Blade-Force Rehberi Arıyorum ama kısa ve öz olursa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ismail0809
Bladeyle el yakma olmadan zor gidersin. Bence ateş,blade,force gitsen daha mantıklı olur
quote:
Orijinalden alıntı: Melankoliqwer
quote:
Bladeyle el yakma olmadan zor gidersin. Bence ateş,blade,force gitsen daha mantıklı olur
oda olur da rehber lazım :D
Blade-Force demek, Fire~Light - Blade - Force demektir zaten, el yakma olmadan gibi yorumlar var..
"Rehber olarak elimde birşey yok ama, eu-ch hiç birşey dinlemeden herkesin gözünden yaşlar getirebilecek bir build..
quote:
Orijinalden alıntı: RadonTR
Blade-Force demek, Fire~Light - Blade - Force demektir zaten, el yakma olmadan gibi yorumlar var..
"Rehber olarak elimde birşey yok ama, eu-ch hiç birşey dinlemeden herkesin gözünden yaşlar getirebilecek bir build..
sence napmalıyım blade ?? Bir büyügüm blade force - fire cok fena oluyo demıstı ama ben de ona uydum
Ben fire yerine light tercih edebilecek nadir insanalrdanım ve şu nedenle tavsiye ediyorum;
Light kol yakması statue tutturursa parry ratio düşürür. Statüe silinse dahi blade çok çok seri vurduğu için tekrar tekrar yedirir. Rakibin parry düşerse daha fazla crit vurursun vs.
Force daki debufflarda eklenince resmen pvp çarı olur. Force debuffları ile partide bile rahatça yer bulur diye düşünmüyor değilim.
Force istediğini belirtmişsin ancak ben blade de force un olmayacağını düşünüyorum çünkü; Blade in zaten son gelen combolarında division gibi debuff lar var stun dahil yani kısacası attack yaparken bulaştırabileceğin debufflar varken force açıp light veya fire den feragat etmeyi pek anlamlı bulmuyorum hatta yapabilirsen biraz klasik olucak ama Bicheon 110 Fire 110 Light 70 Cold 40 veya Bicheon 110 Light 110 Cold 110 gibi bir yapılandırma seçebilirsin bence...
Force istediğini belirtmişsin ancak ben blade de force un olmayacağını düşünüyorum çünkü; Blade in zaten son gelen combolarında division gibi debuff lar var stun dahil yani kısacası attack yaparken bulaştırabileceğin debufflar varken force açıp light veya fire den feragat etmeyi pek anlamlı bulmuyorum hatta yapabilirsen biraz klasik olucak ama Bicheon 110 Fire 110 Light 70 Cold 40 veya Bicheon 110 Light 110 Cold 110 gibi bir yapılandırma seçebilirsin bence...
Saol ama ben okadar sp yi nerden bulam
Blade-Fire-Glavie yada Blade-Fire-Pacheon
Sp sorununu çözersen bunlalrı denemelisin
quote:
Orijinalden alıntı: Eryks
İyi de o debuffların tutma ihtimali %80 mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Randall
sp farm için çok gec :D lwl 40
Dh'de satmıştım force blader.. ararsan bulursun.
quote:
quote:
Ohoo sen sp farmsız böyle buildleri düşünüyosan hiç başlama derim. Böyle bir build açacaksan öncelikle sp farmını yapman lazım. Daha 40 lvlmişsin, hem ben 43'den düşerek farm yapıyorum chara ve 700k sp oldu. Bence lvl kasmayı kesip lvl düşmeye ve ardından sp biriktirmeye başla sonra sp farmın bittiğinde gel buraya konu aç. Gene konu açmana bişi demiyorum ama farmsız hiç ama hiçbirşey yapazsın...
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
quote:
quote:
Ohoo sen sp farmsız böyle buildleri düşünüyosan hiç başlama derim. Böyle bir build açacaksan öncelikle sp farmını yapman lazım. Daha 40 lvlmişsin, hem ben 43'den düşerek farm yapıyorum chara ve 700k sp oldu. Bence lvl kasmayı kesip lvl düşmeye ve ardından sp biriktirmeye başla sonra sp farmın bittiğinde gel buraya konu aç. Gene konu açmana bişi demiyorum ama farmsız hiç ama hiçbirşey yapazsın...
:D sp farm en sevmedigim iş nefret ediyom cok zor sabır işi
Senin buildin sp'sini hesapladım. 2,3m kadar birşey çıkıyor. İster istemez kasman lazım bu sp'yi. Yoksa 110 olsan bile farmsız 500k sp hiçbir işine yaramaz. Artık nasıl kasıyosun elle mi botla mı yoksa takılmalık mı? Ona göre ayarla kendini bu 2,3m sp'ye. Hadi kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Senin buildin sp'sini hesapladım. 2,3m kadar birşey çıkıyor. İster istemez kasman lazım bu sp'yi. Yoksa 110 olsan bile farmsız 500k sp hiçbir işine yaramaz. Artık nasıl kasıyosun elle mi botla mı yoksa takılmalık mı? Ona göre ayarla kendini bu 2,3m sp'ye. Hadi kolay gelsin...
hacı sen nediyon yha 2.3 m mi :D en fazla sp farmla 25 k dayanabildim :D
Silkroad artık eskisi gibi değil charı açmadan önce sp hesaplamanı yapman lazım sonra iyi bir sp farm yapman lazım bunları yaptıktan sonra level kasmaya başlayabilirsin. 1m sp bile bir yere kadar götürüyor. Helede istediğin build blade ise...
Yani ben şimdi yeni bir çar açsam daha mı hayırlı olur
yada daha güzel bir sorum war ben yani basladım oyuna en iyi ne kullanırım. en cok neden zevk alırım benim için yatmasın damgesi güzel olsun yeter Not:Çok mu şey istedim ne
quote:
yada daha güzel bir sorum war ben yani basladım oyuna en iyi ne kullanırım. en cok neden zevk alırım benim için yatmasın damgesi güzel olsun yeter Not:Çok mu şey istedim ne
Oynamamanız daha hayırlı
Belli ki oyun sizi tam srmamış, ne yapacağınızı tam olarak bilmiyorsunuz. Eğer oyun gerçekten sarsaydı önce keyfinize göre gidip kendiniz öğrenirdiniz buradaki bilen çoğu kişi gibi :) Heves yoksa yaratacağınız karakterden pek bir hayır gelmez söyliyim :)