Şimdi Ara

BLACKBERRY Q10 ÇIKIŞ TARİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, BlackBerry Q10 için ön siparişler başlamış İngiltere'de. Nisan ayı sonunda satış başlayacakmış. Türkiye'de de büyük ihtimalle en geç Mayıs başında satışa sunulur diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer şarj konusunda başarılı olursa imkanlarımı zorlayıp almayı düşünebilirim. Klavyenin yanı sıra dokunmatik ekranı olacağı için şarj süresi tatmin edici olmayabilir. Benim beklentim şudur: EDGE modunda şarjı 1,5 gün gitsin... Gerçi telefona verilen paraya yazık, ölü yatırım. Vakti zamanında çok para yatırdım telefon işlerine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

Eğer şarj konusunda başarılı olursa imkanlarımı zorlayıp almayı düşünebilirim. Klavyenin yanı sıra dokunmatik ekranı olacağı için şarj süresi tatmin edici olmayabilir. Benim beklentim şudur: EDGE modunda şarjı 1,5 gün gitsin... Gerçi telefona verilen paraya yazık, ölü yatırım. Vakti zamanında çok para yatırdım telefon işlerine...

9900 edge'de 2 gün gidiyor, q10 en az 2 gün gider.
  • Bence de BlackBerry Q10'in şarj süresi çok iyi olacak. Hem 2100 mAh'lik bataryası var hem de BlackBerry 10'in güncellemeler ile şarj konusunda iyileştirmeleri var. BlackBerry Z10 kullananlar güncelleme sonrası kullanım süresinin epey arttığını söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartographer -- 6 Nisan 2013; 15:26:53 >
  • Blackberry q10 şarj konusunda bence de çok iyi olacak. Şöyke düşünün 1800 mah pili olan 4.2 inç z10 un şarjı 1 günü tamamlıyorsa 2100 mah pili olan ama ekranı 3.1 inç olan q10 2 günü görmeli hatta geçmeli bana göre.

• fiziksel kalvyesi haricinde z10 dan farkı var mı bunun?
  • En az 2 gün gider. Nokia E6da hem klavyeli hem dokunmatik, 3 gün gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.