Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
90.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fethh16

Arkadaslar iyi gunler dilerim maximum kampanyasindan dolayi hizlial dan q10 almayi dusunuyorum size bazi sorularim olucak yardimci olabilirseniz sevinirim.
    Oncelikle burada satilan model 4gli midir degilse 4g li modeli nereden bulabilirim?
    Garantisi distributor diyor bu hangi firma demek oluyor acaba bir kac firmi ismi geciyor istedigimizi secebiliyormuyuz yoksa sansimiza hangisi gelirse mi?
    Tesekkur ederim

KVK garantisiyle gelir.

forumu uzun suredir takıpteyim ve 1 yıllık Q10 beyaz kullanıcısıyım, benim şoyle bir derdim var yardımcı olursanız eger çok mutlu olaçagım. en son gelen guncelleme ile telefonda şarj ve internet sorunu baş göstemeye başladı. şoyle ki benım 500 mb olan internet paketim eskı surume gore gün boyu açık olmasına ragmen 1 ay boyunca bana yetıyordu,yaptiğim işlemler standart whatsapp face ve instgram girip çıkmak başka extra bişe yapmıyorum,masa başı işinde çalıştığımdan pek de vaktim olmuyor. ama yeni guncelleme ile 500 mb olan net paketim yenılendıkten sonra herşey aynı sekılde olmak şartıyla 1 gune 150 mb gittiğini gordum, telefon da herzaman kı gıbı pc yanında oylece durmaktan başka bi iş yapmiyor.yeni guncelleme ile arka planda bir çok şey çalışıp netimi goturuyor olabilir mi acaba ve ben bunun için ne yapabilirim_? bu durum aynı şekılde şarjimi da sunger gibi çekmekte sanırım,sabah 8 de şarjdan aldiğim telefon gun boyu net açık olunca saat 3 de %30 kaldi ve netimi de her gecen dakıka yıyıp bitirdi. daha oncesinde olmayan bu sorun için onerilerinizi bekliyorum teşekkurler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raelro

arkadaşlar merhaba gunaydın

forumu uzun suredir takıpteyim ve 1 yıllık Q10 beyaz kullanıcısıyım, benim şoyle bir derdim var yardımcı olursanız eger çok mutlu olaçagım. en son gelen guncelleme ile telefonda şarj ve internet sorunu baş göstemeye başladı. şoyle ki benım 500 mb olan internet paketim eskı surume gore gün boyu açık olmasına ragmen 1 ay boyunca bana yetıyordu,yaptiğim işlemler standart whatsapp face ve instgram girip çıkmak başka extra bişe yapmıyorum,masa başı işinde çalıştığımdan pek de vaktim olmuyor. ama yeni guncelleme ile 500 mb olan net paketim yenılendıkten sonra herşey aynı sekılde olmak şartıyla 1 gune 150 mb gittiğini gordum, telefon da herzaman kı gıbı pc yanında oylece durmaktan başka bi iş yapmiyor.yeni guncelleme ile arka planda bir çok şey çalışıp netimi goturuyor olabilir mi acaba ve ben bunun için ne yapabilirim_? bu durum aynı şekılde şarjimi da sunger gibi çekmekte sanırım,sabah 8 de şarjdan aldiğim telefon gun boyu net açık olunca saat 3 de %30 kaldi ve netimi de her gecen dakıka yıyıp bitirdi. daha oncesinde olmayan bu sorun için onerilerinizi bekliyorum teşekkurler şimdiden.

dostum ayarlardan cihaz izlemeye gelip son 1 aydaki veri kullanımı ekranını paylaşabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Raelro R kullanıcısına yanıt
    Çok standart bir yorum olacak belki ama eğer ki sorun çözülmez ise wipe yapın derim ben. Tek başına şarj problemi olsa belki donanımsal derdim ama internet durduk yere bitiyorsa belli ki yazılımsal bir dert var gibi. Fabrika ayarlarına çevirmek çoğu zaman her derde deva oluyor.
    Intel Pentium III 800Mhz Processor - Abit SA6R Motherboard - Intel Solano i815E Chipset - Nvidia MX440 64MB 400Mhz (Vmod) Graphic Card - 512MB 142Mhz Twinmos Ram - Compex RL2000 10 mbps LAN - 80GB 7200RPM Samsung IDE HDD - Sony 1TB USB 3.0 External HDD - 400W ATX - Windowsikibin Pro

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Veri kullanımı nerede var hocam ben neden göremiyorum? Battery, Storage, CPU ve Memory var sadece. Hepsinde de son 48 saati görüntüleyebiliyoruz en fazla.

Ayarlar - Uygulama yöneticisi - Cihaz izleme

Alttaki seçeneklerde mobil veriye dokun. Orda göreceksin

Başkan istediğin ekran goruntuleri bunlar sanırım. benim ilk belirlemelerime gore BBM denilen illet hiç kullanmadiğim halde baya birşey alip goturuyor benden o yuzden onunla ilgili olan herşeyi kapattim ve suan netim açık bir şekılde beklemedeyım,oğlen tekrar kontrol edicem kalan internet paketimi ve şarjimi. Teşekkur ederim yardımlar için. Bu arada telefonu guncellemeden sonra fabrika ayarlarını geri yuklediğim halde bu sarj ve internet olayım devam etti bilginize. birde pil kullanım fotosunda da gorunduğu gibi 8 de şarjdan aldığım telin verileri nasıl sizce cunki BBM kapatmadan onceki kalan pil suresi gorunduğu gibi %92 ve 7 saat, BBM kapattiktan sonra ki ve netin açık bir şekilde,şu saat itibariyle ekranda gorduğum %80 ve 18 saat şaka gibi

• Echo54 E kullanıcısına yanıt
    Raelro'nnki gibi bende mobil veri yok.

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • arkadaşlar merhaba,
    ben yeni bir blackberry kullanıcısıyım,rehbere kişi eklemek istiyorum ama bilgileri yazdıktan sonra ''kişi adları 5 karakteri geçemez'' uyarısı çıkıyor.
    bu sorun için yardımcı olabilirmisiniz ?

Orijinalden alıntı: cag17

arkadaşlar merhaba,
    ben yeni bir blackberry kullanıcısıyım,rehbere kişi eklemek istiyorum ama bilgileri yazdıktan sonra ''kişi adları 5 karakteri geçemez'' uyarısı çıkıyor.
    bu sorun için yardımcı olabilirmisiniz ?

rehbere eklerken üstteki seçeneklerden sim kart da seçili mi acaba bi kontrol eder misin?

Şimdi o kadar memnunum ki blackberry aldığıma..Takılma donma vs hiçbir sorunla uğraşmıyorum..Ekranın ufaklığına hemen alıştım..

Cepte oyun oynamam, film izlemem, fotoğraf çekmem..Sadece yoğun olarak whatsapp kullanırım, telefon görüşmesi yaparım, mail alır ve yollarım, arada facebook ve twitter kullanırım..

En son note 4 kullanmıştım..Dışarıya çıktığımda telefonu nereye koyacağımı şaşırıyordum..Q10 da böyle bir sıkıntık yok..Android markete hiç ihtiyaç duymadım..

Dün sabah 6.30 da % 100 şarj iken, gün içinde devamlı wifi açık ve 1-2 saat de 3g açık kaldı...Yoğun olarak whatsapp, facebbok, twitter, tarayıcı, tapatalk kullandım, 10-15 defa telefon görüşmesi yaptım, mail aldım ve attım, arada Blackberry World e girip uygulama indirip kurup çalıştırdım..Akşam 21.00 gibi şarj hala % 70 lerde idi..Android ve iphone da olsa çoktan şarja takmıştım telefonu..Sabah kalktım hala şarj % 50 ve sabaha kadar 3g açıktı..

Ben aradığımı sonunda buldum..Umarım Blackberry bundan sonra cihazlarının arkasında durmaya devam eder ve yeni cihazlar üretir..

Kafamda tek bir soru işareti kaldı; acaba Blackberry Classic mi alsaydım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berbes

Bende 2 gün önce sıfır olarak Q10 aldım..Daha önce iphone nun tüm serileri ve HTC One m8 ve farklı modellerde android işletim sistemi kullanmıştım..

Şimdi o kadar memnunum ki blackberry aldığıma..Takılma donma vs hiçbir sorunla uğraşmıyorum..Ekranın ufaklığına hemen alıştım..

Cepte oyun oynamam, film izlemem, fotoğraf çekmem..Sadece yoğun olarak whatsapp kullanırım, telefon görüşmesi yaparım, mail alır ve yollarım, arada facebook ve twitter kullanırım..

En son note 4 kullanmıştım..Dışarıya çıktığımda telefonu nereye koyacağımı şaşırıyordum..Q10 da böyle bir sıkıntık yok..Android markete hiç ihtiyaç duymadım..

Dün sabah 6.30 da % 100 şarj iken, gün içinde devamlı wifi açık ve 1-2 saat de 3g açık kaldı...Yoğun olarak whatsapp, facebbok, twitter, tarayıcı, tapatalk kullandım, 10-15 defa telefon görüşmesi yaptım, mail aldım ve attım, arada Blackberry World e girip uygulama indirip kurup çalıştırdım..Akşam 21.00 gibi şarj hala % 70 lerde idi..Android ve iphone da olsa çoktan şarja takmıştım telefonu..Sabah kalktım hala şarj % 50 ve sabaha kadar 3g açıktı..

Ben aradığımı sonunda buldum..Umarım Blackberry bundan sonra cihazlarının arkasında durmaya devam eder ve yeni cihazlar üretir..

S.a öncelikle hayırlı olsun. Bende z30 kullanıyorum anlattığınız pil performansını hayretle okudum. Dediğinize göre q10 un pil performansı epey önde aynı kullanımda muhtemelen benim şarjı %50 kalırdı diye tahmin ediyorum en az, sizin ki %70 kalmış.orjınal uygulamaların Size yeterli gelmesi çok iyi zira Android uygulamalar apk lar cihanda çalışıyor fakat kendi uygulamalarının tadını vermiyor. Bende başarabilirsem yeni iphone tanıtılıncaya kadar cihazı kullanmayı düşünüyorum:) yada 6 plus denemedim ani bir kararla onu deneyebilirim uygun fiyatlı denkgelirse(uygulama sıkıntısı sebebiyle).q10 kullandım fakat Classic kullanmadım ama aradaki fiyat farkı çok.kişisel görüşüm 2 kat para vermeye degmez.tekrar hayırlı olsun güzel günler de kullanın

• Teşekkür ederim hocam..Benim android markette kullandığım Sahibinden, My Fitness Pal, Fliboard yazılımları vardı..Biraz önce telefona android market kurdum bu yazılımları yükledim..Android e göre çok hafif bir yavaş çalışma söz konusu ama bunun hiçbir önemi yok..
    Şarj olayına gelince..Gerçekten çok memnunum..Görünen o ki 2 gün dayanacaksak şarjı..Hemde daha yeni almış olmama rağmen..Birkaç kez boşaltıp tekrar doldurduktan sonra iyice kendine gelecektir..

Bundan sonra telefon değiştirecek olursam kafamda pasport modeli var ama onunla ilgili çekincemde şu ; en olarak çok geniş..Yani note 4 ile arasında en olarak yaklaşık 1.2 cm gibi bir fark var..Ben note 4 ü zaten büyük diye istememiştim ama pasport enine dahada büyük..Bu yüzden kararsızım açıkcası..Yani aynı donanımla ekranı 4 yapıp biraz boyuna doğru uzatsalar çok iyi olacakmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbes -- 17 Nisan 2015; 10:55:50 >
    İnsan çok uygulama istemiyorum birkaç uygulama bana yeter dese de Android ve ios gibi uygulama bakımından zengin bir platforma alşınca mecburen önceki konforu istiyor.örneğin ben gençturkcell uyulmasını kurdum apk olarak telefon numarasini ve turkcell şifresini istiyor ilk açarken sonra açınca birdaha numara ve şifre sormadan devam etmesi lazım fakat bazen soruyor bazen sormuyor kafasına göre yani.zıraat bankasının uygulamasını da apk olarak indirdim fakat normalden farklı menu düzeni orijinal uygulamada görebildiğim bazı bilgi ve detayları göremiyorum.yeni versiyon olanlarda kurdum onlarda kuruldu fakat açarken hata verdi.vs.sız hangi markete uygulamasını kurdunuz?forumda okuduğum kadarıyla google play store kurulunca pek sağlık lı çalışıyormuş onun yerine snap kurun daha iyi dıyorlardı.

Bende 2 gün önce sıfır olarak Q10 aldım..Daha önce iphone nun tüm serileri ve HTC One m8 ve farklı modellerde android işletim sistemi kullanmıştım..

Öncelikle hayırlı olsun. Fakat kusura bakmayın da hocam anlattığınız pil performansı imkansız... 10-15 defa telefon görüşmesi demişsiniz böyle bir ibare yanlış olur. Görüşmeler 1 dakika mı sürdü 15-20 dakika mı? Tahminim 1 dakikayı geçmemişsiniz. Wifi veya 3g açık olması stand by modunda bir şey ifade etmiyor şarj yemiyorlar. Lakin bende Q10 kullanıcısıydım öyle sabah 6:30'da da değil 10:30 gibi şarjdan alıyordum gece 23:00-24:00 gibi bitiyordu. Gün içinde 3G-Wifi sürekli açık, 30 dakikaya yakın toplam konuşma süresi,whatsapp ve sürekli olarak foruma girerdim. Sizin kullanımınıza baktığımda kağıt üzerinden benden daha yoğun kullandığınızı görüyorum lakin pratikte cihazı pek kullanmıyorsunuz bence. 15 saatte bu kadar yoğun kullanımda sadece %30 gitmesi imkansız. Cihazın ekranı küçük ve uygulama kıtlığı olduğu için pek yapacak bir şey olmuyor zaten, oyun oynamayınca şarjda gitmiyor lakin sizin cihaz gün içinde epey yatıyor çok büyük ihtimal...
    Sorunsuz Alışverişlerim F.Aykac , murtrax , asim03 , yalkie , philippe , raul_meireles , cio_cio , acht und zwanzig , Renji Abarai , Inventor , fikrets1 , sükût , ciom92 , srcn35 , pmomer , frkn44, Dr.Teknik, Eric Cartman., mert560, 00tuna, immeLmann, cqrcqr, ankaraharun Profili kapalı üyelerle alışveriş yapmıyorum. Alışveriş yapmanızı tavsiye etmediklerim eromage03(dolandırıcıdır), Ryhmer(hem kendi önerip hem sözünde durmuyor,üstüne beni engelliyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

quote:

Öncelikle hayırlı olsun. Fakat kusura bakmayın da hocam anlattığınız pil performansı imkansız... 10-15 defa telefon görüşmesi demişsiniz böyle bir ibare yanlış olur. Görüşmeler 1 dakika mı sürdü 15-20 dakika mı? Tahminim 1 dakikayı geçmemişsiniz. Wifi veya 3g açık olması stand by modunda bir şey ifade etmiyor şarj yemiyorlar. Lakin bende Q10 kullanıcısıydım öyle sabah 6:30'da da değil 10:30 gibi şarjdan alıyordum gece 23:00-24:00 gibi bitiyordu. Gün içinde 3G-Wifi sürekli açık, 30 dakikaya yakın toplam konuşma süresi,whatsapp ve sürekli olarak foruma girerdim. Sizin kullanımınıza baktığımda kağıt üzerinden benden daha yoğun kullandığınızı görüyorum lakin pratikte cihazı pek kullanmıyorsunuz bence. 15 saatte bu kadar yoğun kullanımda sadece %30 gitmesi imkansız. Cihazın ekranı küçük ve uygulama kıtlığı olduğu için pek yapacak bir şey olmuyor zaten, oyun oynamayınca şarjda gitmiyor lakin sizin cihaz gün içinde epey yatıyor çok büyük ihtimal...

Aynı şeyleri yazacaktım fakat forumda bazen kısır çekişmeler çıkıyor bu tip meselelerde, belki tatsız bir tartışmaya dönüşür endişesi ile yazmamıştım

• burası forum hocam görüşlerimizi yazmamız için yapılmış bir platform. Neden tartışma çıksın? Sonuçta aynı cihazı aynı pil kapasitesi ile bende kullandım. Şuan iphone 5 kullanıyorum şarjı 6-7 saatte biten bir cihaz ama öyle bir kullanım şekli yapabilirim ki bir anda 4 gün gider yani bu pil olayı tamamen kişisel bir şeydir. Baktım konu sapıyor tartışmaya dönüyor olduğu yerde bırakırım zaten devam ettirmem. Ben kendi şahsım adına arkadaşın yoğun şekilde kullandığını düşünmüyorum
    Sorunsuz Alışverişlerim F.Aykac , murtrax , asim03 , yalkie , philippe , raul_meireles , cio_cio , acht und zwanzig , Renji Abarai , Inventor , fikrets1 , sükût , ciom92 , srcn35 , pmomer , frkn44, Dr.Teknik, Eric Cartman., mert560, 00tuna, immeLmann, cqrcqr, ankaraharun Profili kapalı üyelerle alışveriş yapmıyorum. Alışveriş yapmanızı tavsiye etmediklerim eromage03(dolandırıcıdır), Ryhmer(hem kendi önerip hem sözünde durmuyor,üstüne beni engelliyor)
  • Arkadaşlar yalan söylemek için bir sebebim olduğunu düşünmüyorum :)..

Ne yazdıysam öyle..Z10 ile karşılaştırma yapmayın..Farklı cihazlar..Evet brikaçar dakikadan topamda 18 dakika 32 saniye görüşme yapmışım..Tüm gün toplamda en az 4-5 saat whatsapp la yazışıp, en az 2 saat tapatalk kullandım..Uygulama indirdim çalıştırdım..
    Yani tuhaf bir durum olduğunu sanmıyorum..Sabah yazdığımdan beri yine whatsapp kullanıyorum ve andorid marketten uygulama indirip çalıştırıp sildim 10 dakika telefon görüşmesi yaptım..İu anda şarj % 22 de...Bitmiyor ben ne yapayım..Suç benim mi :)

Arkadaşlar yalan söylemek için bir sebebim olduğunu düşünmüyorum :)..

Ne yazdıysam öyle..Z10 ile karşılaştırma yapmayın..Farklı cihazlar..Evet brikaçar dakikadan topamda 18 dakika 32 saniye görüşme yapmışım..Tüm gün toplamda en az 4-5 saat whatsapp la yazışıp, en az 2 saat tapatalk kullandım..Uygulama indirdim çalıştırdım..
    Yani tuhaf bir durum olduğunu sanmıyorum..Sabah yazdığımdan beri yine whatsapp kullanıyorum ve andorid marketten uygulama indirip çalıştırıp sildim 10 dakika telefon görüşmesi yaptım..İu anda şarj % 22 de...Bitmiyor ben ne yapayım..Suç benim mi :)

Dogrudurayrıca z30 la kıyasladım ben ,ki pil performansı olarak q10 dan önde bir cihaz olduğu söyleniyor otoritelerce;estagfurullah suç sizde değil q10 ü 3 gün kullanıp pil performansını yetersiz bulup klavyesine ilkel diyen Bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 17 Nisan 2015; 17:29:22 >

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.