Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Çok teşekkür ederim. Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deranzo -- 18 Ekim 2013; 18:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deranzo

Bugün itibari ile bende bi Q10 sahibi oldum. Q5 ile arada gidip gelmeme rağmen, kasası, kalitesi ve tuşları kararımı değiştirdi. Turkcell'den 1945 tl'ye satın aldım. Şu anda güncellemesi varmış, onu yapıcam. Sonra kurcalarım biraz

Hayırlı olsun. Iyi günlerde kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Bugün itibari ile bende bi Q10 sahibi oldum. Q5 ile arada gidip gelmeme rağmen, kasası, kalitesi ve tuşları kararımı değiştirdi. Turkcell'den 1945 tl'ye satın aldım. Şu anda güncellemesi varmış, onu yapıcam. Sonra kurcalarım biraz

Hayırlı olsun. Iyi günlerde kullanın.

Çok teşekkür ederim, sağolun.
  • Arkadaşlar ilk sorumu sorayım, eski cihazım olan bold 9900'deki tüm bilgilerimi, ayarlarımı q10'a aktarmak istiyorum. Fakat bu yeni Blackberry Link denen arayüzde bahsettiğim sekmeyi bulamadım. 9900'den 9300'e veya tam tersine yapabiliyordum. q10 bu eski nesil cihazlardan bilgileri alamıyormu acaba?
  • quote:

Arkadaşlar ilk sorumu sorayım, eski cihazım olan bold 9900'deki tüm bilgilerimi, ayarlarımı q10'a aktarmak istiyorum. Fakat bu yeni Blackberry Link denen arayüzde bahsettiğim sekmeyi bulamadım. 9900'den 9300'e veya tam tersine yapabiliyordum. q10 bu eski nesil cihazlardan bilgileri alamıyormu acaba?

hayırlı olsun öncelikle.

Bunun bir çözümü vardı ben de zamanında o telefonlardan q10 a geçtim. Aşağıdaki adımları bi dene istersen

1) BB desktop manager ile eski telefonun yedeğini al, Blackberry Link ile aldığın yedeği yeni telefonuna aktar.

2) Eski telefonuna BB Protect yükle, BB Protect i aç ve tam yedekleme yap. Q10'da BB Protect i aç ve senk. et.

Umarım işe yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

quote:

Arkadaşlar ilk sorumu sorayım, eski cihazım olan bold 9900'deki tüm bilgilerimi, ayarlarımı q10'a aktarmak istiyorum. Fakat bu yeni Blackberry Link denen arayüzde bahsettiğim sekmeyi bulamadım. 9900'den 9300'e veya tam tersine yapabiliyordum. q10 bu eski nesil cihazlardan bilgileri alamıyormu acaba?

hayırlı olsun öncelikle.

Bunun bir çözümü vardı ben de zamanında o telefonlardan q10 a geçtim. Aşağıdaki adımları bi dene istersen

1) BB desktop manager ile eski telefonun yedeğini al, Blackberry Link ile aldığın yedeği yeni telefonuna aktar.

2) Eski telefonuna BB Protect yükle, BB Protect i aç ve tam yedekleme yap. Q10'da BB Protect i aç ve senk. et.

Umarım işe yarar.

Oncelıkle tesekkurler,
    Sorunuma gelırsek cozuldu. Nasıl cozdugumude anlatayım, belkı aynı sorunu yasayan olur. Blackberry lınk uygulamasında en ustte yer alan sekmedekı telefonları degıstır secenegı ıle cozuldu. Sanırım bı tercume yanlısı yapılmıs. Olmamasına sasırmıstım zaten. O bolumde once eskı telefonumu, sonra q10'u baglayıp tum verılerı aktardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle flood için k.bakmayın. Bu telefonu düşünen, kararsız arkadaşlar için 1 günlük ilk izlenimimi paylaşayım.
    9900'ümün sıvı teması macerasından sonra 3 aylık çat pat çalışmasından bıkarak q10'a geçtim. İlk farkettiğim şey muazzam ekranı. Büyüklüğü fazlası ile yeterli, renkler doygun, çözünürlük-netlik harika. Kamera kötü, gerçi 9900'dede aynıydı. Videoyu iki cihazdada test etmemiştim video kameram olduğundan dolayı. İnternet tarayıcısı harika! Çok hızlı, flash desteği şaşırttı. Yok diye biliyordum, araştırmamıştım. Güzel bir süpriz oldu benim için. 9900'ü el terleten,kaygan ve çizilmeye aşırı müsait arka kapağından sonra q10'unki çok rahat geldi. Tasarım olarak kendi görüşümü bildireyim, çok iyi, komplike bi cihaz. Market olarak hayli zengin. Os6 ve 7 ile kıyaslıyorum marketi. 10.2 ile zaten android uygulamalarını kurabilicekmişiz yanılmıyorsam. Buda bir artı.Kasanın sağlamlık hissi çok iyi. Kullanılan malzeme çok güzel. Markette ibb trafik uygulamasını bulamadım, bu bir eksi benim için. Ama yakında gelir veya 10.2 ile androidden port edilir diye düşünüyorum.Trackpad ve yes-no, bb tuşlarının olmayışı şu anda biraz canımı sıktı, ama bir süre sonra alışırım diye düşünüyorum. Menü biraz karışık geldi bana, onada alışılır. Görsellik olarak gayet iyi arayüz. Hız olarak çok seri, stabilite olarak 1 günlük kullanım ile değerlendirmem doğru olmaz.

Genel olarak şimdilik hayli memnunum. Benim gibi, bir telefona 700-800 liradan fazla hayatta vermem diyen birinin bile aklını çeldi bu cihaz. Kasası, duruşu bu kararı vermeme neden oldu. Umarım ilerde canımı sıkacak bir sorunla karşılaşmam. Özetle, alın bu cihazı, tepe tepe kullanın

• Herkese Merhabalar an itibariyle bende Q10 siparişimi vermiş bulunmaktayım... Sabırsızlıkla kargoyu bekliyorum :)

Telefonu 1590 TL Bonus 7 taksite aldım. 120 Tl de sigorta yaptırdım. Avea'dan mobiltel garantisi ile aldım isteyen arkadaşlara aldığım yerin bilgisini verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: applem26

quote:

Orijinalden alıntı: -ToKuGaWa-

Herkese Merhabalar an itibariyle bende Q10 siparişimi vermiş bulunmaktayım... Sabırsızlıkla kargoyu bekliyorum :)

Telefonu 1590 TL Bonus 7 taksite aldım. 120 Tl de sigorta yaptırdım. Avea'dan mobiltel garantisi ile aldım isteyen arkadaşlara aldığım yerin bilgisini verebilirim.

Cok iyi fiyata almissiniz avea bayilerinde hala 1999 tl fiyat veriyorlar sizin aldiginiz bagimsiz bi bayi galiba

Ben sahibinden.com'da ilanı gördüm sonra firmayı aradım. O şekilde aldım. Ben Bursa'da oturuyorum firma Kadıköy'de. Linkini atıyorum aşağıda.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-blackberry-q10-2-yil-mobiltel-garantili-adiniza-faturali-140227397/detay

• applem26 kullanıcısına yanıt
    Evet iyi denk geldi :) bende o fiyata bulunca atladım hemen 2. el fiyatları 1100-1300 tl arasındaydı 1 aylık cihazların ve herkes nakit istiyordu. Nakit vermem beni sıkıştıracaktı. Bende zaten telefonu şirket üzerine aldım dolayısıyla %18'lik kdv'yi de geri alabiliyorum 1300 TL civarına denk geliyor o şekilde düşünürsek :)
  • Instagram kullanılabiliyor mu Q10`da? 9780`de Facebook`a falan fotoğraf gönderince hem küçük hem de çok kalitesiz gönderiyodu, bunda gelişme var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leite Riberio -- 22 Ekim 2013; 2:03:08 >
  • İnstagram henüz yok, fakat yakındır gelmesi. Facebook'a yollanan fotoğraflar gayet güzel gidiyor, bir sorun yok.
  • Telefon elime geçti. Mobiltel olarak değil de KVK garantili olarak geldi bana . İlk izlenimim telefonu aldığıma hiç mi hiç pişman değilim :) harika bir duruşu ve kullanılışı var.
  • Ne zaman geliyor bu 10.2 sürümü.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

Ne zaman geliyor bu 10.2 sürümü.?

Bekle bekle bi hal olduk. Dayanamadım 40 gündür 10.2 leaked versiyon kullanıyorum.

• sözde ekimin 2.haftası gelicekti
  • q10 ile ilgili çözemediğim 3 konu var. Yardımcı olursanız sevinirim.

1- Rehberde grup yapabiliyormuyuz. Ben bulamadım
    2- Toplu mesaj atmak nasıl mümkün ?
    3- Sessiz moda alabilmek için herzaman ayarlara girmek mi lazım ? yoksa kısa yol tuşu var mı ?
  • bir tane daha var :)
    telefonuna viber yükleyebilen oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ToKuGaWa-

q10 ile ilgili çözemediğim 3 konu var. Yardımcı olursanız sevinirim.

1- Rehberde grup yapabiliyormuyuz. Ben bulamadım
    2- Toplu mesaj atmak nasıl mümkün ?
    3- Sessiz moda alabilmek için herzaman ayarlara girmek mi lazım ? yoksa kısa yol tuşu var mı ?

OS 6 ve OS 7'de # tuşuna basınca tirreşim oluyordu. Belki Q10'da da aynıdır. Denediniz mi?

Ben Z10 kullanıyorum, Z10;da mesaj oluştururken 'Kime' bölümünde +'ya tıklayarak birden fazla kullanıcı ekleyebiliyorsunuz.

Rehber'de grup oluşturmayı bende bulamadım.

Z10'da sessize yada titreşime almak için yukarıdan aşağıya çekip, ordan sessiz yada titreşim yapıyorum. Q10'da da aynı olabilir.

Blackberry Q10 [ANA KONU]

Blackberry Q10 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 22 Ekim 2013; 22:58:31 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.