Şimdi Ara

Blackberry e-mail sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcell Blackberry 9700 telefonumuzda şirket emaillerini ayarladık ve maillerin gelmesi ile ilgili bir sorunumuz yok.
    E-mailler sorunsuz geliyor ve gönderiyoruz.
    Sorunumuz email ilk olarak Blackberry' de açarsak MS.Outlook da o mail gelmiyor ve sunucuda da email siliniyor.
    Blackberry' de outlook gibi emailleri sunucuda bırak gibi bir ayar varmı acaba.

• hocam benzer bir sorun bende de oldu.
    ......@windowslive.com uzantılı adresimi ekledikten sonra telefonuma şöyle bir mesaj geldi...

"........@windowslive.com e-posta istemcinizin ayarlarını e-posta mesajlarınızı sunucuda bırakacaj şekilde değiştirin.E-posta istemcisi e-posta mesajlarını sunucuda bırakmazsa,Blackberry Internet Service mesajları BlackBerry(R) cihazınıza teslim edemeyebilir"

bende olayı tam anlayamadım
  • Sevgili arkadaşlar kurumsal etkinleştirme sırasında ki ayarlarda sunucuda bırakacak şekilde değiştirin bunu yapmanız için cihazı resetlemeniz gerekiyor
  • Blackberry 9800 cihazimi fabrika ayarlarina getirmem gerekti..
    Ancak eposta kurulumuna giremiyorum. Hesaplari ayarlayamiyorum dolayisiyla..
    Ne yapmam gerekir?
    Yardimci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyhang

Blackberry 9800 cihazimi fabrika ayarlarina getirmem gerekti..
    Ancak eposta kurulumuna giremiyorum. Hesaplari ayarlayamiyorum dolayisiyla..
    Ne yapmam gerekir?
    Yardimci olurmusunuz

Hattınız nedir acaba?
  • turkcell kullanıyorum
  • http://www.turkcell.blackberry.com/

adresinden giriş yaparak email hesaplarınızı tanımlayabilirsiniz. Eğer giriş yapmayı beceremezseniz, Türkcell müşteri hizmetlerini arayın onlar sizin adınıza hesaplarınızı aktifleştirirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.