Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 saniye basılı tutup yeniden başlattım ama durum aynı.

geri yüklemeyi deniyeceğim. Problem ciddi ise yakın zamanda tekrarlayacaktır nasılsa. Servise ozaman veririm.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdogukan -- 11 Ekim 2014; 9:47:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk54

Arkadaşlar 3g ve 2g akyif olduğunda bazen 2g ye düşüyor tamam bu normal fakat 2g te düştünde elle sadwcw 3g yi açıyorum full çekiyor 3g. Hattım vodafone aynı sıkıntıyı çeken var mı

Cevap yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wipe diye bir işlemden bahsedilmişti önceden. Bir çeşit formatmı bu, tavsiye edermisiniz ve nasıl yapılır?
  • Arkadaslar bende aranizdayim buyuk bir mucadele sonucu 2.el alabildim 520tl 15 ay garantili benide ekleyin :)

• kalamar01 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Memnun kalacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: cdogukan

Wipe diye bir işlemden bahsedilmişti önceden. Bir çeşit formatmı bu, tavsiye edermisiniz ve nasıl yapılır?

Wipe işlemini cihazınızın ayarlar kısmından yapabilirsiniz. Güvenlik Temizlemesi olarak geçiyor. Ancak bu işlem biraz uzun sürüyor. Forumlarda SIC Wipe diye bir yazılım var. Onu kullanarak 5-10 dk gibi kısa bir sürede silme işini halledebilirsiniz. Ardından da 10 dk gibi bir sürede temiz bir kurulum yaparsınız. Sorun devam ederse servise verebilirsiniz...

• Peki güç tuşunu kullanmadan ekranı çabucak kapatmak için alternatif bir yöntem mevcut mu? Android'de Screen off programı işimi görüyordu mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

Peki güç tuşunu kullanmadan ekranı çabucak kapatmak için alternatif bir yöntem mevcut mu? Android'de Screen off programı işimi görüyordu mesela.

Hayır.

• Kadir Kaan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür. Acaba o program z10'da çalışır mı merak etmedim değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

Wipe diye bir işlemden bahsedilmişti önceden. Bir çeşit formatmı bu, tavsiye edermisiniz ve nasıl yapılır?

Wipe işlemini cihazınızın ayarlar kısmından yapabilirsiniz. Güvenlik Temizlemesi olarak geçiyor. Ancak bu işlem biraz uzun sürüyor. Forumlarda SIC Wipe diye bir yazılım var. Onu kullanarak 5-10 dk gibi kısa bir sürede silme işini halledebilirsiniz. Ardından da 10 dk gibi bir sürede temiz bir kurulum yaparsınız. Sorun devam ederse servise verebilirsiniz...

Telefon açık olmasına rağmen hiçbir uygulamayı açamıyordum. Ayarlar kısmına da giremedim. Çaresiz Link ile geri yükleme yaptım. Telefon normale döndüğünde Sec Wipe uyguladım. Sanırım bir 20 dakika içinde işlemi bitirdi. Ancak anlamadığım her iki işlemden sonra da yazılım sürümü 10.2.1.2977 idi. Wipeden sonra fabrika ayarlarına dönecek ve ilk sürümü olacak sanıyordum..

• quote:

Fdisk diyelim. Sic wipe ama...Telefonu komple siliyor. Sadece bios gibi bir şey kalıyor. Onu yapman daha iyi olur. Sorun yazılımsalsa kesin çözer. Bir de geri yükleme yapma. Rehberi yedekle uygulamalar çok yedekleme için ve oradan geri yükle. BlackBerry linkteki geri yükleme bana pek sağlıklı gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307kd -- 11 Ekim 2014; 22:19:12 >
  • quote:

Denemek lazım. Çoğu android uygulama çalışıyor. Ben şahsen android uygulamalarını kullanmıyorum. O yüzden bilmiyorum. Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

Telefon açık olmasına rağmen hiçbir uygulamayı açamıyordum. Ayarlar kısmına da giremedim. Çaresiz Link ile geri yükleme yaptım. Telefon normale döndüğünde Sec Wipe uyguladım. Sanırım bir 20 dakika içinde işlemi bitirdi. Ancak anlamadığım her iki işlemden sonra da yazılım sürümü 10.2.1.2977 idi. Wipeden sonra fabrika ayarlarına dönecek ve ilk sürümü olacak sanıyordum..

Ilk sürüme dönmenin tek yolu autoloader kullanmak. Yoksa en son kurulu yazılıma döner. Link ile yüklerseniz son resmi sürüme döner. Biraz enteresan...

• Geri yükleme işi beni de şüphelendirdi biraz. Link ten sadece rehber ve birkaç resim vardı onları geri yükledim. İhtiyacım olan uygulamaları tekrar BBWorld den indirip kurdum. Bunarağmen birazönce BBM de ve tarayıcıda takılma yaşandı. Açmaya çalıştığımda açılırmış gibi yapıp uygulamalar ekranına döndü. Telefonu restart yaptım ve şimdilik düzeldi ancak, hiç istemesem de bir servis yolu görünüyor sanırım :(

Ufaktefek takılmaları kulak arkası ediyordum yeni yazılımla düzelir belki diye lakin durum bu.

Bu servis işi nasıl oluyor? Mahalle aralarında bile KVK tabelalı telefoncular var. Hepsinin üzerinden oluyor mu yoksa doğru bir noktaya/kişiye mi ulaştırmak lazım acaba?
  • cdogukan C kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümün autoloader ini verirsen onu kurar. BlackBerry linkte en son sürüm hangisiyse onu kurar. Dedim ya f disk diye dolayısıyla telefonda bir şey kalmıyorki oradan geri yüklesin...servis için servise ver telefonculara bırakma...

• 1mobile marketten viber yukledim ancak program calisiyor viber kisileri senkronize edemiyor bu yuzden cagri alamiyorum.Bb markettekine de programi kurup numarami yaziyorum hata veriyor.Viberin calisan yeni versiyonunu kullanan var mi? Nereden yuklediniz yada apk buraya koyabilir misiniz? Arkadas toplasan 10 tane uygulama var herkesin kullandigi BlackBerry markete bunlarin adam gibi calisanlarini koyamadilar.Anroidlerden kimisi takiliyor kimisi hata veriyor Sirf bu yuzden gidip iphone alacagim.Bu kadar stabil bir cihaz ve isletim sistemine yazik ediyorlar

• quote:

quote:

Denemek lazım. Çoğu android uygulama çalışıyor. Ben şahsen android uygulamalarını kullanmıyorum. O yüzden bilmiyorum. Saygılar...

Denedim, uygulamalar çalışıyor. Lakin BlackBerry os'a port edilme mantığı gereği ekran kapandıktan sonra geri butonu beliriyor

BlackBerry os'a tam uyumlusu çıkana dek güç butonuna devam...

• quote:

Hayırlı olsun. Memnun kalacaksınız

Tesekkur ederim sorularim olursa sizlere soracagim su anlik olumlu yani cok akici ve kasma gormedim kamerasida fiyatina gore cok tatmin edici :)

• 10.3.0.1418 sürümü çıkmış. Crackberry den indirip kurdum. Final sürümü gibi kararlı. Saatlerdir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Görsel olarak daha iyi. Hızlı menü herhangi bir uygulama açıkken iki parmağınızla aşağı çekince geliyor. Android uygulamalarında ziraat mobil hariç sorun yaşamadım. O da zaten 10.2 de de çalışmıyordu...

• Gunaydin millet

Tango video aramalarim 2 dk sonra donup kaliyo.. daha once yasayan veya cozen?

10.3 icin tarih var mi?

Z10 bi harika dostlar cok memnunum ve tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.