Şimdi Ara

BLADE AND SOUL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1)pvp

    kanser üzerine araştırma yapan bilim adamları tarafından bu pvp sistemi geliştirilmiştir. kombolar, skill tree, tag sistemi vs. aaa çok eğlenceli lan derken...
    - summoner! evde beslediğiniz kedi, köpek, japon balığı vs. bilumum hayvanları koyun klayve başına, hesabınız en az plat seviye olacaktır.
    - force master! klavyenin üstüne tuğla koyun, mousun tuşlarını bantlayın ve aşağı-sağ ok tuşlarına basın. hesabınız en az plat seviye olacaktır.
    - assassin! görünmezlik skillini kullanın. daha 20 level da gold olacaksınız.
    - destroyer! erken seviyelerde idare ediniz. 40'ları gördüyseniz dash + beyblade skilli kullanın. her türlü cc'ye resist + karşıdaki adamı stunlama ve bir kaç saniyede %50 can götürme garantisi. tebrikler, artık siz de platsınız.
    - blade master! ne gelirse blockluyorsunuz, üstünede stun atıyor otomatik. alan skillini de açın. tamam artık gold oldunuz.
    - blade dancer! siz de beyblade yapın. ne yapsanız stun atıyorsunuz zaten. siz de gold oldunuz.
    - kung fu master! yemeyip içmicem bu oyunu oynucam, "b&s is love b&s is life" diyorsanız sizin için biçilmiş kaftan. düşmanı gafil avlayıp bir stun atmanız, stun kombolarıyla milleti ölene kadar stunlamanız demektir. bu animation cancel tekniğinde ustalaşırsanız turnuvalara bile gidersiniz, eğer ustalaşamazsanız aylarca silverda kalır, en fazla gold olursunuz. force master'lara karşı hiç şansınız yok zaten. kanser olmak isteyenler direk bu karakteri açsınlar.

    extra: yakında gelecek olan warlock karakterini bir de görün isterim. sizi kanser edecek o görüntü (nerflendiği söyleniyor da, ne fark eder...)

    2) craft sistemi
    bunu da teker teker açıklayacağım:
    -craft sistemimin bütün amacı silah upgrade taşı basmak. merry potter ve soul warden dışındaki bütün craftlar gereksiz ve kullanışsız. 45 level olana kadar zaten craft yapamıyorsunuz adam akıllı. 45 olduktan sonra da gereksiz kalıyor diğer craftlar. potlar zaten yaratıklardan düşüp duruyor. unsealing charmlar npc'de daha ucuz vs. purification jar işine girmek istiyorsanız belki o zaman earthseer olmak işinize gelebilir.
    -2 gathering guildine girseniz bile, sizi eksik bırakan ve oyuncuyu auction house'a zorlayan bir sisteme sahip.
    -kazma gibi dandik bir item için; gerekli malzemelerin ve kazmanın üretim süresi toplamda 12-32 saat harcıyorsunuz. bu 32 saatin sonunda 1 tane kazma üretiyorsunuz.
    -haritada çıkan taşların spawn süreleri bir başka kanser sebebi. eğer bulursanız, 32 saatte ürettiğiniz o kazma ile bazen 1, genelde 2, şanslıysanız 3 tane taş çıkarıyorsunuz ve kazmanız kayboluyor. craft için o taştan size 5 tane lazım oluyor genelde.
    -auction house'da dönen ekonomi kanser sebebi. anlamsız itemler anlamsız fiyatlara satılıyor. hadi üretim süresi etkiliyor desen, o da aslında etkilemiyor. yine her şey taş basmak için.
    -merry potter secret tecnique kağıdı düşürmek yada satın alabilmek de bir başka kanser sebebi. diğer bütün teknik kağıtları 3-5 silver iken bu kağıdı 25golddan bidleyip, 35 golda satıyorlar marketten. merry pottercılar için(yani bütün server) bir başka kanser sebebi.

    extra: bi de markete eşyaları tek değil, 10'ar 100'er tane koyuyorlar; uygun fiyata tek satan bulmak da bir başka kanser meselesi. hatırlattığı için rumkidumki'ye teşekkürler.

    3) silah upgrade
    - bazı seviyelerde sizden mor renkli dungeon yada boss itemi isteniyor. bossdan bir kutu düşüyor. ve o kutudan şansınıza gelirse, istediğiniz silah çıkıyor. ama çıkmıyor işte o silah. daha avrupa sunucusuna warlock gelmedi ve o kutulardan sürekli warlock silahı düşüyor. anahtar bitiriyorsunuz ve daha çabuk kanser oluyorsunuz.
    - silah ve soul shield açmak için seal kullanıyorsunuz. zart diye bitiyor. tebrikler kansersiniz.
    - soulstonelar... lanet olsun o soulstonelara!
    - transformation stonelar... onlara da lanet olsun!

    4) dungeon
    -daha sıkıcı bir dungeon sistemi olamaz. pata küte vuruyosunuz, yada ara sıra oyunu soğutacak boş bir şey yaptırtıyor oyun size.
    - bid sistemi. dostu dosta küstürür. çok istediğiniz bir item bekliyorsanız, sizi kanser; bir beklentiniz yok ise sizi zengin eder.
    - boss'a daldılar diye giriş kapısında yangın çıkarması. hepiniz yanacaksınız!
    - mushin tower... 3. kat'dan itibaren kanser olmanız garantidir. taktiği bug yapmaktır. 7. kata geldiğinizde kapınızda ambulans görebilirsiniz.

    5) launcher
    daha oyuna başlamadan kanser eden ilk özellik. zannedersiniz ki ilk defa bir launcher yapılıyor. al kodları copy-paste yap arkadaş! bakınız neleri kanser ediyor:
    - repairing download! kimisi çat diye girerken, beni yarım saat bekletmişti ilk oyun kurulumunda. 85kb nedir arkadaş!
    - hergün size verify code yazdırması da ayrı bir saçmalık. bir ıp kaydetmek çok zor iş zaten.

    Her ne kadar kanser etsede oynamaktan keyif aldığım oyundur.Sorusu ve önerisi olan arkadaşlarımıza yardımcı olabilirim.







  • gamer90 kullanıcısına yanıt
    dl link üyelik felan bilgin varmı ? çinçemi client ve website ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.