Şimdi Ara

Blitzcrank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu Blitzcrank'ı doğru düzgün oynamak istiyorum. İzlemem gereken streamer'ların isimlerini verebilir misiniz? Ya da direk link atın düzgün oynanılmış bir Blitzcrank videosunu. Burdan taktik de olur.

• Streamer olarak Nhat Nguyen var.Blitzcrank'ı hangi lanede oynamak istiyorsun ona göre item skill sıralaması vb. söyleyebilirim.
  • O kadar olayı genişletme elbet bir kaç taktik var ama önemli olan q tutturmak oda sana bağlı
  • smart cast KESİNLİKLE KULLANMA q yu zank diye atma bekle zamanı geldimi çekersin skill shotun iyiyse adamın kaçtığı yere doğru at q e r yaptığında teamın çektiğin kişiyi kesemediyse leave at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer q ile tutturamıyorsan çalılıklara gir w açıp e ile adamı havaya fırlat, düz manevra yapıcağını anladığın zaman q ile çek.
  • Solotop iyi oluyor bence.

• Bol bol pratik yaparsan zamanla alışırsın.Eğer Exhaust alırsan yanına daha kolay zıplatıp çekebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    9 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Range'i iyi ayarlayabiliyor ve sabit fps ile oynuyorsan kesinlikle smartcast kullan. Smartcast ile hem daha seri hem daha kolay olur. Ayrıca bol bol ward kullanmanı tavsiye ederim.(Support olduğunu var sayarak söyledim bunları.)

Edit: 1-2 şey ekliyeyim bari. Flash + exhaust alırsan. TFda karşıdaki ad carrye atıp tf'a önemli katkın olur. Ayrıca Turret'ın altına çekip Q+E exhaust yaparak alabilirsin adamları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruizes -- 10 Eylül 2012; 23:26:37 >
  • benim rehberi oku 2 günde pro olursun huehue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 11 Eylül 2012; 3:02:25 >
  • solotop blitz oyna manamune-triforce-warmog kas. bitirmeden kazanırsınız
  • Kusura bakmayın lane söylemeyi unutumuşum. Arkadaşla support-ad carry oynuyoruz da. Arada değişiyoruz. Ben Blitz'i beceremedim. Ondan dolayı sordum bunu. Bir de skillshot'ı nasıl geliştirebilirim? Botlarla oynayarak olmuyor. Onların ne yapıcağı zaten belli.
    .
  • Çok oynamak lazim skill shot gelistirmek icin. bazen sana bakmiyor o is, karsida ki adam temkinliyse yapacak bir seyin elbetteki var sadece sansa bakiyor

• Q skilini zamanla daha iyi atmaya başlarsın zaten, ben ilk aldığımda sabit duran adama tutturamıyordum.(13 leveldim)Rakibi ilk e ile fırlatıp sonra rakip flash işlevini gören skillini kullandıktan sonra q ile çekmeyi deneyebilirsin.Tristina, Ezreal gibi herolara karşı işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JucyTR

Kusura bakmayın lane söylemeyi unutumuşum. Arkadaşla support-ad carry oynuyoruz da. Arada değişiyoruz. Ben Blitz'i beceremedim. Ondan dolayı sordum bunu. Bir de skillshot'ı nasıl geliştirebilirim? Botlarla oynayarak olmuyor. Onların ne yapıcağı zaten belli.
    .

Skillshot kolay adam seni gördüğünde range'ten çıkmaya ya da geri kaçmaya çalışıcak. Biraz gerisine atarsan tamamdır. Ama zamanla olur biraz sonunda zaten adamın ne yapıcağını bildiğin için otomatik olarak tutturuyorsun.
  • Q+E+R GG. Support itemleri al. Defansif oyna adamlari turret altina cek. Dusmanin minyonlarina "q" atma. Dost minyonlarin arkasindan q skillini kullanarak adamlari turret altina cekebilirsin. Ayrica sakin tank cekme.

• http://www.youtube.com/watch?v=4fOOfJkBnjw

• Blitzde çok nadir oyun kaybettim. İtemlerini mp ağırlıklı alıp skillerde elini korkak alıştırmıcan e ve r yi iyi kullanman gerek q ise teamda çok işe yarıyor hemde baya çok :)
  • Tf öncesi karşı takım 4 kişi başladığı için kazanma oranın yükselir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.