Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mantığın doğru. Ama Yamamoto kral için hiçbir işe karışmaz demişti. Yani SS'in yöneticisi felan değilki adam. Öyle biri var evet ama hiçbir şeye karışmıyor. Büyük ihtimalle 4 asil ailenin hepsiyle kanbağı olan birisi ki bu da Shinigamilik için büyük bir olay. Ayrıca Yamamoto SS'in tam anlamıyla sahibi değil. Ondan büyük 46lar ofisi vardı katledildiler Aizen tarafından. Ve bence de 0. takım bile Yamamoto'ya bağlı. Çünkü zamanında ayrı bağımsız bir grup olan gizli değişken birim de sonradan onun egemenliğine girdi. Ve çok önemli bir yer tuttu Gotei 13'de.

Shinji'nin kırma olayına gelirsek benim de vayyy dediğim sahnelerden biriydi. Ama o sadece Shinji'nin hayranlarını arttırmak için yapılmış birşey. Çünkü Shinji bir ay boyunca peşinde dolaşmayan Aizen'i anlayamadı.Tahminlere gelirsek.

-birincisi benim görüşüm :D
    -Vasto lorde olması neredeyse imkansız. Çünkü Vasto Lorde ler insan boyunda olan ama hollow delikleri ve hollow güçleri olan yaratıklar. Üstelik Zampakuto taşıyamazlar. Hele de böyle güçlü bir tanesini.
    -Mantıklı.. Tam da Bleach'e göre bir senaryo. Fakat tekrar nasıl Gotei 13 e girdi? Nasıl yammamoto yada ondan onceki captain commender onu tanımaz ? Sonucta Yamamoto onları atıyor.
    -Su ana kadar en kötü olarak onu gördük. Onun arkasında biri olacağı fikri sadece mangayı uzatmak için olabilir. Ve arkasındaki kişi Urahara dan başkası olmazsa bu çok saçma olur. Daha şimdiden birçok fan kaybetti yeni tanınmamış biri çıkarsa kimse takip etmez Bleach'i
  • Güzel teoriler oluşturmuşsunuz da bu yavaşlıkla çocuklarımız görücek Aizen'in anahtarı yapıp krala gittiği manga bölümlerini. Çok yavaş gidiyor çook.

Ekleme: Bu arada Vasto Lorde olayını shinigamilerle birleştirmeyin derim, sonuçta kökenlerinin Hollow olması ve nerede olursa olsun vücutlarında delik olması gerekli. Ichigo'nun durumu biraz tuhaf ama, HM'nin atmosferi yaramadı heralde.

Benim tek istediğim, Aizen kralın yanına gidip, 0. takım, Kisuke ve HM'dekiler savaş meydanına çıkıp epik bir savaş vermeden bitirmesinler yeter benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 29 Temmuz 2009; 14:05:41 >
  • İchigo'nun olayı basit :D yani bence.

Kisuke'nin yaptığı shinigami olma testinde Zangetsu'yu zamanında çekemediği için içindeki Kötü taraf uyandı hollow olarak. Zamanla güçlenmeye başladı. Şimdi bir hollowun normalde güçlenmeye başlaması için diğer hollowları yemesi gerekir. Yedikçe Gillian, Adjucas ve sonunda Vasto Lorde seviyesine ulaşır. Tabi bunun için güçlü bir egosuda olmas gerekli. Ama diğer hollowları yemekteki mantık ne? Aslında göz önünde bu. Diğer hollowları yedikçe onların ruh güçlerini de emiyorsun. Gelişmek için ruh gücüne ihtiyaçları var hollow etine değil.

Aynı şekilde Ichigo'nun hollowu da reiatsu yemeye başladı. Tabiki bu reiatsu ichigo'nun çünkü onun ''sonsuz'' reiatsusu var. Hollow güçlendikçe kortrolü ele almaya başladı. İlk başta zangetsu'dan kurtuldu sonra İchigo'ya meydan okudu. Tabiki yenildi ve güçlerinin bir kısmını Ichigo'nun kullanmasına izin verdi. Bunun yanında reiatsu emmeye devam etti. Sonunda da 4.Espada ile dövüşte Ichigo ölünce meydanı boş bulup ortaya çıktı. Vasto lorde gücünde. Dikkat edersenin son göründüğünde gücümü kullanmak istiosan ölmemeye dikkat et çünkü o zaman ben ortaya çıkacağım gibi birşeyler söylemişti. Aynısı da oldu. Ortaya çıktı günü kurtardı.

Hollowun geliştine dahil diğer bir örnek ise TBTP dan geliyor. Kensei hollowlaştığında tıpkı bir hollow gibi davrandı. Sadece hollow çığlığı. Ama Ichigo byakuya ile kapıştığında Hollow formu ''konuşabiliyordu''. ve mantıklı seyler söyleme yeteneği adjucas larda var diye biliyorum :D normal hollowlarda konuşabiliyor tabiki ama hollowlaşmada daha önce böyle birşey görmedik.
    Sonuçta ichigo Vasto Lorde olan bir hollow'a sahip.

En azından ben görüşüm bu. Zaten olmasa nasıl Aizen'i yenecek orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Effect

Ekleme: Bu arada Vasto Lorde olayını shinigamilerle birleştirmeyin derim, sonuçta kökenlerinin Hollow olması ve nerede olursa olsun vücutlarında delik olması gerekli. Ichigo'nun durumu biraz tuhaf ama, HM'nin atmosferi yaramadı heralde.

Delik meselesi bence çok önemli değil. Bunu yetenekleri ölçüsünde örtebilirler, saklayabilirler gibime geliyor. Mesela Rukia'nın dövüştüğü ve öldürdüğü 9 numaralı espada, shinigami kılığına girmişti. Aizen gibi illüzyonları çok güçlü birisi düşük bir ihtimalde olsa şayet vasto lorde ise o deliği hiç kimsenin görmemesini sağlayabilir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar çok güçlü ve kesin bir teori değil belki ama ben de Kisuke'nin bütün bu olaylarda başı tutan olduğuna inanıyorum.Ne de olsa adam Hougyokuu yapacak kadar bilgi sahibi ve Aizen'le birleşmiş olması da muhtemel diye düşünüyorum.
  • Bence bu cevaplarda Urahara Kisuke ye haksızlık ediliyor onun keswinlikle bu olayların arkasında olacağını düşünmüyorum.TBTP de Urahara kisukenin kişiliğine bakarsanız öyle biri olması çok zor insanlar o akdar da değişmez.Zaten buna yoruichi de izin vermez ki tsubakishi tessai de cabası
    Shinji nin tousen den yediği çizikte onun dikkatsizliğinden di direk aizene gidip bitirelim bu işi dedi çok saçma oldu orası o kadar da kolaydı sanki.

Birde Aizenin gücünü biliyorsunuz Grimmjow toplantıdan çıkarak ichigoyu öldürmeye gidiyorum diyince grimmjow a sadece reiatsuyla acı çektirmiştirdi.
    Demekki aizen çok yüksek seviyede reiatsuya sahip hatta ancak ichigonun sahip olableceği reiatsuya.

İchigoya gelince ichigo nun ben hala kraliyet soyundan olduğunu düşünüyorum.Yani Büyük ihtimalle Kralın torunu isshin ise Kralın oğlu Kral ise Kendi başına bir insan İsshin SS den ayrıldıktan sonra Hougyokuyu kisuke içine mühürlemiştir ve O hougyokuyla ve Gigai ile insan gibi olmuştur.Bundan etkilenen ichigoda çok yüksek seviye bir etkiye maruz kalmış ve Güçleri senelerce gelişimiştir.Sonunda da ichigonun vaste loede Hollowunu gördük ama o hollow kendini kontrol edemiyordu.

Benim fikrim Aizen görüp görebileceğimiz bütün shinigamilerden daha güçlü hatta genryusai bile onunla boy ölçüşemeyecek.Zaten zanpaktousunun neredeyse sınırsız bir gücü var bankai'sini düşünemiyorum bile zaten Bence Kubo da ona bir bankai bulammaıştır daha düşünüyordur xD.Birde Aizende ichigonun ki gibi bir Vaste lorde hali vardır büyük ihtimal o kadar reiatsu boşa gitmez.bu arada gin i es geçmemek lazım gini hitusgaya savaşı dışında hiç görmedik ginin en az yamamato kadar güçlü olduğunu düşünüyorum hollow halinde ki bunların tousende dahil olmak üzere hollow halleri olması lazım.

Birde Burda sonuçlanacağını sanmıyorum bu savaşın,bleachi burda bitirmeyebilir kubo.Aizen yamamato genryusai i kaçırsa ondan anahtarın yerini alsa anca öyle bir şekilde Kralın yanına gidebilirler kralın korumalarıda çok fazla olduğunu düşünmüyorum ki Aizen arakda tuttuğu espadalar olduğunu düşnüyorum.

Adam aylardır orada paso vaste lorde arıyor O kadar zamanda hepsini bulursu elinde o kadar espada varken arkada çok daha güçlü Arrancar lar çıkarsa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrawn -- 30 Temmuz 2009; 14:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

İchigo'nun olayı basit :D yani bence.

Kisuke'nin yaptığı shinigami olma testinde Zangetsu'yu zamanında çekemediği için içindeki Kötü taraf uyandı hollow olarak. Zamanla güçlenmeye başladı. Şimdi bir hollowun normalde güçlenmeye başlaması için diğer hollowları yemesi gerekir. Yedikçe Gillian, Adjucas ve sonunda Vasto Lorde seviyesine ulaşır. Tabi bunun için güçlü bir egosuda olmas gerekli. Ama diğer hollowları yemekteki mantık ne? Aslında göz önünde bu. Diğer hollowları yedikçe onların ruh güçlerini de emiyorsun. Gelişmek için ruh gücüne ihtiyaçları var hollow etine değil.

Aynı şekilde Ichigo'nun hollowu da reiatsu yemeye başladı. Tabiki bu reiatsu ichigo'nun çünkü onun ''sonsuz'' reiatsusu var. Hollow güçlendikçe kortrolü ele almaya başladı. İlk başta zangetsu'dan kurtuldu sonra İchigo'ya meydan okudu. Tabiki yenildi ve güçlerinin bir kısmını Ichigo'nun kullanmasına izin verdi. Bunun yanında reiatsu emmeye devam etti. Sonunda da 4.Espada ile dövüşte Ichigo ölünce meydanı boş bulup ortaya çıktı. Vasto lorde gücünde. Dikkat edersenin son göründüğünde gücümü kullanmak istiosan ölmemeye dikkat et çünkü o zaman ben ortaya çıkacağım gibi birşeyler söylemişti. Aynısı da oldu. Ortaya çıktı günü kurtardı.

Hollowun geliştine dahil diğer bir örnek ise TBTP dan geliyor. Kensei hollowlaştığında tıpkı bir hollow gibi davrandı. Sadece hollow çığlığı. Ama Ichigo byakuya ile kapıştığında Hollow formu ''konuşabiliyordu''. ve mantıklı seyler söyleme yeteneği adjucas larda var diye biliyorum :D normal hollowlarda konuşabiliyor tabiki ama hollowlaşmada daha önce böyle birşey görmedik.

Evet, dikkatli okuyunca ''Oha, adam doğru söylüyormuş nasıl unuttun onları aptal kafa'' gibi birşey oldum. Teoriler cidden mantıklı, önümüzdeki episode lara bakıcaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

İchigo'nun olayı basit :D yani bence.

Ama şöyle birşey var,
    En son çıkan Hollow mantıklı düşünemiyordu ve önüne gelene saldırıyordu. Ondan önceki ise bağıra bağıra az da olsa mantıklı şeyler söylüyordu ve bu bana daha çok normal bir hollow u anımsattı. Şimdi en son çıkan hollow bana göre gillian. Gillian hali bu kadar güçlüyse açıkçası Vasto Lorde halini görmek istemem. Yani biraz daha gelişmesi gerekiyor olabilir Vasto Lorde olması için.
  • windsurf

Mantıklı düşünememesinin nedeni hala ichigo ile bir savaş içinde olması. Fiziksel olarak özgürdü orda ama ruhun kontrolü ichigodaydı. Bunu da vaizard eğitiminde hollowunu bastırmasına borçlu. Dikkat ettiysen ichigo kontrolü hollowa vermeden önce onu kurtarmalıyım diyor. Daha sonra ise hollow seni kurtaracağım diyor parça parça da olsa. Gücü kullanma kendi elinde hollowun ancak onu birşey yapmaya zorlayan ichigo. Yani ichigo vur dese hollow öldürüyor :D Tıpkı ishidaya yaptığı gibi. (ishidanın ölmediğini biliyorum :D)

İlk ortaya çıkısına bakarsak hollowun gene benzer bir durumla karşılaşırız. Byakuya tam işini bitirecekken hollow ortaya çıktı. ve kendisi olarak savaştı kendi taktikleriyle kendi gücüyle. Daha sonra ichigo ondan kurtulmak için maskesini kırdı. Orada hollowun söylediği şey önemli. Biraz daha dövüşmeme izin verirsen kazanacağını görmüyormusun.

Bu iki olay arasındaki fark vaizard eğitimi. Ichigo hollowunu bastırdığı için tam olarak kendisi olamıyor dısarı çıktığında. Her nekadar güçlenirse güçlensin sonuçta onun üzerine Ichigo Kral yani. Onun emirlerine karşı çıkamıyor ama uygulaması tamamen elinde.
  • manganın yeni bölümü çıktı arkadaşlar
  • evet yeni bölüm çıktı.

Genel olarak bakarsak güzel bölümdü. Fekat neden Kubo Mashiro'yu bu kadar güçlü yapmış anlamış değilim. Tek hamlede Furanın(tek gözlü hollowumsu sey) işini bittirdi. Üstüne WW'nin cerosunu kesip yere yıktı. Ama asıl bende şüphe uyandıran Gin'in ''zavallı sey'' demesi. Bunu acaba WW'ye mi yoksa Mashiro'ya mı dedi.

Diğer şeylere gelirsek Tousen herzaman sevdiğim bir karakter olmuştur.Sözleriyle olsun zampakutosuyla olsuni sonsuz sadakatiyle olsun. Burda da karizmasını konuşturdu. :D Gerçi Komamura-Hisagi vs Tousen kapışmasının üstüne düşerse Kubo en iyi savaş sahnesini göreceğimize eminim.

Hiyori ile Hitsugaya'nın konuşmaları bana FMAyı hatırlattı :D ''shorty'' :D Ayrıca Hitsugaya'nın su çok bilmişliğine gıcık oluyorum. Ulan daha 3. Espadaya gücün yetmiyor Aizen'i bna bırakın diyorsun. Aizen sana öğretmemişmiydi zamanında '' gereğinden güçlü sözler söylemek seni sadece güçsüz gösterir '' diye :D Hiç öğrenmiyor bu hitsu.

Son olarak Hacchi. Adam harbiden güzel teknikler biliyor. Fakat bu Barragan'a işlemedi ne yazıkki. Her açıdan süper ötesi bir karakter Barragan. Keşke 1 numara olsaydı karizmasına karizma katardı. Bunun yanında Soi fon'un da tavırları ilginç. Vaizardları tanımıyormus gibi davranması onları ''hollow'' yada '' düşman'' gördüğü için mi yoksa biricik ''yoruichi-sama''sının onlar yüzünden kendisini terk ettiğini bildiği için mi?

Orta seviye bir bölümdü ama bir an önce bu ara bölümleri geçip gerçek kavgalara odaklanmak lazım.

--- Barragan vs Hacchi , Mashiro-Kensei vs WW , Stark vs Rose-Love , Komamura-Hisagi vs Tousen ve Lisa vs Halibel
  • Mashiro maskesini aralıksız 15 saate kadar tutabiliyor, e bırakalım da o kadar güçlü olsun.
  • Afedersinizde bu 15 saat olayı şakamı gerçek mi

Bence orda Gin mashiro için konuştu çünkü mashiro ww nin en sevdiğiklerinden birini yok ediyor haliyle ww sinirlenip kendini kaybedicektir

Birde söylemeden geçemiycem stark barraganın yanında biraz tırt kaldı sanki adam 2 numara yaklaştığı herşey ölüyor nerdeyse hiçbir saldırı işlemiyor stark 1 numara bir olayı var oda aşırı sayılarda cero atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Afedersinizde bu 15 saat olayı şakamı gerçek mi

Bence orda Gin mashiro için konuştu çünkü mashiro ww nin en sevdiğiklerinden birini yok ediyor haliyle ww sinirlenip kendini kaybedicektir

Birde söylemeden geçemiycem stark barraganın yanında biraz tırt kaldı sanki adam 2 numara yaklaştığı herşey ölüyor nerdeyse hiçbir saldırı işlemiyor stark 1 numara bir olayı var oda aşırı sayılarda cero atıyor

Evet gerçek, hatta direk hollowlaşmadan sonra ilk deneyişte 15 saat tutmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Afedersinizde bu 15 saat olayı şakamı gerçek mi

Evet gerçek, hatta direk hollowlaşmadan sonra ilk deneyişte 15 saat tutmuş

Allah allah ne zaman yazdılar öyle birşeyi ben nasıl kaçırdım onu
  • quote:

Birde söylemeden geçemiycem stark barraganın yanında biraz tırt kaldı sanki

Ben Starrk'ın, hem 1 no'lu espada olması yüzünden hemde birde böyle sakin gözükenlerin sonradan tehlikeli bir şekle bürünmesi yüzünden bir, iki önemli kişiyi halletmesini bekliyorum ama bu mangada iyiler kötü duruma düşseler ve ağır yaralansalar bile sonunda hep kazandıklarından olan gene Starrk'a olacak gibi gözüküyor.
  • quote:

Klasik Kubo mantığı işte, böyle birini önce çok yüceltir (espadalar gibi) sonra yerin dibine sokar (barragan ve harribel'in öldüğünü düşündürmesi gibi) tekrardan yüceltirken tekrardan birilerini övmek için başkalarını yerin dibine sokar tüm manga bu güzergahta ilerler.

Ben hep söylerim eğer Barragan segundaysa, Starrk'ın aşmış birisi olması gerekir çünkü Barragan'ın ta kendi aşmış bence (hani Harribel bunların yanında ezilirler hatta Ulquiorra> Harribel'dir)

Barragan kraldır, o tacı hakeder; hatta Starrk en sevdiğim arrancar olmasına rağmen Barragan görünüş itibariyle (fiziksel ve davranışlar bunda kasıt) primera gibi gözüken tek arrancar fakat bundan daha güçlü bir arrancarın varlığı onun ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor (bu yüzden herkes fuku veya bi taicho alırken Starrk 2 tane birden eski taş gibi taicho aldı)
  • bence aizeni tousen yenecek göründe bakın aizenin zampaktou su tousen üzerinde işe yaramıyor ve ayrıca tousen aizene sizcede biraz aşırı sadık gibi görünmüyormu? ve birde ilk bölümlerde tousen kaçarken kendi adaletini takip ettiğini falan söylüyordu yani bu demek oluyorki tousen aizenin asıl amacını fark ederse (ki bizim bilmediğimiz farklı bir asıl amacı olabilir tousenin adaletine ters düşen) tüm sadakatine rağmen adalet anlayışı için aizene bile baş kaldırabilcek tipte bi eleman kendisi. aizenin fişini tousen çekebilir benden söylemesi buda benim düşüncem
  • Tek birşey söyleyebilirim oda bu hızla devam ederse aizenin fişinin çekilişini görmemize en az 50-70 bölüm var hele bazı sayılar varki tamamiyle boş kılıcını sağdayken sola sallıyor tak bitiyor böyle boş boş yapmasada adam gibi olaylar geçse 1 bölümde
  • quote:

Tek birşey söyleyebilirim oda bu hızla devam ederse aizenin fişinin çekilişini görmemize en az 50-70 bölüm var hele bazı sayılar varki tamamiyle boş kılıcını sağdayken sola sallıyor tak bitiyor böyle boş boş yapmasada adam gibi olaylar geçse 1 bölümde

Çok iyimser bir tahminde bulunmuşsun.Mangada savaş başlayalı 1 yılı geçti daha vaizardlar yeni ortaya çıktı.Vaizardlardan,ss tayfasından,espadalardan düşenler olacak,heuco mundoya dönülecek sıfır nolu espadayla kapışılacak ve heuco mundodan çıkacaklar,urahara,yoruichi,isshin gibi karakterler olaya dahil olacak.Kafadan iki yıl daha devam eder bu savaş.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.