Şimdi Ara

blackwinterday DOSTUMA SATILMIŞTIR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR CİHAZ SİYAH VE ÜZERİNDE EN UFAK BİR ÇİZİK DAHİ YOK..ALINDIĞINDAN BERİ KORUYUCU ŞEFFAF KILIFLA KULLANILMIŞTIR..CİHAZ 4 GB'TIR..FULL KUTULU VE EKSİKSİZDİR..YANINDA ŞARJ İÇİN BİLGİSAYARA BAĞLANTI KABLOSU, KULAKLIK, İKİ ADET BİRİ SİYAH DİĞERİ BEYAZ SİLİKON KILIF,İTRİP FM TRANSMİTTER (IPOD'UNUZU BU CİHAZA TAKARAK ARACINIZDA KABLO BAĞLANTISI OLMADAN TÜM MP3 LERİNİZİ DİNLEME KEYFİ) (SADECE BU CİHAZIN TEK SATIŞ FİYATI PİYASADA 80 YTLDİR AMA BEN HEDİYE EDİYORUM) VE KADİFE TAŞIMA ÇANTASI VAR..DAHA NE OLSUN SIFIR GİBİ TEMİZDİR..AYNI ZAMANDA RESİMLERİNİZİ KOPYALAYIP CİHAZ ÜZERİNDEN SLAYT OLARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ..FİYATIM 150 YTLDİR..

AMA ASIL AMACIM BU CİHAZI VE DÜKKANIMDAKİ MOMENTUS SAAT VE AMERİKA'DAN GELEN ORJİNAL CONVERSE ALL STARS CHUCK TAYLOR DİZAYNI YARIM KOL BASKETBOL EŞORTMAN.. ÜRÜNLERİ VEREREK BİR IPOD TOUCH VEYA ÜZERİNE FARK VEREREK KAYITLI BİR IPHONE İLE TAKAS YAPMAK..TAKAS YÖNÜNDEKİ TEKLİFLERİNİZDE DEĞERLENDİRİLİR..

EĞER SADECE IPOD'U ALMAK İSTERSENİZ FİYAT : 150 YTL'DİR..

KENDİ RESİMLERİ :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahkax -- 20 Şubat 2009; 14:31:41 >

• pm
  • pm cevaplandı
  • Dostum daha büyük resim koyman mümkünmü?
  • Detaylı resimler eklendi arkadaşlar..Chaoss KARDEŞİME YARDIMLARINDAN DOLAYI BİNLERCE TEŞEKKÜR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahkax -- 1 Ocak 2009; 11:28:31 >
  • Kaçıncı nesil oluyorudu bu?? Bide kaç sene oldu alalı garanti durumu vs.?
  • resimleri cekerken silseydin hocam bari cihazı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılmıştır
    geçen yıl açıldı
    SATILMIŞTIR
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: garuda

resimleri cekerken silseydin hocam bari cihazı

Cihaz temiz kardeşim üzerinde koruyucu kılıf var resimlerin çözünürlüğü yüksek ondan öyle görünüyor..Ne demişler güzel bakan güzel görür..

Bu arada cihazın kaçıncı nesil olduğunu bilmiyorum anlamam o kadar garan tisi bitti sanırım 2 seneye yakındır alınışı..ben alalı pek kullanmadım o yüzden kılıfı bile çıkarılmadı daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahkax -- 9 Ocak 2009; 13:10:19 >

• Batarya durumu nedir* ne kadar dayanıyor bataryası... Malum bu ürünlerin pillerini değiştirmek oldukça maliyetli...
  • bataryadan yana sikinti yok saat olarak bakmadim ama normalde 20 saatse herhalde buda 12-13 saat gider
  • pm
  • artık müsaitim msndende görüşebiliriz
  • PM!
  • blackwinterday arkadaşım tarafından alınmıştır hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.