Şimdi Ara

BlackBerry Gençliğini Yaşıyor -Takasa Açık-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  BlackBerry Gençliğini Yaşıyor -Takasa Açık-

Cihazımın 18.01.2013 Tarihine Kadar Garantisi Devam Etmektedir ! Cihaz Serviste Yenisiyle Değiştirilmiştir Teleservice İphone Ve Blackberry'lerde Onarım Yapmıyor Zaten Ya Yazılım Atıyor Yada Yenisiyle Değiştiriyor Benim Cihazda Yenisiyle Değiştirildi ! BlackkBerry'nin Nasıl Bir Telefon Olduğunu Bilen Bilir Arkadaşlar. İlk Defa BlackBerry Kullanacaklara Şiddetle Tavsiye Ederim. Yanında 10 TL Değerinde Kırmızı Silikon Kılıf Hediye Edeceğim ! Telefon Kullanma Alışkanlığınız Baştan Sona Değişek Buna Emin Olun Şu Ana Kadar Kullandığım En Hızlı Telefon Diyebilirim BlackBerry İçin !
    - BlackBerry Os 5.0 İşletim Sistemi
    - 320 x 240 piksel, 2.64 inç
    - Tam QWERTY klavye
    - 2 MP 1600x1200 piksel
    - MicroSD maksimum 16 GB
    - Wifi 802.11 b/g
    - DivX/XviD/MPEG4/WMV player

Takas Düşündüğüm Telefonlar
    - Samsung Wave 8500
    - Apple İphone 3G S
    - Daha Üst Blackberry Modelleri

Daha Fazla Resim İçin :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-blackberry-gencligini-yasiyor-takasa-acik-47467529/detay/
    İletişim : 05374331913
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu Arada Fiyat Koymayı Unutmuşum Arkadaşlar Özür Dilerim :)
    Satış Fiyatım : 449 TL
    Takas Fiyatım : 549 TL

• hocam yazmiyim dedim ama tutamadım kendimi cihazın normalde sıfır fiyatı 450 civarı, takasta 549e sayıyorsun...bu fiyata işin zor gibi, hayırlı satışlar
  • Benim Cihaz Zaten 0 Hocam Yenilendi Ve Hiç Açılmadı Full Kutu İçeriği İle Beraber Satılık :) Samsung Wave İle Takas Düşünüyorum !

• 8520 vodafoneda 399tl sıfır fiyatı değilmi şuan ?
  • isterse blackberry sana özel üretmiş olsun kım neden garantısı 3 ay gecmıs cıhazı hemde faturası baskasının adına alsın ki? hemde dışarda sıfırı daha ucuzken...
    hemde takasta 100 lira pahalıya... neyse üstad sana hayırlı satışlar
  • Ayni cihaz vodafone'da 399 liraya satilmakta,vodafone faturali veya faturasiz hattiniz olmasi lazim,vodafone hattiniz yoksa mevcut hattinizi vodafone tasittirip aninda alabiliyorsunuz,ister taksit ister nakit olarak cihazda simkilidi var,ancak oda kolay nakit yada kredik kartiyla taksitle alirsaniz vodafone musteri hizmetlerini arayip simkilit numarasini alirsiniz,istediginiz hat ile kullanabilirsiniz ayrica kasasinda orasinda burasinda vodafone logosuda yok siyah kirmizi beyaz renk secenekleride var bunlari nereden biliyorum 3 gun once kendim aldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIKEmRe
    Ayni cihaz vodafone'da 399 liraya satilmakta,vodafone faturali veya faturasiz hattiniz olmasi lazim,vodafone hattiniz yoksa mevcut hattinizi vodafone tasittirip aninda alabiliyorsunuz,ister taksit ister nakit olarak cihazda simkilidi var,ancak oda kolay nakit yada kredik kartiyla taksitle alirsaniz vodafone musteri hizmetlerini arayip simkilit numarasini alirsiniz,istediginiz hat ile kullanabilirsiniz ayrica kasasinda orasinda burasinda vodafone logosuda yok siyah kirmizi beyaz renk secenekleride var bunlari nereden biliyorum 3 gun once kendim aldim

Üstat ii hoş diosun da illa hat tasıma ws gbi seylere gerek yok bence başka bı vodafone u olan bı arkadasınız warsa onun hattı üstüne alıp aynı sekilde simkilit i müşteri hizmetlerinden alıp kirdirip her hatla kullanabilirsiniz bence arkadas cok komik ayrıca sıfırı 399 olan cihazı 450 ye 3 ay garantisi gecmis sekilde satmaya calisio hemde takas fiyati da 100 tl fazlası o da ayrı bı mewzu zaten takasta 50 tl flan oynadığını gördük de 100 tl oynadığını da hiç görmemiştik wave ile takas istiomussunuz.ozaman bı wave bulduğunuzu we cihazın sahibininde sifirlanmis wave i olduğunu duşunun we sıfır olduğu icin 800 tl,takasta da 900 tl istedigini bi dusunun bence ozaman ne demek istedigimizi daha iyi anlarsiniz neyse hayirli satislar..

• üzerine 300 tl falan istemiceksen n97 mini ile takas edebilirim garantisi vardır ama 1 yılı kaldı.. Takasda fiyatı 500 dür :D işine gelirse .. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.