Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi bayramlar. Birkac sorum olacak arkadaşlar.cevaplarsanız sevinirim.
    toplu mesaj göndermede smsc mesaj teslim edilemez diyor.tektek göndermede sıkıntı yok.bide mesajların başındaki D harfi onay işareti falan ne anlama geliyor.avea hat kullanıyorum.
    Rehberde numaraların görünmesini sağlayabilirmiyiz.
    10.3 yüklemek çok fark ediyormu.önerirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

10.3'ün global dağıtımı 2 ay sonra başlayacak yani?

Resmi olarak tarih verilmedi. Ancak 10.3.1 için kasım sonu deniliyor. En geç aralık ayında, yani bu sene içinde yayınlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

10.3'ün global dağıtımı 2 ay sonra başlayacak yani?

Resmi olarak tarih verilmedi. Ancak 10.3.1 için kasım sonu deniliyor. En geç aralık ayında, yani bu sene içinde yayınlanır.

Kasımın ilk haftası veya ortasına doğru kesin olarak yayımlanacak BES 12 Tanıtılıp / 10.3 yayımlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay78

herkese iyi bayramlar. Birkac sorum olacak arkadaşlar.cevaplarsanız sevinirim.
    toplu mesaj göndermede smsc mesaj teslim edilemez diyor.tektek göndermede sıkıntı yok.bide mesajların başındaki D harfi onay işareti falan ne anlama geliyor.avea hat kullanıyorum.
    Rehberde numaraların görünmesini sağlayabilirmiyiz.
    10.3 yüklemek çok fark ediyormu.önerirmisiniz.

Hayırlı bayramlar hocam. Aldığınız smsc hatasının ne anlama geldiğini teknik olarak bilmiyorum ama bi yorum getirecek olursam bir seferde en fazla 10 kişiye mesaj yollayabilirsiniz demeye getiriyor.. D harfi de ingilizce delivered yani türkçemizdeki iletildi manasına geliyor ve ismin altında numara görünme durumu yok diye biliyorum. Rehberde kişi bilgilerinde girip oradan görebilirsiniz ya da arama kaydına gelip rehbere girdiğimizde Profile bi tık yaptığımızda ismin hemen altında numarası beliriyor.. Son sorunuza gelecek olursak 10.3 şu anda sızıntı sürüm ve eksik yanları var. Ha bu eksik yanlar sürümü 10.3 é yükseltmeye mani olacak durumlar da değil diye düşünüyorum.. umarım tatminkar bi açıklama olmuştur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackberryy

arkadaşlar bu en son güncelleme olan 2977 yi çıktığı günden beri güncelleyemedim. her güncelleme yaptığımda %100 e geliyor ve YAZILIM GÜNCELLEMESİ KESİLDİ. LÜTFEN TEKRAR DENEYİN diyor. şuan da 2941 kurulu hala. hattım avea. nasıl yapabilirim yada bu durum başına gelen varmı...

Blackberry link ile de denedim ama hala aynı hatayı veriyor. Böyle bir hata ile karşılaşan varmı. Ne yapabiliriz nasıl güncelleriz

• ApacheKinQ kullanıcısına yanıt
    ilgin için teşekkür ederim.

• Arkadaslar z10 alacagim 2.el 20 ay garantili temiz cihaz buldum 500tl verecegim degermi ? Kulakligi bile kullanilmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamar01

Arkadaslar z10 alacagim 2.el 20 ay garantili temiz cihaz buldum 500tl verecegim degermi ? Kulakligi bile kullanilmamis

001se alma .
  • 002'si Türkiye'de var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dora The Explorer

quote:

Arkadaslar z10 alacagim 2.el 20 ay garantili temiz cihaz buldum 500tl verecegim degermi ? Kulakligi bile kullanilmamis

001se alma .

O ne demek oluyor biraz acarmisiniz? Nasil anlayacagiz? Vodafone dan alinma dedi sanirim faturada nisan sonunda kesilmis

• quote:

Cihaz temizse alın. 001 almayın 002 alın diyenlere itibar etmeyin. Ama sorunlu bir cihazsa uzak durun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

Cihaz temizse alın. 001 almayın 002 alın diyenlere itibar etmeyin. Ama sorunlu bir cihazsa uzak durun...

Tesekkurler cihaz temiz gibi bir problemi yok denedim o zaman ben alip araniza katiliyorum

• Merhaba arkadaşlar ben de yakın bir zamanda bb z10 aldım telefonu gerçekten çok beğendim ama telefonu alma nedenlerim Arasında pilinin çoğu akıllı telefona göre daha iyi olduğu ve Isınma sorunu olmadığını yorumlarda okumam vardı. Benim telefonun şarjı su gibi gidiyor. Hiç bir şey yapmazken bile görülür derecede şarjı azalıyor hele ki oyun oynarken vs. Isınmaya gelirsek oldukça ısınıyor ki bu ısınmanın bataryaya negatif ettiğini düşünüyorum belki de ondan benim telefonun şarjı çabuk bitiyordur. Yardım bekliyorum şarjım hiç iyi gitmiyor. Ilk aldığınızda yok şu kadar saat şarjda bırakın falan derler ben öyle bir şey yapmadım acaba onla alakası olabilir mi?

• kalamar01 kullanıcısına yanıt
    Zaten 0ı 790 800 lira bence alacaksan 0 al. Ben ikinci ele karşıyım. O telefon ilk senin eline gelmeli dili ülkesi kurulumu vs sen ayarlamalısın kutusundan ilk sen çıkarmalısın öyle tadı başka oluyor :) telefona daha bi bağlanıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Orijinalden alıntı: regularity

Herkese merhabalar bende dün z10 kullananlar arasına katıldım. Piyasadaki bu fiyattaki bütün telefonları karşılaştırdıktan sonra almaya karar verdim. Hepsiburada.comdaki 800 tl lik fiyatı ve BB nin kullanımının pratik ve hızlı olması,tarayıcının hızının çok iyi olması beni ikna etti.

Telefonu ilk açtığımda daha önceden aldığım BB ID yi girdim ve evdeki Wİ-Fi ya bağlayıp güncellemeleri kontrol ettim. Toplam güncelleme 1 GB geçiyordu ve güncellemeye başladı, daha sonra%33 te takıldı bende iptal etmek zorunda kaldım. Ayarlardan güncelleştirmeleri kontrol ettirdiğimde yeni güncelleştirme buldu ve arka planda güncelleştirmeyi tamamladı ve cihazı yeniden başlattım. Bunları yaparken en kötüsü ise aşırı ısınma ile karşılaştım,cihazın arka kısmı normalden fazla ısındı. Güncellemeden sonra bariz bir şekilde ısı düştü ancak yinede ısınma mevcut. Şu an kullanmaya devam ediyorum wi-fi ye bağlı bir şekilde ancak hat takılı olmadan. Bir sürü uygulamayı aynı anda açtım arka planda duruyor ısınma çok az var. Hat ile kullanmaya başlayınca ne olur bilmiyorum almadan önce bu forumdan çok yararlandım ve başkalarına yardımcı olmak ve yeni alacaklara bilgi vermek amaçlı yazmya devam edeceğim. Telefonum STL100-1 modeli ve yazılım sürümü 10.2.1.2977.

Cihaz gerçekten kullanım açısından çok pratik gibi duruyor,menü geçişleri hızlı,tek parmakla kolaylıkla idare edilebilir, ekran netliği iyi, internet hızı üst seviye (fiber ile denenmiştir),fiziksel tasarımı arka kapağın baya esnek olması hariç çok iyi. Hat ile kullanmaya başlayınca muhtemelen ısınma sorunu olacak ancak teknik servise gönderip hatanın düzeleceğini umuyorum. Herkese teşekkürler.

2 yıldır kullanıyorum en ufak ısınma sorunu yaşamadım. siz ilk kullanım yoğunluğu, güncellemeler ile biraz korkmuşsunuz ama normal günlük kullanımda hiç sorun yok, şiir gibi akan, kasmayan bir telefon sahibi oldunuz. hayırlı olsun.

Benim de telefonum oldukça ısınıyor. Siz de böyle bir sorun hiç olmadı mı servise göndermeli miyim. Şarj sürem de çok kötü.

• Arkadaşlar arka kameramın içinde beyaz bi tüy kıl gibi bir şey bi toz var çok sinir bozucu. Allahtan kameranın önünü kapatmıyor sadece camın arkasında fotoğraf çekerken beni engellemiyor ama çok sinir bozucu bir görüntü sizce servise falan yollasam komik mi olur haklımıyım gönderme konusunda (Ilk aldığım andan beri var sonradan kaçmadı içine zaten oraya sonradan bir şey girmesi mümkün gözükmüyor)

• Z10 siparişimi verdim bugün, ne windows ne android ne de ios yaşasın blackberry os

• 2 haftayı geçti herhangi bir problemle karşılaşmadım. Standart kullanıcı olduğum için herhangi bir android uygulaması yüklemedim. Androide göre bence yazılım gayet stabil kilitlenme veya sonlandırma olayı hiç olmuyor. Gayet memnunum slt 003 olduğu için 4g içinde hazır kıta bekliyorum.
  • Arkadaşlar;
    ŞİRKETİM TARAFINDAN GELEN İP 6 telefona geçiş yaparak yıllar süren BB maceramı sonlanırdım...:( (Ama BB z10'umu asla satmam. Çekmecemde duruyor) Bir haftadır ip 6 kullanıyorum.
    Bir kaç kıyaslama yapmak istedim: (Yıllardır BB kullanan biri olarak.)
    OYUN İLE İŞİM YOK. Çok konuşurum, sosyal ağlar ve çok fazla e-posta trafiğim var))

İLK İZLENİMLERİM.
    İPHONE 6 ARTILARI:
    - ÇOK ÇOK HIZLI, PRATİK VE STABİL,
    - HARİKA AKIŞLAR, KOLAY KULLANIM,
    - ÇOK İYİ FOTO-VİDEO ÇEKİMİ,
    - ÇOK HAFİF VE OLDUKÇA KARİZMATİK,
    - FULL KULLANIMDA 1,5 GÜN ŞARJ ÖMRÜ. (BLACKBERRY 1 GÜNÜ TAMAMLAYAMIYORDUM:) ŞARJ ÖMRÜ ÇOK İYİ. (yeterli)

İPOHONE EKSİLERİ VE MUHTEMELEN YENİ BİR BLACKBERRY'E TEKRAR DÖNÜŞ NEDENİM OLACAK SEBEPLER:) (SANIRIM BU PASSPORT OLACAK)
    - İPHONE'DE HUB OLAYI YOK. MALUM. (FENA ALIŞMIŞIM HUB OLAYINA. ÇOK ARIYORUM....)
    - BİLDİRİM LEDİ yok? (MALUM İPHONE'DA LED KONUSU ZATEN HİÇ OLMADI.) ÇOK ARIYORUM BU ÖZELLİĞİ...? Nedense.... alışmışım...
    - GELEN -GİDEN-CEVAPSIZ ÇAĞRILARIN SAYISI KISITLI? (BLACKBERRY'DE BU 2-3 KAT İYİYDİ. FAZLAYDI)
    - MESAJLAŞMA VEYA E-POSTA YAZARKEN ZORLANIYORUM. BLACKBERRY BU KONUDA DAHA İYİYDİ. İKİSİDE DOKUNMATİk; AMA Z10 da daha seri ve hızlıydım?
    - İPHONE KILIFSIZ KULLANIMDA ELDE DURMUYOR, YAĞ GİBİ KAYIYOR. KILIFLA TEL KULLANMAYI SEVMEYEN BİRİ OLARAK, İPHONE'U MECBUREN ŞEFFAF SİLİKON KILIF İLE KULLANIYORUM:( ÇÜNKÜ KILIFSIZ KULLANIMDA ELDEN DÜŞÜYOR,
    - BLACKBERRY'İ HDMİ İLE TV'YE BAĞLAYIP, HERHANGİ BİRİ FİLM VEYA FLASH İZLEYEBİLİRYORDUM. İPHONE BU KONUDA SINIRLI. BAZEN İYİ OLUYORDU.
    - TAM OLARAK ANLAMADIM AMA; SANIRIM BBZ10 İNTERNETTE DOLAŞIRKEN DAHA HIZLIYDI.? SANIRIM ÖYLEYDİ. YANILIYOR DA OLABİLİRİM...
    - BB Z10 DA İSTEĞE BAĞLI 3G KAPATILABİLİYORKEN, İPHONE 6 DA BU ÖZELLİK YOK? SANIRIM BİR GÜNCELLEME İLE ZAMAN İÇİNDE GELİR...? AMA ŞUAN BİR ŞEKİLDE 3G Yİ (HÜCRESEL OLARAK) KAPATTIĞIMDA; BU SEFER DE WHATS UP, E-POSTA VS.. BAĞLANMIYOR) BB DE BUNLAR HİÇ SORUN DEĞİLDİ...

Bunları öylesine yazmak istedim. Sadece BB fanatiği biri olarak bu deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.... Şuan BBz10 çekmecemde duruyor. Özlüyorum açıkçası, ne yalan söyleyim.:( Dİğer taraftan z10'DA aylardır çözemediğim batarya kalibrasyon sorunu ve hafıza kartı okumama sorunu sebebi ile hazır garantisi devam ederken cihazımı servise vereceğim)
    Bakalım artık hayırlısı..... (sorularınız olursa memnuniyetle cevap verebilirim)
    AYRICA BLACKBERRY PASSPORT ile ilgili yorum gelirse çok iyi olur.... (Gönlüm hala BLACKBERRY'de.....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 9 Ekim 2014; 14:05:05 >

• Dostlar merhaba. Bayram öncesi Galaxy Nexus telefonumu düşürüp ekranını kırdım. Telefon araştırırken Z10 u gördüm ve Z 10 almayı düşünüyorum. Fakat BB. o kadar yabancıyım ki alsam madur olurmuyum onu bilemiyorum.

* İlk olarak bu telefonun çakması varmı (Kore malı diye tabir edilen)? Başka bir sitede Amerikadan getirildiği iddia edilen telefon için 450 TL fiyat istenmiş. Bu telefonun replika olma ihtimali varmıdır? Replika ile orjinal telefon nasıl ayırt edilir

*İkinci olarak androide alışmış birisi olarak bu telefonun işletim sistemine çok yabancılık çekermiyim? Program yüklemek sorun mu? Tam araştırmadım ama galiba android programları bir şekilde yükleniyor mu?

* İnternet konusunda kafam çok karıştı. Hattımda 4 gb internet paketi var. Bu paketi kullanabilirmiyim?

* Son olarak LTE sürümü mü yoksa STL sürümü mü sizce makbul.

Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.