Şimdi Ara

Blackberry Storm mu Motorola Flipout mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gündür kafamı kurcalayan bir telefon meselem var 5800 ımı babama verdikten sonra yerine yeni bir telefon alamam gerekiyor max 550 falan bir fiyatla. Öncesinde HB de bir kampanya gördüm ve Stormun %55 indirimle 550 tl ye verildiğini görünce oo alınmaz mı falan dedim blacberry sonucta falan dierekten sonra arastırdıkca eski bir alet oldugunu gordum falan wifi yok versiyon 5 den 6 ya yukseltilmicek falan birde bis die bişey iice kafamı karıstırdı 100 mb mobil int paketim var özel olarak bis paketi yapamam bu yeter mi yetmz mi die dusunmeye basladım sonra aklıma motorola flipout modeli geldi tipi falan orjinal bsey dokunmatik ama tuslrıda var gerci böle ara mod telefonlar ne kadar guzel olur supe duysamda sizlere danısayım die dusundum siz olsanız hangisini tercih edersiniz tbi birde neden die sormadan gecemicem =)

• düşüncesi olan yok mu?
  • motorolayı alırdım android işletim sistemli güzel telefon , bb storm eskidi artık alınmaz
  • Storm pek tavsiye eden duymadım,kullanıp memnun olanda.Diğeri de güzel değişik bir telefon ama görüşme yaparken nasıl olur ki ne bileyim garip geldi biraz bana zevk meselesi elbette :) Başka seçenek yok mu ki ?
  • gorusme yaparken telefonu tus takımını acıp konusuluyormus =9 baska secenek benim aklıma gelmior malsef ki varsa secenek degerlendirebilirim kesinlikle =) secenekleri dusunmesem storm alıp basımı yakmıstım anlasılan =) suan flipout agır basıyor android falan ama guncelleme sıkıntsı uzucu bsy
  • galaxy gio da olabilir istersen eger
  • iyi bir telefona benziyor özellikleri falan bu samsunglar fena kafamı karıştırıo hepsi glaxy fak tefek frklrla bi sru telefon =/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GM 5 Plus mı ? HTC One A9 mu ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

motorolayı alırdım android işletim sistemli güzel telefon , bb storm eskidi artık alınmaz

Hocam hakli kesinlikle
  • Stormdan uzak dur.Eski bir telefon.Kendinde söylemişsin yukarıda.

Flipout ise Androidli güzel bir telefon.Ama eğer klavye dokunmatik bi telefon istersen Galaxy Proyu öneririm.Ondada Android var.
  • stormu sildim artık secenekler arasından aslında =) evet buda cok iyimiş kafamı iice karıstırıo bu glaxy serisi hepsi iyi gorunuo =) ama bu seklde tuslu bir telefon almam sanırım flipout ta öel gbi grnuo ama tuslrı cok sık kullnmm die dsnyrm =) aslında artık dusuncem bu flipout işimi gorur mu 5800 ve ipot touch ikilisi kullnıordm sıkıntı ckrmz bna umrm cnku daha oncede corby pro almstm böle srgulu qwerty klvyeli 1 ay snra satmk zrnda kldm insanın içi ısınmıo acayp telefndu mesela 200 msj dan fzla mesj brndramıodn mesjlrda kendsi silmye bslıodu drk vr böle seyler bya can skcı olablio motorolda vrmdr die dsnyrm bunlr smdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

stormu sildim artık secenekler arasından aslında =) evet buda cok iyimiş kafamı iice karıstırıo bu glaxy serisi hepsi iyi gorunuo =) ama bu seklde tuslu bir telefon almam sanırım flipout ta öel gbi grnuo ama tuslrı cok sık kullnmm die dsnyrm =) aslında artık dusuncem bu flipout işimi gorur mu 5800 ve ipot touch ikilisi kullnıordm sıkıntı ckrmz bna umrm cnku daha oncede corby pro almstm böle srgulu qwerty klvyeli 1 ay snra satmk zrnda kldm insanın içi ısınmıo acayp telefndu mesela 200 msj dan fzla mesj brndramıodn mesjlrda kendsi silmye bslıodu drk vr böle seyler bya can skcı olablio motorolda vrmdr die dsnyrm bunlr smdi

Motorola hiç kullanmadım.Ancak Corby Pro vasat bir model olduğu için böyle bir şey olmuş olabilir.
  • Hocam o zaman BB al derim sana
  • ustam 2 mesaj once BB ye eskidi denmesine katılıyorum demiştin olmaz ki ama =D Motorolaya gidip bir bakıcam 600mhz işlemci hız konusunda neler yapabiliyormus bi gormek lazım begenmezsemde artık napalım samsunglr dunyasndan ugrsa ugrsa brni bulucaz =D
  • sen beni dinle android dünyasına kaatıl galaxy gio al , kullandıgın 5800 ve cory pro gibi cihazların ekranı basmatik ve sıkıntılı , galaxy gio kapasitif ekranlı hızlı bir telefon 800 mhz işlemci hızına sahip , bir başka tavsiyemde ideos x5 alman yönünde marka takıntın yoksa
  • takıntım yok ama huwainin telefnn arksnda ne kdr drcgnı blmiorum ck iyi br uretci dioruzda kndisi için ne kdr uretio acaba =) android dunyasına kesn ktlıcm gbi ekrn dokunmtk denym, olrk ipod u bliorum zaten fark cok asırı belli ama gio nun klasik tasarımı aynı 5800 gbi herksn elndeki telefnlr gbi grnmesi meseleside vr yernde incelmk lazm ksnlkle bi ara forum brnvya gdp bkıcm ikisine brdn flipout mu gio mu dierktn =)
  • Android'ten şüphen olmasın,storm'dan uzak dur !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.