Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trygoly

selam arkadaslar, telefonun pili öldü sanirim ama emin degilim 15-20 sn acik durduktan sonra tak diye kapaniyor sarja takmadan da acilmiyor sarj full halbuki leaked 10.3.2.2204 yüklü

Cihazı Sic multiwipe ile temizleyip sürümü bir tekrar kurun isterseniz yine olmazsa 10.3.2.858 numaralı sürümü kurun. Kullandığınız sürüm Z30 ' da berbat gibi birşey. Ben o sürümden bu son yazdığım sürüme geçtim. Sizin sorununuz pil ömrünü tamamlama gibi görünüyor ama isterseniz yinede yazdıklarımı bir deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinH

Arkadaslar merhaba. Arkadasimin bir sorunu icin yaziyorum. Telefon acilirken blackberry id sifresi soruyor ve o ekrandan cikamiyoruz. Ne bb id sifresini ne de kayitli olan mailin sifreini hatirlamiyoruz. Telefonu bu haldeyken sifirlamanin bir yolu var mi ?

Yok mu bilen arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    hocam sorunu cozdum pil yerinden oynadigi icin kapaniyormus telefon kagitla sıkıstırdım düzeldi. Simdi multiwipe yapiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trygoly -- 14 Temmuz 2015; 17:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waffen - SS

BB Z30 da çok hoş bir cihaz fakat uygun bir fiyata buldum o yüzden fazla masraf yapmak istemiyorum,batarya problem değil bir powerbank alır kullanırım.Asıl amacım BB'nin hayal kırıklığı yaratan tabletimi biraz hayata döndürmek,bahsettiğim eşleştirme işi mümkünse almak istiyorum yoksa elzem değil.Bahsettiğim şey mümkün müdür,bilginiz var mı? Bu arada bir yanlış anlaşılma olmasın telefondan tableti bir mouse gibi yönetmeyi kastetmiyorum,bir şekilde eşleştirip telefonun ekranını tabletimde kullanmak istiyorum.

İnanın hiçbir bilgim yok PlayBook hakkında

• quote:

quote:

Arkadaslar merhaba. Arkadasimin bir sorunu icin yaziyorum. Telefon acilirken blackberry id sifresi soruyor ve o ekrandan cikamiyoruz. Ne bb id sifresini ne de kayitli olan mailin sifreini hatirlamiyoruz. Telefonu bu haldeyken sifirlamanin bir yolu var mi ?

Yok mu bilen arkadaslar?

BlackBerry ID parolanız için sıfırlama talimatlarının BlackBerry ID kullanıcı adınız olarak kullandığınız e-posta adresine gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Güvenlik nedenleriyle, BlackBerry ID parolanız sizin için sıfırlanamaz.
    Aşağıdaki işlemlerden birini yapın:
    Bilgisayarınızda parolanızı sıfırlamak için,www.blackberry.com/blackberryid
    adresini ziyaret edin. Parolanızı sıfırlayın'ı tıklatın. Ekranda gösterilen talimatları uygulayın.
    BlackBerry ID'niz ile oturum açmanız istendiğinde BlackBerry cihazınızda parolanızı kurtarmak için, Parolamı Unuttum'u tıklatın. Güvenlik sorusunu yanıtlayın ve ekrandaki talimatları tamamlayın.
    Yukarıdaki adımları tamamladığınızda, parola sıfırlama e-postası alırsınız. Bilgisayarınızda parolanızı sıfırlama adımlarını tamamladığınızda, parola sıfırlama e-postası yalnızca bir bilgisayarda görüntülenebilir ve cihazınıza iletilmez. Cihazınızda parola sıfırlama adımlarını izlerseniz, parola sıfırlama e-postası cihazınıza iletilir. BlackBerry ID parolanızı sıfırlamak için e-postadaki talimatları tamamlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cdogukan

Arkadaşlar, harici batarya şarj cihazı ve 2680 Mah Gold Batarya..17 Dolar ne diyorsunuz?

http://m.ebay.com/itm/2680mAh-LS-1-LS1-Gold-Battery-Charger-Holder-Bundle-for-BlackBerry-Z10-BB10-/231581341782?_trkparms=aid%253D222007%2526algo%253DSIC.MBE%2526ao%253D1%2526asc%253D20150519202348%2526meid%253Daa270ed9b39b4043bab840d9fc6547e0%2526pid%253D100408%2526rk%253D6%2526rkt%253D19%2526sd%253D261682955857&_trksid=p2056116.c100408.m2460

Bu pil ve şarj aletinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Kullanan yada bilgisi olan var mı arkadaşlar..

• Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum, oyun falan oynamıyorum internet whatsapp falan şu an s4 mini var almalı mıyım? ne diyorsunuz?
  • Selam mikrofon bozulmus. Kvk 20 günde yapıyor mu yoksa bekletiyor mu? Kvk cihaz gönderen var mı?

• 20 gun surmuyor

• Guncel resmi surumde arama kisminda numara tuslarken takilmalar(numaralara bastiktan bir kac saniye sonra numaralarin gelmesi) arama yaparken arama ekranim ekrana bir kac saniye gec gelmesi gibi durumlar sizde var mi yoksa benim format atma zamanim mi gelmis?

• . Arkadaşlar, bi blackberry hayranı ve eski 9700 kullanıcısıyım. Blackberry 10 alma niyetindeyim uzun süredir app lar konusunda sıkıntı çeker miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarertem

Selam mikrofon bozulmus. Kvk 20 günde yapıyor mu yoksa bekletiyor mu? Kvk cihaz gönderen var mı?

Aynı sorun benim z30 da da çıktı, 25 Hazirandan bu yana intellicell de serviste parça bekliyor...

• Merhaba arkadaşlar, yurt dışından BB Z10 geldi fakat sim kilitli bunu açmanın bir yolu var mı tavsiye verebilir misiniz birde kayıt yaptırmam gerekecek tabiki yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Selam mikrofon bozulmus. Kvk 20 günde yapıyor mu yoksa bekletiyor mu? Kvk cihaz gönderen var mı?

Aynı sorun benim z30 da da çıktı, 25 Hazirandan bu yana intellicell de serviste parça bekliyor...

Azami tamir süresi 20 iş günü, bu durumda halen parça mi bekliyorsunuz? Sonuç ne oldu şimdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Türkiye'de yayınlanan en son sürüm hangisi acaba ve memnun musunuz nasıl bir sürüm? Eğer memnunsanız ben de leaked versiyondan geçiş yapmayı düşünüyorum özellikle batarya tam dolmuyor bulunduğum versiyonda max. 85 falan oluyor..
  • Hangi versiyonu kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Azami tamir süresi 20 iş günü, bu durumda halen parça mi bekliyorsunuz? Sonuç ne oldu şimdi?

Hala serviste. 10.3.2 yükledim isteseler garanti dışı muamelesi yaparlardı, lg de yapmışlardı çünkü, o yüzden sesimi çıkarmıyorum. Yani servis yavaş ama cihazı alır almaz nasıl garanti dışı bırakırım muamelesi yapmıyor.

Bu arada 10.3.2 de dialpad de t9 özelliği gelmiş. En çok ekskliğini çektiğim şeydi BlackBerry de...

• Resmi 10.3.2 niye hâlâ gelmedi

• ses sorunu için kvk ya göndermiştim. 1 haftada yapıp göndermişler. bugün elimde olur :-)
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.