Şimdi Ara

Blackberryden sıkıldım -Telefon Önerisi-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Blackberryden sıkıldım -Telefon Önerisi- Blackberryden sıkıldım -Telefon Önerisi-

Geçen yaz çalışıp blackberry aldım ama açıkçası bana anlatıldığı kadar güzel gelmedi, ya da ben kullanamadım Lafın kısası takasla ya da telefonu elden çıkarıp yeni telefon almayı planlıyorum. Aklımda iPhone 3G ve SE W995 modelleri var. Aslında uzun zamandır W995 modelini istiyordum, sonuna kadar Smartphone olayına karşı çıkıyordum ama BB den sonra iPhone da denemek istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?

• iki telefon arasinda kaldiysaniz 3g derim ama tavsiye sorarsaniz 700tl ye neo v var 450tl gio var birde se live with walkman var 500 du sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

iki telefon arasinda kaldiysaniz 3g derim ama tavsiye sorarsaniz 700tl ye neo v var 450tl gio var birde se live with walkman var 500 du sanirim.

Hocam aslında bakarsanız dokunmatik telefon istemiyorum. Sadece iphone uygulamaları falan beni cezbediyor, iphone istememin sebebi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

quote:

iki telefon arasinda kaldiysaniz 3g derim ama tavsiye sorarsaniz 700tl ye neo v var 450tl gio var birde se live with walkman var 500 du sanirim.

Hocam aslında bakarsanız dokunmatik telefon istemiyorum. Sadece iphone uygulamaları falan beni cezbediyor, iphone istememin sebebi bu.

iphone deki cogu sey hatta daha fazlasi android telefonlarda da var.hemde ucretsiz olarak.
    hem dokunmatik ozgurluk demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

iphone deki cogu sey hatta daha fazlasi android telefonlarda da var.hemde ucretsiz olarak.
    hem dokunmatik ozgurluk demektir.

Android almaya hevesimde yok aslında Peki İpod Touch + telefon şeklinde alsam nasıl olur sizce ? Ve SE W995 kullandınız mı daha önce?

• İki telefon arasında mantıklı olan iphone'dur. Ama ondan da sıkılacaksın zaman içinde. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

İki telefon arasında mantıklı olan iphone'dur. Ama ondan da sıkılacaksın zaman içinde. İyi forumlar.

İşte kafamı kurcalayan da o İpod touch + telefon kombinasyonunu hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Android Telefon Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

İki telefon arasında mantıklı olan iphone'dur. Ama ondan da sıkılacaksın zaman içinde. İyi forumlar.

İşte kafamı kurcalayan da o İpod touch + telefon kombinasyonunu hakkında ne düşünüyorsunuz?

İşletim sisteminin performansı açısından ben 3GS ve sonrasına bakarım bu saatten sonra.
    Ama alınmaz diye bir şey yok tabiki. Android de tercih edebilirsiniz aslında.
  • Iphone 4s dahil flash yoksunu bir tel int. kullanmayacaksaniz alınabilir.Html5 desteği kaç sitede var? Tavsiyem dokunmatik telefon kullanmaya baslayin bir yerden
  • quote:

quote:

quote:

İşletim sisteminin performansı açısından ben 3GS ve sonrasına bakarım bu saatten sonra.
    Ama alınmaz diye bir şey yok tabiki. Android de tercih edebilirsiniz aslında.

3G alacaktım ama işletim sistemi çok yavaşmış. Sanırım iPhone hayallerimi bir süre daha erteleyeceğim Android güzel alternatif ama aşırı pil tüketimi varmış, ben çok fazla müzik dinlediğim için pil sorunu canımı sıktı açıkçası. Ya da bu soruna çözüm varsa Android önerilerine de açığım

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Iphone 4s dahil flash yoksunu bir tel int. kullanmayacaksaniz alınabilir.Html5 desteği kaç sitede var? Tavsiyem dokunmatik telefon kullanmaya baslayin bir yerden

Aslında dokunmatik telefon aşırı şarj yemeseydi iyi bir alternatif olurdu. Fakat sürekli şarj aleti ya da yedek batarya taşıyamayacağımdan walkman telefonlara yönelmek zorunda kaldım. Aynı şekilde sizde şarjı iyi giden düzgün bir android marka-model tavsiyesinde bulunursanız memnun olurum

• Hocam 1 ay içinde pil kendine geliyor. Ben Arc S'i tüm gün 3G'de kullanıyorum ve akşama kadar internetim açık veri dolaşımı etkin.
    Twitter facebook foursquare kullanıyorum tüm gün. Ekran ışığımda ful seviyede
    Sen düşün yani. Bir kaç hareketle 1.5 güne bile çıkarabilirsin.Örneğin ekran parlaklığını kısabilirsin gibi.
  • quote:

Hocam 1 ay içinde pil kendine geliyor. Ben Arc S'i tüm gün 3G'de kullanıyorum ve akşama kadar internetim açık veri dolaşımı etkin.
    Sen düşün yani. Bir kaç hareketle 1.5 güne bile çıkarabilirsin.Örneğin ekran parlaklığını kısabilirsin gibi.

Xperia Arc S olsa yanımda 5 tane pil de taşırım sorun değilde, sorun o telefonu alacak maddi olanağım yok :) Daha başlangıç seviyesi telefonlar bakıyorum şuanda.

• quote:

quote:

Hocam 1 ay içinde pil kendine geliyor. Ben Arc S'i tüm gün 3G'de kullanıyorum ve akşama kadar internetim açık veri dolaşımı etkin.

Xperia Arc S olsa yanımda 5 tane pil de taşırım sorun değilde, sorun o telefonu alacak maddi olanağım yok :) Daha başlangıç seviyesi telefonlar bakıyorum şuanda.

Neo V'ye falan bak hocam istersen .

• http://www.pclabs.com.tr/2012/04/27/motorola-droid-razr-maxxin-avrupa-satisa-basliyor/

Motorola razr maxx en fazla batarya süresine sahip telefon yukardaki habere göre yakında burada da satışa başlanır.Galaxy s2 alabilirsiniz ebay'deki yüksek mah'lı bataryalar ile birlikte
  • quote:

quote:

quote:

Neo V'ye falan bak hocam istersen .

O da çok fazla yaa. 500ü geçmesin mümkünse

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

http://www.pclabs.com.tr/2012/04/27/motorola-droid-razr-maxxin-avrupa-satisa-basliyor/

Motorola razr maxx en fazla batarya süresine sahip telefon yukardaki habere göre yakında burada da satışa başlanır.Galaxy s2 alabilirsiniz ebay'deki yüksek mah'lı bataryalar ile birlikte

Hocam iyi güzel diyorsunuz da galaxy s2 aşar beni Daha makul cihazlar arıyorum..

• Hocam o zaman 2. el neo v'ye bakmalısın.
  • Galaxy gio su.an 450tl falan sifiri dusunebilirsiniz en iyi f/p telefondur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.