Gencler icin galaxy. Isadamlari icin Blakberi son karar
lg optimus black telefonuna oyun indirebilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: cerenxxx2012
lg optimus black telefonuna oyun indirebilir mi
bildiğime göre indirmesi lazım
lg optimus black ile lg optimus 3d aynı mı
media markta falan gidip baksanıza dostum. oradakilerden anında cevap alırsınız. hemde ürünleri incelersiniz. kararı verirsiniz.
Oyun oynamak için kesinlikle Blackberry aldırtmayın. Android işletim sistemleri uygun fiyata,bir çocuğun eline yakışabilecek telefon alın
blackberyy de oyun indirebilirsiniz tabiki ama oynadığınız oyundan pek bir zevk almassınız bnde blackberry 9900 var işimi görüyor çümkü bn pek oyun oynamam genellikle sosyal ağları kullanıyorum.Kızınız için galaxy y daha uygun olur çünkü oynadığı oyunlardan zevk duyar .eğer bütçeniz yeterse ıphone modellerinden birini alsanız daha iyi olur onun için
ufak bir kız çocuğun eline ipohone 4 serisinden alın. ufak kıza bb alıp iş telefonunu eline verip birşey yapmasını beklemeyin 4s en iyiidir hemde hoşuna gider
quote:
birde ben galaxy ace yi evkurda sordum 975 tl dediler galay y de 860 tl dediler biraz pahalı geldi daha ucuz nerede vardır taksitli olarak
zeytinburnu kocamustafapaşa aksaray gibi tarafar olsa iyi olur
''galaxy ace yi evkurda sordum 12 ay taksit ile telefon 975 tl ye geliyor''
Bu telefon ne 975 TL'yi ne de 590TL yi hakeden bir telefon. Sony Ericsson Xperia Neo V ile Galaxy Ace'nin karşılaştırmasını yaptım yakın bir zamanda. Çok fark var ikisinin arasında. Sony'nin daha stabil çalıştığını- akıcı olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.
Ama onu da 800 TL'ye satıyorlarmış güzel ülkemde herşey gereğinden fazla pahallı.
Tavsiyem 2.el bir android telefon alman yönünde.
iphone 4s e oyun yüklenir mi
quote:
iphone 4s e oyun yüklenir mi
iPhone demek oyun ve uygulama demek. 750.000' e yakın uygulamanın yaklaşık yarısı oyun.
arkadaşlar cerenxxx arkadaş sanırım dalga geçiyor
quote:
Orijinalden alıntı: EvrenCCC
arkadaşlar cerenxxx arkadaş sanırım dalga geçiyor
Bb kullanicisi degilim. Ama 11 yasinda bir kiz kardesimizinde kullanimina uygun oldugunu sanmiyorum. Dahada haddimi asarak o yasta bir cocuk zorunlu degilse cep telefonu kullanicisi olmamali. Yetisme caginda bir cocugun SAR denilen radyasyona maruz kalmasiyla bizimki farkli olacaktir. Degil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: infileXible
Galaxy S ve BBery 9900 kulanıyorum Internet oyun ve görsellik ıcın Kesinlikle Galaxy tavsiye ederim.
BBerry oyunda çok geri kalır galaxy den. Herkes bbery nın işadamları için Oldunu söylüyor kı doğrudur. Ama gençlerde kullanabılır e-posta Konusunda çok hızlı.
Galaksı de e-posta larda ıyı dır.
Gençler ıcın kesinlikle galaxy tavsiye ederim.
ı benım yasım 17 ben bb9900 kullanıyorum ooyun falan degılde BBM gercekten super bı hızmet oyun acısından kesınlıkle galaxy daha ıyıdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme