Şimdi Ara

Blades of Time-CIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Developer: Gaijin Entertainment
    Release: 3/16/2012
    Genre: TPS/Action
    Platform: PS3/X360/PC
    Publisher: Konami

System Requirements:
    Operating system: Windows XP, Windows 7, Windows Vista
    Processor: Intel Pentium 4 2.6GHz or AMD 3500+
    Memory: 2 Gb
    Hard disk space: 3 Gb
    Video: Ati Radeon x1300 / nVidia GeForce 7300 GS, 256mb
    Sound: Direct X-compatible sound card
    DirectX®: 9.0c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 20 Nisan 2012; 14:54:01 >

• Video fena değil
  • Oyun Devil May Cry ve God of War karisimi. Aksiyon bol. Gorsel olarakta guzel. Turu sevenler kacirmasin.
  • O nasıl sistem gereksinimi arkadaş, oyunu görmesek "Mario'mu?" diyeceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

O nasıl sistem gereksinimi arkadaş, oyunu görmesek "Mario'mu?" diyeceğiz...

her çıkan oyunun sistem gereksinimleri yüksek mi olmak zorunda ayrıca mario'nun ne olduğu konusunda bir fikrin var mı da arkadaşım aşağılamaya kalkıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

her çıkan oyunun sistem gereksinimleri yüksek mi olmak zorunda ayrıca mario'nun ne olduğu konusunda bir fikrin var mı da arkadaşım aşağılamaya kalkıyorsun?

Ortamı gerip "Ben buradayım" demeye çalışıyorsan hiç uğraşmayayım seninle.
    Ha niyetin gerçekten sorgulamak ise şu şekilde cevap vereyim;

Sistem gereksinimleri oldukça düşük ve grafikleri de tatmin edici düzeyde olduğu için günümüz piyasasında görülmemiş bir başarıya imza atmış, güzel bir optimizasyon gerçekleştirmişler.

Ayrıca Mario'yu aşağılayan kim arkadaşım, sen cümleleri neren ile yorumluyorsun acaba? Benim orada kastım "sistem gereksinimleri o kadar düşük ki, oyunun videosu olmasa mario gibi düşük grafikli bir oyun sanacağız" idi.

Bıktım şu forumda yapılan her yorumu sağa sola çekip "eleştirel yaklaşayım" ayaklarında takılan insanlardan...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Ortamı gerip "Ben buradayım" demeye çalışıyorsan hiç uğraşmayayım seninle.
    Ha niyetin gerçekten sorgulamak ise şu şekilde cevap vereyim;

Sistem gereksinimleri oldukça düşük ve grafikleri de tatmin edici düzeyde olduğu için günümüz piyasasında görülmemiş bir başarıya imza atmış, güzel bir optimizasyon gerçekleştirmişler.

Ayrıca Mario'yu aşağılayan kim arkadaşım, sen cümleleri neren ile yorumluyorsun acaba? Benim orada kastım "sistem gereksinimleri o kadar düşük ki, oyunun videosu olmasa mario gibi düşük grafikli bir oyun sanacağız" idi.

Bıktım şu forumda yapılan her yorumu sağa sola çekip "eleştirel yaklaşayım" ayaklarında takılan insanlardan...

bu ne uşak bunu yapınca cool mu olunuyor

bu forumda önünde gelen mario aşağılar yıllardır. eah fifa mario gibi, bu ne biçim sistem gereksinimleri mario mu yoksa, bu devirde mario gibi grafik mi çıkartılırmış gibi birileri gelir geveler de geveler. mario dediğimiz dünyanın tartışmasız en büyük oyun markasıdır ve yurdum grafik fetişistleri (donanımhaber'de sen dahil çok böyle tipler) görsel olarak çağın birazcık gerisinde olan oyunlara mario gibi haykırışlarıyla bitiverirsiniz..

nasıl hoşuna gitti mi

• Arkadaşım, yorum yapmak, sentezlemekten uzak bir yapın var anlaşılan. Kapasiten yetmiyor da olabilir, yaradılışına veririm lakin benim yaptığım yorumu abuk sabuk sağa sola çekersen cevabını kusura bakma ama alırsın!

Ben Mario'ya kötü demedim, hiç bir oyunu grafikleri için de oynamadım zira halen HOMM3, Settlers 2 ve hatta masaüstü Magic The Gathering kart oyunlarını oynarım.

Bahsi geçen mesajımı süzmekte zorluk çekiyorsan şöyle açıklayayım;

"Günümüz itibariyle malesef çıkan her oyun yüksek sistem gereksinimlerine gerek duymakta, vasat oyunlar da iyi oyunlarda aynı şekilde. Bu oyun ise yaklaşık 5-6 yıl öncesinin sistem gereksinimleriyle aynı olmasına rağmen oldukça iyi optimize edilmiş ve piyasaya sürülmüş. Oyun grafiksel anlamda istenilen sistem özelliklerine kıyasla devrim yapmış."

Ben oyunun grafik/sistem gereksinimleriyle alakalı yorum yapıyorum, oyunun vereceği zevk, oynanışı hakkında yorumumu görebiliyormusun? Yok sen illa polemik çıkartmak uğruna yazmadığım lafları ve söylemleri deyim yerindeyse "kaba etinden" çıkartıp karşıma sunuyorsun ancak malesef onu da beceremiyorsun.

Şimdi sessiz ve sakin bir şekilde uzaklaş konudan, yazmadığım şeyleri de kendince yorumlayıp buralara yazma.

• quote:

Katiliyorum.

Istenince, ozen gosterince bu tur basarili yapimlar ortaya cikiyormus demek ki.
  • Fazla beklentiye girmeden oynayın. Seslendirmeler amatörce olmuş diyorlardı, gerçekten de öyleymiş. Yine de oyunun atmosferi kendini oynatmaya yetiyor. Bu arada kamerayı döndürünce çok fazla dönüyor. Bu yüzden ayarlardan mouse sensitivity'yi düşürmeyi unutmayın.
  • quote:

Arkadaşım, yorum yapmak, sentezlemekten uzak bir yapın var anlaşılan. Kapasiten yetmiyor da olabilir, yaradılışına veririm lakin benim yaptığım yorumu abuk sabuk sağa sola çekersen cevabını kusura bakma ama alırsın!

Ben Mario'ya kötü demedim, hiç bir oyunu grafikleri için de oynamadım zira halen HOMM3, Settlers 2 ve hatta masaüstü Magic The Gathering kart oyunlarını oynarım.

Bahsi geçen mesajımı süzmekte zorluk çekiyorsan şöyle açıklayayım;

"Günümüz itibariyle malesef çıkan her oyun yüksek sistem gereksinimlerine gerek duymakta, vasat oyunlar da iyi oyunlarda aynı şekilde. Bu oyun ise yaklaşık 5-6 yıl öncesinin sistem gereksinimleriyle aynı olmasına rağmen oldukça iyi optimize edilmiş ve piyasaya sürülmüş. Oyun grafiksel anlamda istenilen sistem özelliklerine kıyasla devrim yapmış."

Ben oyunun grafik/sistem gereksinimleriyle alakalı yorum yapıyorum, oyunun vereceği zevk, oynanışı hakkında yorumumu görebiliyormusun? Yok sen illa polemik çıkartmak uğruna yazmadığım lafları ve söylemleri deyim yerindeyse "kaba etinden" çıkartıp karşıma sunuyorsun ancak malesef onu da beceremiyorsun.

Şimdi sessiz ve sakin bir şekilde uzaklaş konudan, yazmadığım şeyleri de kendince yorumlayıp buralara yazma.

yazmadığın şey ne demek. bak bakalım senin yorumundan önce bir kaç yorum daha var, ben buradayım diye sırf cinsliğine dikkat çekmek için yazsam onları eleştirirdim. bir senin ilk mesajın üzerindeki yorumlara bak bir de seninkine, ilk bakışta nasıl eğreti durduğunu gör ve benim eleştirime de bu kadar karşı çıkma, ben seni aşağılamaya çalışmadım mesajımda, yazdığın mesaja eleştiri getirdim.. polemik çıkarmak için yazıyormuşum da, kendimce yorumluyormuşum da.. ben bıktım diyorum bu forumda her şeye mario denilmesinden senin mesajını eleştirdim diyorum ki görünüyor orada açık açık, ardına alıntılayıp beni dikkat çekmeye çalışan ne bileyim kavga çıkarıp her şeyi eleştirmeye çalışanlardan göstermeye çalışarak artistlik yapıyorsun..

• Oyun tam benlik güzel TPS ler çıkmaya başladı gibi önce Darksiders şimdi Blades of Time tabi DMC nin yeri her zaman taht
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Bu yüzden ayarlardan mouse sensitivity'yi düşürmeyi unutmayın.

Bu sorun syndicate oyununda da vardi. Port oyunlarin ortak sorunu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Oyun tam benlik güzel TPS ler çıkmaya başladı gibi önce Darksiders şimdi Blades of Time tabi DMC nin yeri her zaman taht

Oyunu birz once denedim. Gercekten cok guzel bir oyun. DMC tadinda bol combolu ve cesitli silahlarin kullanilabildigi bir oyun.

Not: Klavye fare ikilisi ile oynayacak olan varsa oyunun fare ayarlarini en sona getirsin yoksa firil firil donuyor.
  • oyun güzel ancak kızın metrelerce zıplaması saçma olmuş gibi.kılıcıda kurdale gibi sallıyor atmosfer çevre çok güzel ama.
    buna benzer bir oyun vardı coop multi gibi görevleri birlikte yapıyorduk.kız ok ve büyü atıyordu, erkekte kılıç kalkan takılıyordu. oda çok güzeldi hatırlayan varmı adını.2011 sonu gibi almıştım.
  • Oyun güzelmiş,beğendim.Bu kadar düşük sistem isteyip böyle grafikler veriyorsa sanki bazı oyunlara küçük göndermeler seziyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!
    kılıcıda kurdale gibi sallıyor

Harbiden haa...

Benimde dikkatimi cekti o olay ama yinede cok guzel bir oyun.
  • Keyifli oyun Ayumi x-blades tanıdığımız karakter büyümüş serpilmiş geri dönmüş oy oy

Blades of Time-CIKTI
  • Grafikler ve oyunun dövüş sistemi bana X-men origins: Wolverine'yi anımsattı.

• şöyle bir sorunum var çözemedim bir türlü.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.