Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (514. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
425.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Şuan karakterler arası güç farkı çok fazla savaş nasıl olucak? İchigo neredeyse tüm shinigamilerden güçlü; JB, İchigo'dan güçlü. Aizen herkesden güçlü gibi bir olay var şuan. Kaptanlar ruh kralının oraya gitse hangisi ne yapabilicek? Belki Zaraki ile Urahara diğerleri tırt. Ukitake napıcak savaşacak mı? O savaşacaksa Aizen niye ortaya çıkıyor. İchigo kimle savaşacak çok saçma olaylar var şuan. Bir şey başlamadan diğerleri başlıyor sürekli.

benim dusuncem juha bach en guclu karekter suan da. tabii ruh krallının ozelliklerini net bilmiyoruz.

Sonunda Ukitake hakkında bir şeyler öğrendik.Kyoroku'Nun Aizen'İn yanına gittiğini öğrenmiş olduk.Kubo çok fena şeyler planlıyor giba geliyor bana

• Muazzamdı çok beğendim Ukitake hakkında her şeyi öğrendik.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Şuan karakterler arası güç farkı çok fazla savaş nasıl olucak? İchigo neredeyse tüm shinigamilerden güçlü; JB, İchigo'dan güçlü. Aizen herkesden güçlü gibi bir olay var şuan. Kaptanlar ruh kralının oraya gitse hangisi ne yapabilicek? Belki Zaraki ile Urahara diğerleri tırt. Ukitake napıcak savaşacak mı? O savaşacaksa Aizen niye ortaya çıkıyor. İchigo kimle savaşacak çok saçma olaylar var şuan. Bir şey başlamadan diğerleri başlıyor sürekli.

Aizeni tanri yapacaklar iste ukitake anı dengeleyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • JB kahin dediğine göre.Herşeyi biliyorsa önceden önlemini almış olmalı.Kime yenilip yenilmeyeceğini biliyordur.Yenileceğini bile bile Ichigo ile dövüşecek hali yok.Sousuke'nin de iyi biri olacağını düşünmüyorum.Yine son siftahını açar.Hatta JB iyi biri olur.Sousuke olmaz.En son da bunlar da benim planım der biter.

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

Kubo bazen karakter tasarımını değiştiriyor.Veya unutuyor.Yhwach da ilk çıktığı karede gözlüklüydü yanlış hatırlamıyorsam.

• Mecaz anlamda degil gerçekten sağ kol.Hatta bu yüzden kralin sadece kafasi ve govdesi var.

Orijinalden alıntı: Reppu

Demek istediğini tam anlamadım ama kollardan bahsediyorsun sanırım. Bu kollar kral uyandıktan sonra önlem amaçlı gitmiş olabilir sahiplerine ya da çizimde öyleymiş gibi gösterilmek istenmiş. Çünkü dikkat ederseniz kralın net olarak sadece kafasını gördük o zaman, bütün halini karaltı olarak göstermiş. Bu da çizimde hile yapmasına olanak tanıyor.

@ŞevketMarco; Yhwach gözlüklü değil, zangetsu gözlüklü.
  • Aizenin geri gelmesi guzel olacak ama JB in gucu sadece gelecegi gormek degil onun gucu her seyi yapabilmek.Boyle birini kaba kuvvetle yenebilmek sacma olur.Benim aklima JB in gucunu kendine karsi kullanmak geldi.Bunu yapmak icin bir cok kafasi calisan var zaten mangada.

LEGENDARY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borusän

Bence Aizen fena geliyor demedi demeyin.Bu adam eğer bizim tayfayla Juhayı indirirse sonra tahtada geçer bi şekilde

Fena geliyor çünkü adam ölümsüz

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Bence Aizen fena geliyor demedi demeyin.Bu adam eğer bizim tayfayla Juhayı indirirse sonra tahtada geçer bi şekilde

Naruto'dan spoiler

Naruto'da, Hidan'da ölümsüzdü adamı harcadılar resmen. Aynısını Aizen reyize yaparlarsa çok fena söverim.

Naruto'dan

Hidanın pek bi özelliği yoktu hem ölümsüz olabilir ama güçlü bir jutsusu yoktu.Akatsukinin belkide en zayıf halkasıydı.Yeteneğinin kullanımı için düşmanının bilmemesi ve iyice yaklaşması lazım.

LEGENDARY
  • quote:

Orijinalden alıntı: John.McCain

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Naruto'dan spoiler

Naruto'da, Hidan'da ölümsüzdü adamı harcadılar resmen. Aynısını Aizen reyize yaparlarsa çok fena söverim.

Aizen'e dokunamaz Kubo biraz sıkar Hatta bayağı sıkar diyelim Böyle bir potansiyeli harcamaz Kubo özellikle de serinin halkalarından biri olduğunu bile bile. Yoksa ben de çok fena söver eylem bile yaparım Aizen'i harcarsa

• Hayır en son mühürlendi işte.Ama yine benim planımdı diye söylerse kimse şaşırmaz.Yalnız arada hiç gözükmedi Aizen sama sadece bir ara hafiften konuşarak juhaya ayar verdiğini gördük sadece.Konuşarak adamın algısıyla alay etti.

LEGENDARY
  • 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.