviyorum bu savaş oyunlarında.[örn: COD2, Imperial Glory(özellikle)]

"Atakuzu pretuku pretivlikaa!!!"
  • "Blitzkrieg 2: Liberation"'u aldım. Hadi bakalım biraz bunu oynicam.

Yeni stratejilere yelken açıyorum.()
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.