Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (479. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Madarist

Sanat,moda,zevk saygı duyarım hepsine ama çizimler gereksiz büyük. Şimdi bu da sanatın bi parçası diyeceksiniz ona da eyvallah derim ama olayın ekonomik boyutunu gormezden geldigini sanmıyorum kubonun. Şahsen su son 10 sayinin cildi çıksa para verip almam. Konu kotu savaşlar sıkıcı ana kararkter gec geldi diye degil. 1 sayılık olay 10 sayıda oluyor ondan.
    Edit:S3

Biliyor musun bilmem ama her mangaka'nın kendi tarzında çizimi vardır ekonomik boyutunu'da katmamak gerekiyor her manga satış sırasında ilk 10'a giren bir manga yeterli bir geliri var gibi geliyor.tabi görüşüne saygılıyım ama diğer bir seriye bakarsak mesela OP mangası ve animeside en heycanlı yerinde bırakıyorlar bu bir satış politikası diyebilirim her serininde kendine göre fanları vardır sen almazsan başkası alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdox06

quote:

Orijinalden alıntı: Madarist

Sanat,moda,zevk saygı duyarım hepsine ama çizimler gereksiz büyük. Şimdi bu da sanatın bi parçası diyeceksiniz ona da eyvallah derim ama olayın ekonomik boyutunu gormezden geldigini sanmıyorum kubonun. Şahsen su son 10 sayinin cildi çıksa para verip almam. Konu kotu savaşlar sıkıcı ana kararkter gec geldi diye degil. 1 sayılık olay 10 sayıda oluyor ondan.
    Edit:S3

Biliyor musun bilmem ama her mangaka'nın kendi tarzında çizimi vardır ekonomik boyutunu'da katmamak gerekiyor her manga satış sırasında ilk 10'a giren bir manga yeterli bir geliri var gibi geliyor.tabi görüşüne saygılıyım ama diğer bir seriye bakarsak mesela OP mangası ve animeside en heycanlı yerinde bırakıyorlar bu bir satış politikası diyebilirim her serininde kendine göre fanları vardır sen almazsan başkası alır

Aynen alani cikar illaki ona lafim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 583

Bu kadar boş bölüm mü olur arkadaş. Manga sanki çıkmadı bu hafta.
  • 583

okumak 1 dakika bile surmedi sanırım ne bos bir bolumde tek bir artısı ichigo yeni bir teknik kullandı
  • Getsuga Tenshou'yu görünce direk soğudum manga'dan. Neyseki en son yeni bir teknik kullandı.
  • Sırf millet sıkılmaktan ölüyor diye sen gel yeni bi teknik koy hem de bu dırdırcı kızlara karşı..son bölümler için hayalkırıklığısın mangaka
  • Naruto konusuna yazdım, buraya da yazıyorum. Acelemanga yeniden manga çevirmeye başlamış. Gayet hızlı olduklarından edit kalitesini falan takmayacaksanız buyrun:http://acelemanga.tk/oku/bleach/583/
  • Kubo cidden büyük çiziyor sayfalar hemen doluyor. Savaşlarda çok az şey oluyor GANTZ'ın mangakasından ders alması lazım adam öyle senaryo yapıyordu ki aynı düşmanla 15 sayı dövüş vardı. Yaratık ölüyordu başka bir yaratığa dönüşüyordu, Ölünce tekrardan canlanıp başka şeye dönüşüyordu aynı yaratıkla 15 sayı çıkardı adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Naruto konusuna yazdım, buraya da yazıyorum. Acelemanga yeniden manga çevirmeye başlamış. Gayet hızlı olduklarından edit kalitesini falan takmayacaksanız buyrun:http://acelemanga.tk/oku/bleach/583/

Telefondan girdigimden mi boyle oluyor bilmiyorum ama kendi kendine hemen google playe gidiyor ve kendi kendine dosyalar indiriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki naruto ve one piece var. Bu bölümün varlığı da yokluğu da bir idi.
  • Bölümü okudum mu okumadım mı hiçbir şey anlayamadım.Bir hevesle dün mangaya başladım,güncele geldim ama bundan sonra okumam,okuduğuma değmez çünkü.Tek ümidim animesinin tekrardan başlaması artık.
  • Boştu ancak Ichigo bu kızlara karşı kılını bile kıpırdatmıyor. Kılıcını öylece tutup getsuga ve yeni tekniğini atıyor ki bu da Ichigonun gayet güçlendiğini ve bu dörtlüyü de geçiş animasyonları gibi kullanmayı planlamış anlaşılan bizim Kubo. Sıkıcı olmasının başlıca sebebi hala geçişlerde olmamız. Ishidaların gelmesi gerekiyor hareketlilik için. Kızların konuşmasından bile o üçünün Candy'yi trollüyor oluşunu görebiliyoruz. Hala geçiş bölümü hala geçiş bölümü...
  • 2Şu aşırı espri yapma zorunluluğu'da nedir ya. Getsugalarda iyice yavanlaştı, animeyi geri istiyorum :P
  • Sen deyince kendi telefonumdan denedim, normal bir şekilde açılıyor sayfa. Sorun internet tarayıcısından kaynaklanıyor olabilir. Ben firefox'la girdim..
  • Diğer sayılara bakınca bu bölüm o kadar kötü değildi.
  • Getsuga atış şekli değişmiş anladığım kadarıyla küçük bir çizik yapıyor o büyüyor. Bu arada ateş diyen arkadaşalara selam olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Getsuga atış şekli değişmiş anladığım kadarıyla küçük bir çizik yapıyor o büyüyor. Bu arada ateş diyen arkadaşalara selam olsun.

Ateş olup olmadığı hala belirsiz. Bknz: Isshin'in getsugaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Getsuga atış şekli değişmiş anladığım kadarıyla küçük bir çizik yapıyor o büyüyor. Bu arada ateş diyen arkadaşalara selam olsun.

Lanet olası federaller.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Lanet olası federaller.

• Ben ichigo'nun elementinin farklı olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.