Bildirim
Blackwidow 2013 Tab tuşu takılması sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bazı mekanik klavyelerde oluyor. Tuşu yerinden sök geri tak düzelecektir. Aynı problem benim nümerik enter tuşunda vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ynal
Bazı mekanik klavyelerde oluyor. Tuşu yerinden sök geri tak düzelecektir. Aynı problem benim nümerik enter tuşunda vardı.
Yok olmuyor ya switchdemi sorun var acaba basarken sorun yok geri atarken takıklık yapıyor -
Sökebildin mi tuşu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sökebildin mi tuşu?
Söktüm önce "é tuşunu sonra tabı söktüm switche bastım basarken sorun yok ama geri gelirken tuş takıklık yapıyor basarkende sorun yapıyor aslında 50gr değilde 80 gram falan güç uygulamam gerekiyo diyebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleJift
quote:
Sökebildin mi tuşu?
Söktüm önce "é tuşunu sonra tabı söktüm switche bastım basarken sorun yok ama geri gelirken tuş takıklık yapıyor basarkende sorun yapıyor aslında 50gr değilde 80 gram falan güç uygulamam gerekiyo diyebilirim
Garantiye gönder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X