Şimdi Ara

Blader Bu Çektiğimiz Çileye Değermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Full STR Blader Char Kasan arkadaşlara sesleniyorum, bu kadar uğraşmaya değicekmi kastığımız Blader

Charı kasmak gerçekten bir ölüm. Tamam ben her zorluğuna katlanıcam 90 yapıcam bu charı öylede böylede ama 90da bu char kral olabilicek bir yapıdamıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 3 Eylül 2008; 1:52:17 >

• kesinlikle avrupa gelmeden önce kral char build bladeydı avrupa geldi işler biraz değişti ama bence genede en kral build BLADE!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proud2BeTurk

Arkadaşlar Full STR Blader Char Kasan arkadaşlara sesleniyorum, bu kadar uğraşmaya değicekmi kastığımız Blader

Charı kasmak gerçekten bir ölüm. Tamam ben her zorluğuna katlanıcam 90 yapıcam bu charı öylede böylede ama 90da bu char kral olabilicek bir yapıdamıdır?

charın doğuştan bi tehlikeliliği war zaten sende yaptığın item we oynayış tarzınla bunu kendin görüceksin...
    bu arada ss güzelmiş

• walla açıkça söylemek gerekirse blader artık eski blader değil.. EU öncesi en dayanıklı build olduğu kesin .. ancak EU warrior -cleric de çok çok sağlam bir build malesef ^^
  • arkadasım bende önceden blade kastım.kasması 52 lvle kadar zordur.52 deki yeni silahları alıp,51 deki combolarıda acınca daha kolay kasarsın emin ol.ama blade emek ve sabır ister.aynı zamanda bütce tabi.adam gibi slah alman,pre ve bot alman lazım.
  • Zaten EU geldikten sonra tüm dengeler mahvoldu malesef lakin Bizim charlardaki serilik onlarda yok ayrıca 15 sn pot süreside ayrı bir dezavantaj onlar için. Benim için her zaman blader number one
  • pardon ama kasan sizmisiniz bot mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    15 yıl önce açıldı
    Atak'ım ndn bu kadar düşük?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • botsuz char kasılmaz

özellikle blader. bir de farm şart. tavsiyem 42+ sın. yeni bir char aç, ong farm yap. 90 yapmaya niyetlisin. 500k civarı sp gerekecek. farmını yap. tüm buff ve skilleri aç, maxla. o zaman seni yatıran olmaz. istersen 90 level yapıp da farm yapabilirsin. ama daha uzun süreceğinden emin ol. arkadaşım 1 günde isrobot ile pre plus ve sp ticket da vardı günde 6-7k sp kasıyor. nuker.
  • Ben çarımdan memnunum.Herşey var üstünde, emek , alın teri, para.. maddi- manevi herşey.. bana 90 lvl full farm bi çar werseler , hangi build olursa olsun kendi çarımdan daha çok sevemem onu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

botsuz char kasılmaz

özellikle blader. bir de farm şart. tavsiyem 42+ sın. yeni bir char aç, ong farm yap. 90 yapmaya niyetlisin. 500k civarı sp gerekecek. farmını yap. tüm buff ve skilleri aç, maxla. o zaman seni yatıran olmaz. istersen 90 level yapıp da farm yapabilirsin. ama daha uzun süreceğinden emin ol. arkadaşım 1 günde isrobot ile pre plus ve sp ticket da vardı günde 6-7k sp kasıyor. nuker.

Dostum doğru söylüyorsun ama ong farm yapmak için iyi bi wizard şart ong slotlarını görsen 90 lvl lar savaş yapıyor resmen orda benim blader'ım bişey yapamaz malesef :(
    dediğin gibi 90 lvl olurken başlıcam mecburen farma. Zaten 3 gap'lı gidiyorum sürekli ex gelmio deliriyorum ama sp yetio en azından

• JoyMax in Bicheon Tabina karsi bi gicikligi var sanirim Bicheon kendi basina 90 full icin neredeyse 600k sp istiyor ... Digerleri ile birlikte varin siz dusunun gerekecek SP yi ...

Bu nedenle yolun basinda olanlara kesinlikle blade i blade olarak kasmamalarini salik veririm ... Omur curutur cunku 90 olayim diye yirtinir olsanizda o farmi bitiremezsiniz ...

Mumkunse herseyden once actiginiz chari taxi ile vs ne olursa artik onglarda bi sure farma sokun ... Daha sonra da chari tercihen bow ama glavie de olabilir, kasmaniza yetecek 1-2 skill acarak o sekilde kasin ... oyunun sonunda Blade e donersiniz ...

Ben yaptim guzelde oldu :)http://www.rev6.com/bplayer.asp?id=842513

su an millette 89 leg 89 necklace ve 90 chest genelde olmadigindan ve yeni skillerle nispeten guclenen vuruslari ile Blader adam kesmekte zorlanmiyor ... ilerde setler fullestikce biraz sorun olabilir ama o zamana kadarda bir sun blade edinilir o sorun cozulur :)

• SP Kasması Ölüm Ben Bow Açtım Şuanda 90 Farmdayım 200k Sp Daha Kasıp Bladera Dönücem Direk Blade Kasmanı Önermem Farmda Debelenir Durursun. En İyisi Omglarde Farmı Tamamlayıp Sonra LVL Gazlaman Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 28 Ağustos 2008; 16:30:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

JoyMax in Bicheon Tabina karsi bi gicikligi var sanirim Bicheon kendi basina 90 full icin neredeyse 600k sp istiyor ... Digerleri ile birlikte varin siz dusunun gerekecek SP yi ...

Bu nedenle yolun basinda olanlara kesinlikle blade i blade olarak kasmamalarini salik veririm ... Omur curutur cunku 90 olayim diye yirtinir olsanizda o farmi bitiremezsiniz ...

Mumkunse herseyden once actiginiz chari taxi ile vs ne olursa artik onglarda bi sure farma sokun ... Daha sonra da chari tercihen bow ama glavie de olabilir, kasmaniza yetecek 1-2 skill acarak o sekilde kasin ... oyunun sonunda Blade e donersiniz ...

Ben yaptim guzelde oldu :)http://www.rev6.com/bplayer.asp?id=842513

su an millette 89 leg 89 necklace ve 90 chest genelde olmadigindan ve yeni skillerle nispeten guclenen vuruslari ile Blader adam kesmekte zorlanmiyor ... ilerde setler fullestikce biraz sorun olabilir ama o zamana kadarda bir sun blade edinilir o sorun cozulur :)

joymax ın bicheona karşı olan gıcıklığı 70 lvl sınırı olduğu zamandan geliyor sanırım, çünkü o zamanlar oyunun ilk dönemleri ve gold alma olayı ve dolayısıyla iyi item alma olayları bu kadar ayaklara düşmemişti bu nedenlede o dönemde en iyi itemi yapabilen bladerlar diğer buildlere kan kusturuyordu ve oyun içersinde oyunculardan çok tepki alıyordu benim bile blader olmamım sebebi o dönemdeki biir başka bladerın aksiyonlarını ve ortalığı dağıtmasını gördükten sonra olmuştur bladerın sp olayına gelince ,günde dc yemeden 20-22 saat aralığı hergün kasabilme imkanınız var ise ve maks level olana kadar sağda solda çok fazla vakit harcamıyorsanız çok ta zor olmuyor bence ..benim gördüğüm kadarı ile kasması gereken kişilerin özellikle pvp alanlarında kasmaktan çok haybeden vakit geçirdiklerine çok şahitimdir özellikle bizim oyuncular hal böyle oluncada beklenen lvle ulaşılamıyor sırf blade değil diğer buildlerde de sp ve lvl kasmak kişinin vaktine ve imkanına bağlı olan bir durumdur

ayrıca rev 6 daki blade charınızdaki elbiseler protector mu ?famale char olduğu için anlayamadım şayet öyle ise garment sete göre daha iyi sonuç alıyormusunuz ben kendi blade charımda garmentten başka set denemedim ancak int ağırlıklı buildlerden yüksek damage aldığımı görüyorum protector bu olayı çözermi sizce ?

konuyu açan arkadaşın sorusuna gelince blader eğer oyunda ölmek ,çok zoruna gidiyorsa ve canını sıkıyorsa blade char bunu en az yaşayacağın bir buildir pvd de teke tekte nadir yatarsın warlarda da herkes yatıp kalkıp tekrar gelir sende onları beklersin ama kesme olayı hakikatten çok kolay olmuyor zaten kolay kesen bir charda olsaydı blade sanırım herkes bladeci kasardı her güzelin bir kusuru olduğuna göre bununda kusuru kolay kesememek tabi üzerinde iyi itemler bulunan rakibe göre durum böyle ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 28 Ağustos 2008; 17:01:52 >

• Standart yapilandirmada garment tavsiye ederim blader icin ...
    Ben 90 bicheon 90 fire 90 liht 30 cold yaptim ... Ve pro giyiyorum, hatta ayakkabi su an armor ama sun diye su an icin kullaniyorum ... Lakin benim bastan beri yola cikisimdaki amac sun set seklinde, pro seti mumkun oldugunca full sun hale getirmek ... yoksa duz pro giyen bir blader int buildlere karsi zorlanabilir ... itemlerin duz olacagi varsayilan bir blader icin garment idealdir ...
  • blader butun chınlı charlarla ole bole bas eder ama bı warrıora karsı bı warlocka karsı fazla sansı yok rogue de block cekerse ı sansı war ama blader 90 lw yap pısman olmassın bence
  • blader elinde sun olmadan iş yapmaz asla yapmadı yapmicakta yapamicakta

hadi önceden kaza bela uniqe kesiyordu eu geldi o şansı kalmadı

spearlara karsı critleri ile biraz şansı vardı artık spear intlerde bitti en az hybrid herkez o sansı da gitti

glavie ile zaten o pvp asla bitmez....

eu lara karsı pek şansı oldugunu zaten düşünmüorum...

sonuc olarak

blader cok şekil bir goruntuye sahip ancak sıfır bi çar

yani serverin en ezik buildi demek daha dogru olur sanırım
  • Rogue ve Wizarda karşı pek şansı yok. Anca öyle blocktu cart curt la götürür işini. 7 sinde neyse 70 inde de o
    Warlock da Acaip Kıl eder ama holy spell alırsa dışarıdan bitrebilir işini
    Cleric ten offering yemedigi sürece gebertir
    Bard hiç bi nane yapamaz.
    Ch lerin alayını deşer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

blader elinde sun olmadan iş yapmaz asla yapmadı yapmicakta yapamicakta

spearlara karsı critleri ile biraz şansı vardı artık spear intlerde bitti en az hybrid herkez o sansı da gitti

sonuc olarak

su an max lvl char sahibi degilsiniz sanirim ...

ustte anlattim cogunlukta 89 90 item yok ... ve +7 blade ile kesemedigim char yok su anda ... su an icin konusuyorum tekrar tekrar soyluyorum 89-90 itemleri full str chine chari blader kesemez ama su an oyle char parmakla gosterilecek kadar az ... blader in su an kesemeyecegi 1 build varsa 1 hand warrior - clerictir ...

spear bir blader karsisinda en ezik chardir ... pure intte olsa hybridde spear blader karsisinda tutunamiyor ...

en iddiali lafinizdan cevap vereyim garment +5 set glavier (89-90 itemi olmayan) su an snow acmadi ise 2 dk dayanamiyor bana ... division yemis +5 garment set glaviere summit & depth acarsaniz bir yatir batirla alabiliyorsunuz cr vurdu iseniz ...

• quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

blader elinde sun olmadan iş yapmaz asla yapmadı yapmicakta yapamicakta

sonuc olarak

Çoğuna katılmıyorum, hele en ezik build lafına hayatta katılmıyorum ki serverda gördüğüm pvp lerde 90 blader kaç charın arasına girip kesip çıkabiliyor.
    lazım olan sadece sun bir blade, ki zaten her chara sun bi silah lazım max lvl da..

Eu charlara karşı şansız demişsin ama eu charın yanına girdikten sonra hiç bi şansları kalmıyor eu'ların herşey cap takıp duel yapmak değildir. bir Thief saldırısına hazır bile olmayabiliyor çoğu eu'lar..

• quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Rogue ve Wizarda karşı pek şansı yok. Anca öyle blocktu cart curt la götürür işini. 7 sinde neyse 70 inde de o
    Warlock da Acaip Kıl eder ama holy spell alırsa dışarıdan bitrebilir işini
    Cleric ten offering yemedigi sürece gebertir
    Bard hiç bi nane yapamaz.
    Ch lerin alayını deşer.

güzel anlatmışsın ama azcık abartı war gibime geldi...sonuçta yılların baba charı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.