Şimdi Ara

Blackberry Bold 9700 (KORE MALI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-diger-markalar-blackberry-bold-9700-3g-wirelles-tv-msn-telefon-35363447/detay?source=promotion_topl

Kore malı 185TL demişler çin malından ne farkı var ikisi de çakma değil mi sonuçta anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 27 Ocak 2011; 12:00:41 >

• Kardeşim merhaba bende o ilana bakıyordum araştırayım derken senin bu konuyla ilgili sorunu gördüm. Ben o profıldekı adamı aradım urunumuz orjınal kutusunda gelıyor dedı kayıtlıdır dedı yanı o 125 tl ye olan cın malları gıbı degıl dedı posette te de gonder mıyoruz dedı valla . adam sımdı yenı resımde koymus baktımda. Adam cakma degıl dedı yan sanayı dedı bıde puhahahaaa :D ya cın mallerı gorunusu aynı ıcerı berbat ama bu kore uretımıs orjınalmıs kacak geldıgınden boyleymıs cart curt ayakları yaptı eger sen aldıysan memnunsan sımdılık bende almayı dusunuyorum____????

Sen satın aldın mı su an ? aldıysan nasıl bıraz bılgı verır mısın .
  • Henüz almadım ama çin değilde kore malı olması ilginç
  • beyler kore malı değil o. oda çin malı. arkasına bir de made in finland yazmışlar. ben cihazı inceledim. aslında fena değil ama orjinal değil, yan sanayi de değil. bildiğin çakma bu telefon. çift hatlı ve televiyonu daa var. fonksiyonları da kullanılabilir durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.