Şimdi Ara

Blackberry TORCH'mu BOLD 9900 'mü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben iki telefon arasında kaldım fiyatı sorun değil,siz hangisini önerirsiniz ?

• tabiki 9900
  • Torch kullaniyorum,biraz kasma var islemci yetersiz.alabiliyorsunuz tabiki 9900
  • quote:

Orijinalden alıntı: epicsoy

arkadaşlar ben iki telefon arasında kaldım fiyatı sorun değil,siz hangisini önerirsiniz ?

Bende uzun zamandır araştırma yapıyorum ve seninki gibi 2 model arasında kaldım. Ama yaptığım araştırmalar sonucunda 9900 ün en iyi karar olduğuna karar verdim. torch un işlemcisi yetersiz geliyor ve Iwaynes in de dediği gibi kasma yapıyormuş. bide torch un dışı zamanla soyuluyormuş. Birde os 7 yanlızca 9900 de var... Forumda ki yazıları okursan aradaki farkları daha çok ve ayrıntılı bir şekilde görebiliyorsun zaten...

• kime sorsam sizin gibi düşünüyor 9900 diyor ama nedense benim bu torch'a çok büyük bi sempatim var,şöyle bişey var bir de bold'un ekranı küçük değil mi biraz ? Ve torch daha karizma duruyor bence,doğru değil mi ?
  • bold 9900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 21 Ekim 2011; 18:31:57 >
  • quote:

kime sorsam sizin gibi düşünüyor 9900 diyor ama nedense benim bu torch'a çok büyük bi sempatim var,şöyle bişey var bir de bold'un ekranı küçük değil mi biraz ? Ve torch daha karizma duruyor bence,doğru değil mi ?

Tourch un daha karizma durması kişiden kişiye değişen bir nitelik bu konu hakkkında birşey diyemem. Ekrana gelince 9900 ün ekranı dğer boldlardan biraz daha büyük sanırsam. Ve ekran çözünürlüğüde diğer bb lerden daha iyi ayrıca dokunmatik ekrana sahip olmasıda bence büyük bir artı çünkü her 2 deneyimi de yaşaya biliyorsunuz ve klasik bir bb ye sahip oluyorsunuz (bb bold u sadece bb nin tanınan qwerty klavyesi için alanlar var). Ama eğer torch da kararlı iseniz torch 2 ( 9810) un TR ye gelmesini beklemelisiniz. Yurt dışında satışa çıkta fakat daha Tr ye gelmedi. hem ekran çözünürlüğü hemde işlemcisi yönünden boldla aynı özelliklere sahip.Bence özellikleride önemli ama hangi telefona içiniz ısındıysa onu alın çünkü ucuz şeyler değil sonradan keşke demeyin. Seçim sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knowledqe93 -- 22 Ekim 2011; 17:38:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    İphone X mi Huawei P20 Pro mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Madem Torch seviyorsun biraz bekle geldiği zaman 9810 al.
  • bende de torch 9800 var. aldıgım zaman 9900 yoktu. daha dogrusu cıkmasına 2 hafta falan vardı ve arada 500 tl civarında fiyat farkı vardı. hız ve ekran olarak 9900 daha iyi ama tasarım olarak 9800 çok daha tarz ve gösterişli. ben kayar kapak kullanmayı seviyorum ayrıca. bundan dolayı 9900ı beklemedim. yani cihazı daha çok twitter, facebook vs için kullancaksanız aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurarak 9800i tercih edebilirsiniz... karar sizin...
  • kesin 9900. bende 1 yıldır 9800 vardı 1 ay oldu 9900a geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

bende de torch 9800 var. aldıgım zaman 9900 yoktu. daha dogrusu cıkmasına 2 hafta falan vardı ve arada 500 tl civarında fiyat farkı vardı. hız ve ekran olarak 9900 daha iyi ama tasarım olarak 9800 çok daha tarz ve gösterişli. ben kayar kapak kullanmayı seviyorum ayrıca. bundan dolayı 9900ı beklemedim. yani cihazı daha çok twitter, facebook vs için kullancaksanız aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurarak 9800i tercih edebilirsiniz... karar sizin...

Bugun aliyorum telefonu, son kararim Torch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

bende de torch 9800 var. aldıgım zaman 9900 yoktu. daha dogrusu cıkmasına 2 hafta falan vardı ve arada 500 tl civarında fiyat farkı vardı. hız ve ekran olarak 9900 daha iyi ama tasarım olarak 9800 çok daha tarz ve gösterişli. ben kayar kapak kullanmayı seviyorum ayrıca. bundan dolayı 9900ı beklemedim. yani cihazı daha çok twitter, facebook vs için kullancaksanız aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurarak 9800i tercih edebilirsiniz... karar sizin...

Bugun aliyorum telefonu, son kararim Torch

hayırlı olsun. torch daha şık bir cihaz 9900a göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.