Şimdi Ara

BLADE DANCER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kimse şimdiye kadar hiç bir topic te blade dancer karakterinden bahsetmiyor..!!!Bukadar kötü bir karaktermi yaa demin ankete girdim oraya bile girememiş neden!!!

• Buyur kardeşim, Allah'ın izniyle kimseyi madur etmeyiz (Umarım İngilizcen vardır.)

Even though it's not a good tank and only an average damager, immensely powerful buffs put the Bladedancer in high demand with any high-level party.

• Though very powerful, your dances don't last long — only 2 minutes! Be ready to recast them.

• Dance of Fire increases your party's crit. damage by 50%. This is most useful when hunting with dagger or bow users, as they
    have the highest crit. rate. Likewise, this skill is least useful when cast on blunt users, as they have a very low crit. rate.

• Dance of Light increases your party's damage against undead by 20 to 40%. This is very useful when fighting undead. When
    fighting monsters that aren't undead, it is useless.

• Dance of Inspiration increases your party's Accuracy by 4. This is most useful when hunting with dagger, bow or polearm
    users, as they have lower accuracy. Likewise, this skill is least useful when around blunt, staff, or book users, as they already have the highest accuracy.

• Dance of Mystic increases your party's M.Atk by 20%. This is very useful when you're grouped with attack Mystics, but
    has little effect on a Fighter-heavy party.

• Dance of Concentration increases your party's casting speed by 30% and reduces chance of interruption by 40. This is very
    useful for both attack and heal Mystics in your party.

• Dance of Warrior increases your party's P.Atk by 12%. This is one of the most useful dances, because who doesn't like to hit
    harder? Dances stack with Might and Shield as well, so this is a wonderful buff. Use it often.

• Dance of Fury increases your party's P.Atk Speed by 15%. Another awesome dance; it's good to have this one going all the time. 15% greater attack speed is very noticeable.

• As your buffs cost the same whether cast on two or nine people, the bigger the party, the more efficient your buff.

• Tanking a Bladedancer is even harder then tanking a Palus Knight, as you are more buff-oriented than P.Def-oriented. Make
    sure to find a good party with a good tank. Elven Elders are very good to party with as well, as they have an MP recharge spell.

• Open up a fight with Hex or Power Break; they work pretty often, and when they do, they decrease the monster's P.Def by 15% (Level 2 Hex by 20%) and P.Atk by 15% (Level 2 Power Break by 20%), which makes killing much easier.

• Poison Blade Dance — for something that costs 105 MP (and that's just the first level), one would expect a really good spell. And while the poison does good damage ... it hardly ever hits. If you even bother learning it, don't use it too often.

Kaynak : "Lineage 2 C1 Official Guide"

Benim görüşürm : İyi para kasabilirsin bu karakter ile.

• ya gans bu kopyala yapıştır yaptıgın yazıyı eminim sen bile bilmiyosun ne yazdıgını adam da o kadar ing olsa hiç durmasın bu diyarlarda!!!

• ehm ehm madem böyle bişi dedin kardeş iş başa düştü

Bu kardeşimiz iyi bir tank olmamasına ve ortalama hasar verebilmesine rağmen gayet güçlü buff lara sahip olması onu, yüksek lvl li party lerin aranan adamı yapmaktadır.

Çok güçlü Buffları olmasına rağmen etkisi sadece 2 dk (server a bağlı değişebilir) sürmektedir.

Sıradaki 7 madde yani "Dance of ..." ile başlayanlar bufflarının özelliklerini anlatmaktadır.

Buffları kullanırken 1 kişiye de aynı masrafı yapıyorsun 9 kişiye de. Bu yüzden ne kadar büyük parti o kadar verimli!

Bladedancer ı tank olarak kasmaya gerek yok; iyi bir tankı olan bi party bulmalı. Elven Elders ların MP recharge büyüsü olduğundan birlikte party yapmak için idealdirler.

Diğer maddelerde Hex, Power Break ve Poison Blade Dance ın ne işe yaradığı anlatılıyor.

Çok şükür ki Biliyoruz da konuşuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gansh -- 23 Kasım 2005, 22:47:10 >

• beyler ben blade dancer oynadım ve hayette zevk aldım ama benim oynadıım serverda gm tüm wariorlara ultimate defance ve provake vermişti yani tanklık yapıodum o yüzden zevklidi.ama partinizde balkde dancer yada sword singer varsa bakın yanında asistan fighter yazar o da yeterli açıklamadır ztn.atak skili olarak posion balde dance var ama pek etkili oldunu söyleyemem.işin kısası ve özü dancerler ve singerler bi nevi ara karakter gibi yani mage ile wariror arası bişi ama oynamısı zevkli hele dark elf hatunun dans ederken kalçalarını seyretmesi daha ayrı bi zevk:D
  • Ben de şunu söylemek istiyorum. Blade dancerla buff ustune bide song yaptinmi hatta bide swift atack potion ictinmi moblari resmen dogruyosun zaten dark elf atac speedi yuksek bi race, kiliclar muthis bi hiza ulasiyo ve tadina doyum olmuyo
  • bladedancer = kıymamakinesi
    benim l2 ye başladığımda ilkoynadığım char.
    party elemanıdır.tekbaşına fena değildir.partyde yanına bide okçu alırsan....
    bence iyi bi char.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil Spirit
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hey gidi gunler hey. İlk charim bu oyundaki. C1de yapmistim onu; 5x serverda; 60 lvldi. Simdiki bd ler sansli. C3 te bufflar uzun suruyor. Ben o charla bufflarini cekmeye korkuyordum manam bitecek diye 2 dakika suruyordu bufflari. Ama cok kral bir adamdir ozellikle cok seri mob kesebilirsin ve cokta karizmatiktir. İsmi yeter. DUsuk rateli serverlar icin ideal ama yuksek rateli serverlarda ve ozellikle mana pot varsa sadece buff satarak para kazanabilirsiniz. Kullanmasi da zordur! İste size bir alinti l2 forumundan;
    Eger cool gozukmek istiyorsaniz bd , gucu hissetmek istiyorsaniz sk acin!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.