beyler bildiğimiz gibi full str blade kasması en zor charlardan biridir bende açtım gercekten işkence ben 1 keserken bi bakıyom yanımda full int 3 kesiyo nası sinirleniyom içimden adamada küfür ediyom kendimede(niye nuker açmadım diye) sonra adama benle kapışırmısın diyorum takıyo cape leri 5 kez kapışsak 5 ini ben yeniyorum kendimi öyle tatmin ediyorum neyse bu işin özeti Gelelim asıl soruya biz bu blade leri kasmak için ne yapmalıyız ne yapalım ki daha fazla ex gelsin mesela hunter partylere girince daha fazla ex geliyo ticket dan başka yollar var mı böyle oyun içinde yapabilceğimiz şeyler? Gerçi ben bu forumda çok sevilen biri değilim ama inşallah güzel cvplar verirsiniz
1.Kendi combonu belirle tuş grubunu hazırla yani parmakların alışsın çok rahat kasarsın 2.4 lü quest ve hunter partylerine gir aldıgın exp ve sp yükseliyor
quote:
Orjinalden alıntı: IShaDe
1.Kendi combonu belirle tuş grubunu hazırla yani parmakların alışsın çok rahat kasarsın 2.4 lü quest ve hunter partylerine gir aldıgın exp ve sp yükseliyor
birde kendi lv in yartık kes hatta yeşilleri kes ne kadar seri olursan o kadar iyi unutma
insan gaza geliyor blade elindeyken ben lv 35 de bunvang ksmiştim 51de cave de ne o yaratığın adı kunduz gibi onlardan kesmeye gıttım olmuyon ya acayip karizma oluyor ama çok yavaş oldurduğun için düşük lv kescenkı hızlı lv atlayasın
bence eğer bir şey toplama görevi yapmıyorsan(pet varsa sorun yok taby) yada hiç görev kalmamışsa o levelde yada SP farm yapiorsan iyi bir spot bulup therapy açıp 1. ve 2. ok skilini açıp takıl derim çok iyi olior ben yeni başladm tık tık inior...ama champion ve ya giant çıktığında blade mi alıp indrp bindiriorm taby
quote:
Orjinalden alıntı: last_janissary
bence eğer bir şey toplama görevi yapmıyorsan(pet varsa sorun yok taby) yada hiç görev kalmamışsa o levelde yada SP farm yapiorsan iyi bir spot bulup therapy açıp 1. ve 2. ok skilini açıp takıl derim çok iyi olior ben yeni başladm tık tık inior...ama champion ve ya giant çıktığında blade mi alıp indrp bindiriorm taby
bende oyle yapıyorum ghost ve devil bug lara fln da sp klamadı sp kasmma lazım 3 farkla yapcaz artıkneyseki en başta ok skillerini 19 a kadar açmışım ya bi gorev var 200 tane hyongo ghost bayrağı toplama topla topla bitmiyo babam daha 55 tane mi ne oldu bide 200 tane meek gun ın bombasını toplicam bitmez o görevler zaten 2 saatte kesiyom bi canavarı allahtan yanımda itim var birazda o vuruyo
quote:
Orjinalden alıntı: sniper_TR
quote:
Orjinalden alıntı: IShaDe
birde kendi lv in yartık kes hatta yeşilleri kes ne kadar seri olursan o kadar iyi unutma
yok blade ciler quest olmadığı halde kendi lvl indeki mobu kesmemelidirler en az 2-3 lvl fark yüksek olmalıdır kescegı mob ( bence ) :)
bot kullan valla en mantiklisi bu :) ben oleyapiyom
quote:
Orjinalden alıntı: Punsier
bot kullan valla en mantiklisi bu :) ben oleyapiyom
aklıma gelioda nerden bulcam ya bana pm den atsana adresinini
Uzun islemlere tabi tutuyorsun ama yuzde yuz programsiz ve hacksiz ne crack lazim ne baska bir sey sapasaglam calisiyor bana ulasirsin olmazsa sen bana pmden mailini yaz ben sana anlayayim su an ben lvl 47 oldum obur turlu asla atlayamiyom uc saat suruyor bi yaratik :) neyse dedigim gibi ben sana anlatirim nasil oluyor