Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme: BBRY hisseleri Nasdaq'ta şu anda günlük %16 kayıp ile işlem görüyor.

Yapılan açıklamaya göre şu anda donanım bölümünün kapatılması öngörülmüyor. Henüz.

Bakalıım Mancini BBRY'yi nereye taşıyacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 4 Kasım 2013; 23:12:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arvento (araç takip programını) Z10 a (android üzerinden) yükleme işini çözmem lazım?
    Yardımcı olabilecek bir arkadaşım olur ise çok sevineceğim…?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 5 Kasım 2013; 12:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanuzay

Arvento (taşıt taki programını) Z10 a (android üzerinden) yükleme işini çözmem lazım?

üSTAT BEN hiç birini çözemedim, bıraktım artık androidden yok portlanırmış yok portlanmazmış işini 5-6 reset ettim cihazımı eğer bbworld de varsa indirip kullanırım yoksa da bu bizim kaderimiz der olanla idare ederim. Uygulama kıt yapacak birşey yok. İnşallah birisi cevaplar sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: iemir

quote:

Orijinalden alıntı: hakanuzay

Arvento (taşıt taki programını) Z10 a (android üzerinden) yükleme işini çözmem lazım?

üSTAT BEN hiç birini çözemedim, bıraktım artık androidden yok portlanırmış yok portlanmazmış işini 5-6 reset ettim cihazımı eğer bbworld de varsa indirip kullanırım yoksa da bu bizim kaderimiz der olanla idare ederim. Uygulama kıt yapacak birşey yok. İnşallah birisi cevaplar sorunu

Teşekkür ederim,
    Biraz daha bekler ona göre yolumuzu çizeriz artık….

• iemir İ kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: erciyesliahmo

quote:

Orijinalden alıntı: Muratcandogan

Arkadaslar paylasımlarınız için çok teşekkür ederim fakat benim soruma cevap alamadım. Telefon görüsmelerimi kaydedebilecegim ses kayıt özelliği varmı. Ilgılenırsenız sevinirim.

BlackBerry World de (Call Recorder Demo) var ücretsiz

Call Recorder (Demo) günde 3 kayıt ve 30 saniye kayıt yapıyor..

Aşağıda ki Android'den port edilen Call Recorder uygulaması sorunsuz çalışıyor. Arzu eden indirip deneyebilir.

http://bb10bars.net/apps/polis-app-callrecorder

• Android yazılımlarını çalıştırmak için resimli anlatım.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83465106&p=1#83551844

• Gündemden haberler: Anonim kaynaklara göre Lenovo'nun BBRY'yi satın alma girişimi Kanada hükümeti tarafından güvenlik geekçeleri ile bloke edildi.

http://t.crackberry.com/lenovos-bid-blackberry-reportedly-blocked-canadian-government

• selam, z10 için transform shell kabını en uygun nerden alabilirim?
  • Arkadaşlar , dün 10.2 güncellemesini kurdum.

Ancak Blackberry World'e giremiyorum. 2-3 kere restart attım ama hep aynı. Açtığımda ilk önce yükleniyor diye altta bir yazı çıkıyor. Sonrasında ise "Bağlantı sorunu oluştu. Blackberry World kapatılmalı" diye bir uyarı geliyor.

Bu tip bir soruın yaşayan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

Arkadaşlar , dün 10.2 güncellemesini kurdum.

Ancak Blackberry World'e giremiyorum. 2-3 kere restart attım ama hep aynı. Açtığımda ilk önce yükleniyor diye altta bir yazı çıkıyor. Sonrasında ise "Bağlantı sorunu oluştu. Blackberry World kapatılmalı" diye bir uyarı geliyor.

Bu tip bir soruın yaşayan oldu mu ?

BlackBerry World u guncellemen lazım 10.2 sürümünü yukledıgın ıcın versiyon düşük geliyor acamıyor tarayıcıdan BlackBerry World gırıp guncelleye bılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bi yazı olmuş... Ancak özel hayatın gizliliği açısından veya bilgi gizliliği açısından ben de zerre kadar umursamıyorum... istediklerini alsınlar benden...
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende yeni bir Z10 kullanıcısı olarak aranıza katıldım.
    Z10 u arkadaşımdan aldım.
    Telefonu kurduktan sonra kesinlikle sesinin çıkmadığını fark ettik.
    Yani ne gelen aramalarda ne çalan müzikte sesi çıkmıyordu.
    Sonra şu alttaki hop. kısmına bastırma olayını okudum ve yaptım yine olmadı ama sonra 5 dk sonra ses geldi.
    Bu telefonun arızalı olduğuna delalet midir.
    Birde bu telefon ona kvk'dan eşantiyon geldi garanti belgesi var ama kaşe imza ve faturası yok.
    Buna garantiden nasıl bir işlem yaptırabilirim.
    Yoksa bu telefonu iade mi etmeliyim.
    Tecrubeli arkadaşların yardımını bekliyorum.
    Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 7 Kasım 2013; 9:27:23 >
  • imagoodman kullanıcısına yanıt
    iade etmeyin gayet güzel bi telefon ama sanırım hoparlörü sorunlu ve değişmesi lazım... güzelce arızayı belirterek teknik servise vermeniz gerekir..
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • imagoodman kullanıcısına yanıt
    ft. olmasına gerek yok. imei numarası zaten kvk'da kayıtlıdır. oraya verin, ya değiştirirler ya da müdehale edip düzeltirler. ama 3 hafta filan bekletiyorlar.

telefonu kullanın çok beğeneceksiniz.
  • Resmi 10.2.0.1803 güncellemesi. OTA güncellemeyi göreniniz oldu mu?

http://t.crackberry.com/blackberry-os-10201803-officially-available-vodafone

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Resmi 10.2.0.1803 güncellemesi. OTA güncellemeyi göreniniz oldu mu?

Resimde 10.2.0.429 gözüküyor sen 10.2.0.1803 demiş sın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyesliahmo

quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Resmi 10.2.0.1803 güncellemesi. OTA güncellemeyi göreniniz oldu mu?

Resimde 10.2.0.429 gözüküyor sen 10.2.0.1803 demiş sın

Software Release: 10.2.0.429

OS Version: 10.2.0.1803

Radio Version: 10.2.0.1804

Olarak geçiyor crackberry'de. Şu anda da leak 1803 yazılım internete düşmüşken release versiyonu da aynı anda internete düşmüş durumda. İyi yanı leak stl100-1 desteklemezken resmi versiyon stl100-1 destekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 8 Kasım 2013; 23:30:06 >

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.