Şimdi Ara

BlackBerry İnternet Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir süredir kız arkadaşımla beraber Fenercell'e geçmeyi düşünüyorduk, nihayet geçmeye karar verdik fakat kendisi Blackberry kullanıyor.

Fenercell'in sitesinde biraz dolandım fakat BIS ile ilgili detaylara bir türlü ulaşamadım sanırım BIS hizmeti bulunmamakta ?

Kız arkadaşım zaten BBM kullanmıyor sadece Whatsapp ve Google vesaire. Normal internet paketi yapsa sorun olmaz değil mi ?

Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• tabiki sorun olur..BIS almak zorunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan062

tabiki sorun olur..BIS almak zorunda..

Normal intenet paketi ile hiçbir şekilde bağlanamaz mı Blackberry'den ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenWind

quote:

Bağlanamaz Whatsapp kullanmak için zaten BIS Aboneliği olmak zorunda çok düşük fiyatlara aylık paketler var onlardan alırsınız rahat olur altyapıyı Avea verdiği için BIS paketleri vardır diye tahmin ediyorum Avea bayiisinden daha iyi bilgi alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

quote:

Bağlanamaz Whatsapp kullanmak için zaten BIS Aboneliği olmak zorunda çok düşük fiyatlara aylık paketler var onlardan alırsınız rahat olur altyapıyı Avea verdiği için BIS paketleri vardır diye tahmin ediyorum Avea bayiisinden daha iyi bilgi alabilirsiniz

Onu düşündüm bende acaba Avea'nın sağladığı hizmetlerin tümünü kullanabiliyor mu Fenercell'liler ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

quote:

Onu düşündüm bende acaba Avea'nın sağladığı hizmetlerin tümünü kullanabiliyor mu Fenercell'liler ?

Mantıken kullanması lazım altyapıyı Avea sağlıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Whatsapp'ı veya tarayıcıyı kullanmak için BIS kesinlikle gerekli değildir. Normal internet paketiyle erişim sağlayabilir. Ben Avea + internet paketiyle , BBM dışında her yere girebiliyorum,bis açık değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Hotspot Paketleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eesti

Whatsapp'ı veya tarayıcıyı kullanmak için BIS kesinlikle gerekli değildir. Normal internet paketiyle erişim sağlayabilir. Ben Avea + internet paketiyle , BBM dışında her yere girebiliyorum,bis açık değil.

Kesin eminsiniz değil mi hocam ? Bende böyle biliyordum, arkadaşlar kafamı karıştırdı biraz.
  • bis sizde oluyor bildigim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Whatsapp'ı veya tarayıcıyı kullanmak için BIS kesinlikle gerekli değildir. Normal internet paketiyle erişim sağlayabilir. Ben Avea + internet paketiyle , BBM dışında her yere girebiliyorum,bis açık değil.

Kesin eminsiniz değil mi hocam ? Bende böyle biliyordum, arkadaşlar kafamı karıştırdı biraz.

Dediğim gibi ben şu an Avea kullanıyorum , bis açık değil ve internet paketiyle whatsapp,viber,tarayıcı,foursquare... gibi bir sürü uygulamaya girebiliyorum.
    Fenercell,avea alt yapısında ve avea hizmetlerini kullanıyorsa internet paketi işinizi görecektir.
  • quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi ben şu an Avea kullanıyorum , bis açık değil ve internet paketiyle whatsapp,viber,tarayıcı,foursquare... gibi bir sürü uygulamaya girebiliyorum.
    Fenercell,avea alt yapısında ve avea hizmetlerini kullanıyorsa internet paketi işinizi görecektir.

Tamamdır hocam çok teşekkür ettim, harika oldu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cartoon -- 25 Ekim 2012; 12:47:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.