Şimdi Ara

Blackbox Nedir? [OYUN İÇİN]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
21.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Assassins Creed'in son çıkan oyunu olan Black Flag'ı indirmeye çalışıyodum. Malum oyunun normal dosya downloadı 23,5 GB o sırada download sitesindeki yorumlarda Blackbox diye bişi farkettim.. Blackbox Dosya Downloadı ise 5,2 GB olduğu için daha cazip geldi.. Asıl sorum ikisinin arasındaki fark nedir? blackbox dosyası/dosyalarını indirsem bi fark olurmu? Eksikler varmıdır? Şimdidenn sağolun..

• Black Box bir repack grubudur, release veren grupların örneğin ; Reloaded , Skidrow gibi çıkardığı sürümleri (Sıkıştırarak ve dil seçeneklerini azaltarak, videoların bitratesini düşürerek) yüksek oranda sıkıştırıp oyunların son güncelleme + dlc paketleri + crack dosyasını içine gömerek yeniden paketleyen bir warez grubudur.

Lossless Repack : Orjinal video ve dil seçeneklerinde bir oynama yapılmadan sadece yüksek oranda sıkıştırılıp yayınlanan kayıpsız repacklerdir.

Birden fazla repack grubu vardır... En tanınmışları rus repackerlerdir.

R.G.Catalyst
    R.G.Mechanic
    R.G.Origami
    R.G.Revenants

bunlardan bazıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2768F54EC -- 25 Ocak 2014; 15:04:11 >
  • Çok saol kardeşim çok açıklayıcı olmuş. anladım saolasın.. Şimdi gönül rahatlığı ile indirebilirim değilmi? Bi sorun çıkmaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmitcanK

Çok saol kardeşim çok açıklayıcı olmuş. anladım saolasın.. Şimdi gönül rahatlığı ile indirebilirim değilmi? Bi sorun çıkmaz?

İngilizce olup olmadıgını araştırman yeterli...

NFO dosyasının içinde yazar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmitcanK

Çok saol kardeşim çok açıklayıcı olmuş. anladım saolasın.. Şimdi gönül rahatlığı ile indirebilirim değilmi? Bi sorun çıkmaz?

Bende blackbox indirmiştim sorunsuz oynadım.
  • Teşekkür ederim arkadaslar.. İndiriyorum suan saolun
  • Normal oyun 23 gb, blackbox 5 gb cidden müthiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stalker nasıl bir oyun ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blackbox'ın diğer Repack gruplardan farkı dil veya video dosyalarını silmemesi,sadece fazla sıkıştırma yapmasıdır,o yüzden boyutları düşüktür.Yani diğer repack'leri değil ama Blackbox'ı tavsiye ederim.Ama fazla sıkıştırma olduğu için de normalde 10 dakikada yüklenecek oyun 1 saatte yüklenir o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.