Merhaba arkadaşlar, blackberry storm 9500 almayı planlıyorum fakat bazı endişelerim var. Telefonun aşırı yavaş olduğundan ve çok hata verdiğinden söz ediyorlar.
Kullanan yada fikri olan var mı?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :))
Cihaz OS v.4.7 olarak geliyor ve bu versiyonun sıkıntıları var evet. OS 5.0 yuklemeniz durumunda bi sorunla karsılasacagınızı sanmıyorum. Bir çok sorun giderilmiş durumda
Bilgi için teşekkürler. :))
ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. son derece memnunum. tavsiye ederim.
Alacağım bende. 2-3 gün bir arkadaşımınkini kullanma fırsatım oldu, memnun kaldım bende. :)
Teşekkürler yorum için. :)
ikinci el fiyatlari bayagi uygun, bir arkadasim 500 liraya aldi 6 ay once. forumda 450 liraya satanlar gormustum.
bu secenegi de dusunebilirsiniz.
2. El fiyatları uygun oluyor ama bir türlü güvenemiyorum.
Alıp ufak tefek yüklemelerle sorunsuz ve uzun süre kullanabileceğim bir telefon olsun istiyorum. :))
Bence kesinlikle 400-500 tl gibi bir fiyata 2 el al. Hatta arastirabilirsen 600 e felan sifir a yakin bulabilirsin. Bence sifirina okadar para verme. Eger okadar vermeyi dusunuyorsan yeni bold 2 yi al. Islemcisi cok hizli ve hafizasi daha yuksek. Ama storm gercekten guzel bir cihaz.. Ben tavsiye ederim. Ben bb storm bold9000 ve simdi de bold 9700. Kullaniyorum.
wi-fi olmaması eksiklik mi peki + ve - lerini biri yazarsa bende çok sevinirim
bence bıraz daha bekle derım.cunku blackberry storm 2 (9550) cıktı.su an amerıka ve avrupada satılıyor.muhtemelen bır kac aya Turkıyeye kesın gelır.3.2 mp kamera,wifisi var ve bu daha hızlı dıyorlar.bır kac tane vıdeo seyrettım gercektende baya hızlı menu gecıslerı program acılmaları vs.yınede sen bılırsın
Birkaç ay içinde gelirse almayı düşünüyorum storm2 yi
arkadaşlar açıkcası bende storm almayı düşünüyorum ama blackberry hakkında hiç bilgim yok 9500 9530 ve 9550 arasındaki farkı araştırdım sizin öneriniz nedir fiyatları nekadar ( sıfır ve garantili ) ben şuanda ıphone3gs ve htc hd 2 kullanıyorum çok memnunum acaba stormdan memnun kalırmıyım kafamı bu kurcalıyor
quote:
Orijinalden alıntı: geomaniac arkadaşlar açıkcası bende storm almayı düşünüyorum ama blackberry hakkında hiç bilgim yok 9500 9530 ve 9550 arasındaki farkı araştırdım sizin öneriniz nedir fiyatları nekadar ( sıfır ve garantili ) ben şuanda ıphone3gs ve htc hd 2 kullanıyorum çok memnunum acaba stormdan memnun kalırmıyım kafamı bu kurcalıyor
+1
turkcelle mesaj atmıstım storm 2yle ilgili bu urunu getırmeyeceklerını soyledıler.vodafone getırır mı bılmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme