Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.706
Cevap
37
Favori
424.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ichigo burda 6 ay uğraşır bir transformasyon değişir sonra cikletten balon yapar gibi dakka başı tekrar yapar onunda suyunun çıkartırlar

ilk başta bankaisini çok güçlü gibi gösterdilerde gösterdiler ondan sonra bi baktık aslında bunun bankaisi bir halt değilmiş öte yandan başlardaki saçmalığıda şimdi gördük zamanında shikai ile yendiği kenpachi şimdi ichigonun bankai+hollow maskesi ile zor yendiği espadanın üst seviyesindekini yeniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

Şimdi ichigo burda 6 ay uğraşır bir transformasyon değişir sonra cikletten balon yapar gibi dakka başı tekrar yapar onunda suyunun çıkartırlar

ilk başta bankaisini çok güçlü gibi gösterdilerde gösterdiler ondan sonra bi baktık aslında bunun bankaisi bir halt değilmiş öte yandan başlardaki saçmalığıda şimdi gördük zamanında shikai ile yendiği kenpachi şimdi ichigonun bankai+hollow maskesi ile zor yendiği espadanın üst seviyesindekini yeniyor

ya bırak kenpachi onu öldürmemek için 2 elle vurmadı tekrar tekrar dövüşmek içinve orda zangetsu it gibi güç verdi.
  • Uzun zamandır okumuyordum Bleach in mangasını. Okuyalım bakalım Ulqi İchigoya napıcak
  • ARKADAŞLAR SİZE SÜPER BİR SPOİLER

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

Ichigo+Ulqi'nin kolu!
  • Velonica
    Saa setsunai no kono magira shiawase no furi wo shiteita
    Motto hashitta no iikikashita mugon de sotto tsukamiai
    Kita michi wo ichibetsu hitori wo gaman shi man suru sansan no sugu wa
    Kao ni amaru toriai no kaori
    Chiri wa tsumotte
    Hateshinai tabi no tochuu de machi no hazure ni tachiyoru tsukareta ryouashi wo
    Sotto nagedashite nekorobu to
    Kurikaesareru asai memorii
    Nando mo onaji ano yokogao nandomo onaji ano kotoba wo
    Ikiteiru dake de kanashii to omou no wa watashi dake na no kiita ano
    Niteru ni wa chuui no nai
    Utsuro ni kieru kitto mada chikara naki osanai kimi
    Minakute ii kanashimi wo mitekita kimi wa ima
    Koraenakute ii namida wo koraete sugoshiteru
    Hontou no koto dake de ikite yukeru hodo
    Bokura wa tsuyokunaisa tsuyokunakute ii ii

Spoilere karşılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 18 Mart 2009; 21:29:58 >
  • Üstat İchigo alevlerde mi bana mı öyle geldi
    quote:

Şimdi düzgün yoruma gelelim İchigonun artık bir basamak daha güçlenmesi gerekiyordu bence İleride sıksık ya da çok ender göreceğimiz bir transformasyon ile karşı karşıyayız diye düşünüyorum .

Tek sayfadan anladığım kadarı ile diyebilirim ki teorim doğru çıkacak hadi bakalım gazlı bir bölüm bizi bekliyor .
  • Buraların en büyüğü o bir başka İchigo İchigo İchigo Çok yaşa =)) @windsurf verdigi spoiler manganın son sayfasımı ?
  • ichigo hollow oldu iyimi. kenpachi doğrar artık bunu.
  • Al işte Espada'dalar kadar uçuk bir şeye dönüştü
  • Şu şekilde düşünürsek hollow'a dönüşen ruhlar hollowlarla beslenerek reiatsularını arttırıyorlar menosa dönüşüyorlar. Menos adjucas, adjucas vasto lorde... O zaman vasto lorde belli bir reiatsu seviyesine ulaşmış hollowdan farksız. Şimdi Ichigo'nun son halini görünce aklıma şu geldi. Ichigo'nun inner hollow'u vasto lorde seviyesinde reiatsu'ya sahip. Kısacası Ichigo Vasto Lorde oldu Ulqiorra'nın güneş görmeyen organlarına nasip geliyo
  • Vaste Lorde oldu bu Hatta animede izlerken Gillian - Adjuchas ve Vaste Lorde lerin seviyelerini tanıtırken. Vaste Lorde'de boyuz vardı. Ichigo da o tanıtıma benzeyen biri oldu. Demek ki Vaste Lorde oldu
  • Arkadaşlar benim teorime göre Adjuchas'tan Vasto Lorde'ye geçme diye birşey yok. Onlar bambaşka bir sınıf. Grimmjow ne kadar hollow yese de olamamıştı hatırlarsanız. Benim düşünceme göre içindeki hollowu yenememiş güçlü shinigamiler Vasto Lorde oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Arkadaşlar benim teorime göre Adjuchas'tan Vasto Lorde'ye geçme diye birşey yok. Onlar bambaşka bir sınıf. Grimmjow ne kadar hollow yese de olamamıştı hatırlarsanız. Benim düşünceme göre içindeki hollowu yenememiş güçlü shinigamiler Vasto Lorde oluyor.

Hatırlarsan Grimmijow'un karşılaştığı bi grup adjucas vardı. Grimmijow'a "Bizler vasto lorde olabilecek kapasitede değiliz. Ama sen o güce erişebilirsin. Bu yüzden bizim gücümüzü kendine kat, en azından senin içinde, vasto lorde'nin içinde yaşayalım" demişlerdi. Ayrıca piramit gibi düşün, o seviyeye gelebilen 10-20 arasında hollow war. Yani hollow-menos-grande menos-adjucas-vasto lorde şeklinde evrimleşiyolar orası kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

quote:

Arkadaşlar benim teorime göre Adjuchas'tan Vasto Lorde'ye geçme diye birşey yok. Onlar bambaşka bir sınıf. Grimmjow ne kadar hollow yese de olamamıştı hatırlarsanız. Benim düşünceme göre içindeki hollowu yenememiş güçlü shinigamiler Vasto Lorde oluyor.

Hatırlarsan Grimmijow'un karşılaştığı bi grup adjucas vardı. Grimmijow'a "Bizler vasto lorde olabilecek kapasitede değiliz. Ama sen o güce erişebilirsin. Bu yüzden bizim gücümüzü kendine kat, en azından senin içinde, vasto lorde'nin içinde yaşayalım" demişlerdi. Ayrıca piramit gibi düşün, o seviyeye gelebilen 10-20 arasında hollow war. Yani hollow-menos-grande menos-adjucas-vasto lorde şeklinde evrimleşiyolar orası kesin.

Ama yine de olamadı. Ben böyle birşey olacağını düşünüyorum. Şuan Ichigo'nun dönüştüğü hollow adjuchas değil. Shirosaki de değil. Çünkü Cero yapabiliyor ve hollowlar gibi garip sesler çıkartıyor. Eğer başka bir hollow grubu yoksa(ki yok) Vasto Lorde'dir.(Zaten dönüştüğü şeyin kesinlikle bir hollow olduğu belli. Ulquiorra diyordu bunu. Normal bir adjuchas'a dönüşse zaten Ulquiorra rahat devirirdi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 19 Mart 2009; 23:30:07 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

quote:

Ama yine de olamadı. Ben böyle birşey olacağını düşünüyorum. Şuan Ichigo'nun dönüştüğü hollow adjuchas değil. Shirosaki de değil. Çünkü Cero yapabiliyor ve hollowlar gibi garip sesler çıkartıyor. Eğer başka bir hollow grubu yoksa(ki yok) Vasto Lorde'dir.(Zaten dönüştüğü şeyin kesinlikle bir hollow olduğu belli. Ulquiorra diyordu bunu. Normal bir adjuchas'a dönüşse zaten Ulquiorra rahat devirirdi.)

Manganın son sayısına kadar zaten dönüşmek diye bişey yoktu tam anlamıyla. Benimde dediğim zaten bu. Ichigo şu anda vasto lorde kadar güçlü. Hatta vasto lorde oldu. Bunun nedeni de hayvanlar gibi çok reiatsu sahibi olması. Grimmijow çok güçlü bir adjucas olmasına rağmen vasto lorde olamad. Aizen'le karşılaşmasaydı ileride belki vasto lorde olabilirdi. Sadece arancar'a dönüştürülmeden önce adjucas idi. Adjucas'ların en güçlüler artık hayvanlar gibi reiatsu sahibi olduklarında Vasto Lorde'ye dönüşüyor. Senin teorini zaten Kubo başından çürüttü. Çünkü bu sürecin nasıl işlediğini harfi harfiyen anlattı. Sadece bize daha 1 tane bile vasto lorde göstermedi. Zaten şundan kesinlikle eminim, espadaların hiçbirisi, Stark bile vasto lorde değil. Gerçek vasto lorde ları daha görmedik, ve sanırım onlar vasto lorde olarak kalmalarına rağmen espadalardan çok daha güçlüler.
  • Çok hoşuma gitti paylaşayım dedim
  • Hatırlarsanız Anime 115. bölümde Hitsugaya Menos'ların seviyelerini anlatıyordu. Vasto Lorde'yi gösterirken animede boynuzlu göğsü delik, karın bölgesi göğüs bölgesine göre daha inceydi. Ichigo'da şimdi aynen bu tarife benzer bi görüntü aldı. Belli ki Vasto Lorde oldu. Ama bu yalnızca teori
  • Ulqi, bir insanın cero yapmasının mümkünatı yok dedi.Fakat shinji de grimmjow ile dövüşürken cero kullanmıştı.

Evet büyük ihtimalle vasto lorde seviyesinde ichigo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

Ulqi, bir insanın cero yapmasının mümkünatı yok dedi.Fakat shinji de grimmjow ile dövüşürken cero kullanmıştı.

O insan değil ki zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

Ulqi, bir insanın cero yapmasının mümkünatı yok dedi.Fakat shinji de grimmjow ile dövüşürken cero kullanmıştı.

O insan değil ki zaten...

Vaizardlar espadalardan anlıyorda espadalardan vaizardlar hakkında hiçbirşey bilmiyor ilk maskeyi görüncede çok şaşırmışlardı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.