Şimdi Ara

BLACKBERRY Q10 ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır Blackberry telefonu almak istiyordum. Özellikle android telefonlardan bıkmış biri olarak klavyeli bir blackberry tecrübesini tatmak fena almayacak.
    Piyasada markanın Q10 modelinin fiyatının hatırı sayılır bir şekilde düştüğünü görüyorum. Bu model benim de hoşuma gidiyor.
    Ne dersiniz bu zamanda bu telefon kullanılır mı? Ya da bu saatten sonra alınır mı?

Not: Passport almak istiyorum ama telefon çok pahalı.

• Bende lumia 1520 kullanıyorum.Benim sormak istediğim soruyu sormuşsun.cevapları merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilekberi formunda bilekberi kullanan bir hayırsever çıkar zaar
  • Ağırlıklı olarak işi sosyal ağlarla ve internet ile , mail, mesaj alış verişi ve multimedya ile olan adamın alabileceği bir telefon bana kalırsa. Şarjının iyi gitmesi cabası. Özdeş fiyata olan Android telefonlardan kat ve kat daha iyi olan ve o telefonlara göre rahatlıkla tercih edilebilecek bir telefon.
  • Blackberry Q10 kibar güzel ve oyun dışında her isteğine cvp vericek bir cihazdır.. Fiyat performansı emsallerine göre gayet iyi ve asla sağda solda laçka olarak görebileceğin bir cihaz değildir

Fiziksel klavyesi mükemmel işletim sistemi harikadır.. Kısacası kesinlikle tavsiye ederim

• Kesinlikle tavsiye ederim. Ama birazcik daha zorlayip temiz bir blackberry classic de dusunebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • q10 dan memnun olan insanlar var ama trackpad ve düğmelerinin olmayışı bildiğimiz blackberry tecrübesinden uzak bir tat bırakıyor. classic daha büyük olmakla birlikte bu eksiği kapatıyor
  • Q10 alinir guzel cihaz tek
    kamera anlaminda biraz geride kalir onun haricinde kronik sorunlari olmayan bir cihazdir,kullanin kullandirtin.

• blackberry nin gözünü seveyim diyorum başka bir şey demiyorum.
  • Uygulama ve oyun konusunda sıkıntı yaşarsınız bunu göze alın ilk önce. Ama çok stabil çok rahat bir cihaz hiçbir problemi yok. Sizde RSS den haber okurum Twitter a foruma girerim derseniz sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matternich

q10 dan memnun olan insanlar var ama trackpad ve düğmelerinin olmayışı bildiğimiz blackberry tecrübesinden uzak bir tat bırakıyor. classic daha büyük olmakla birlikte bu eksiği kapatıyor

Selamlar.
    Classic BB diyerek hangi modeli kast ediyorsunuz?
    Gördüğüm kadarıyla q10 bold serisi üzerinde bir cihaz.
    BB 9900, veya hangi model sizce q10 dan daha iyidir?
    Veya BB hissini daha iyi verir?
    Teknik olarak hangisi onerinizdir?
    Teşekkürler.

• aktassa A kullanıcısına yanıt
    dostum classic modeli q20 diye de geçer yani şöyle düşünebilirsin q10<classic<passport

• cidden blackbarry yi iphona 4 yerine falanmı tercih ediyorsunuz ?
  • Arkadaşlar Blackberry q10 elime aldım güzel tuşları harika ancak trackpad olmaması ve benim trackpade alışık olmam işi zorlaştırıyor, piyasada çok güzel indirim var ancak ben classic düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

Uzun zamandır Blackberry telefonu almak istiyordum. Özellikle android telefonlardan bıkmış biri olarak klavyeli bir blackberry tecrübesini tatmak fena almayacak.
    Piyasada markanın Q10 modelinin fiyatının hatırı sayılır bir şekilde düştüğünü görüyorum. Bu model benim de hoşuma gidiyor.
    Ne dersiniz bu zamanda bu telefon kullanılır mı? Ya da bu saatten sonra alınır mı?

Not: Passport almak istiyorum ama telefon çok pahalı.

Al bir note 3-4 paşa paşa kullan.Macera arama

• Bende düşünmeye başladım bu cihazı. Leap istiyordum ama aşırı pahalı çıktı

• coolsten kullanıcısına yanıt
    Z30 ile arasında hiçbir fark yok hatta bazı kısımlarda daha geride Leap. ekranları ramleri kameraları falan her şeyleri aynı.

Ufak farklar Leap 1.5 ghz - Z30 1.7 ghz.. leap adreno 225 - z30 adreno 320 gibi..

Z30 satıyorum hevesimi aldığım için, ilgilenirseniz konuşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadMonster

Z30 ile arasında hiçbir fark yok hatta bazı kısımlarda daha geride Leap. ekranları ramleri kameraları falan her şeyleri aynı.

Ufak farklar Leap 1.5 ghz - Z30 1.7 ghz.. leap adreno 225 - z30 adreno 320 gibi..

Z30 satıyorum hevesimi aldığım için, ilgilenirseniz konuşabiliriz.

Fiyat?

• coolsten kullanıcısına yanıt
    900 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadMonster

900 lira

Sıfırları 1100 lira civarında hocam zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.