Bildirim
Blackberry Curve 9360 yeniden kameralara yakalandı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mesaj cılgınlıgı üzerine kurulu bir telefon -
RIM kusura bakmasın os5'den sonrası yalan.Os6'yı hiç sevmiyorum
8520 beyaz kullanıyordum ve edge ile bağlantı sağlarken bile çok ciddi söylüyorum 2. cihazım olan desire'dan kat kat iyiydi.Tüm gün 5 mail sürekli senkron msn sürekli açık netten radyo dinliyorum 2 saat civarı bluetooth kulaklığımla şarjı 1.5 gün gidiyor
2 sinide satıp atrix aldım bataryası uzun gitsin diye nerdeeee.1 gün bile gitmiyor
Cihaza gelirsek görünüşü 9700-9300 arası bir şey olmuş.Özellikleri güzel pili'de 8520 gibi giderse güzel satar -
batarya epic fail olmuş -
curvelerin bataryasi dusuk gibi gelmesin. gayet uzun gider 1.5 gun + ;) -
Vay be eşsiz bir tasarımı var -
quote:
Orijinalden alıntı: knnkpln
Vay be eşsiz bir tasarımı var
Muhaha... Aynen. :D -
BATARYA BATIRMIŞ.. -
Kılavye hakikaten çok güzel olmuş bu tarz telefonlar içinde gördüklerimin en iyisi diyebilrim ama oldum olası şu bb bi ısınamadım bu arada arkadaşların dedikleri gibi batarya telefondan telefona değişir gibi geliyo ki 800mhz işlemci çok yakmaz -
tavor mg1 işlemci 2008 model . zaten curve seriside en düşük segmentte yer alıyor rim içinde. bu cihaz 2 günü rahat görür o batarya ile -
Ayfon çakması diyen olmadı ne güzel :) -
Batarya harbi şov yapmış. -
Çok yenilikçi .. -
1050 mah batarya ıle cogu kısı sarj konusunda sıkıntılarnı forumlarda dıle geıtırırken telefonun karızmasına kapılarak polıannacılık oynamanız garıp :) 1 1.5 gun gıden bı batarya yeterlı degıldır arkadaslar hele kı blackberry nız varsa. verılecek ucret ortalama 800 tl en azından 1300 mah ve uzerı bı batarya ıle f/p harıkası olabılırdı -
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
RIM kusura bakmasın os5'den sonrası yalan.Os6'yı hiç sevmiyorum
8520 beyaz kullanıyordum ve edge ile bağlantı sağlarken bile çok ciddi söylüyorum 2. cihazım olan desire'dan kat kat iyiydi.Tüm gün 5 mail sürekli senkron msn sürekli açık netten radyo dinliyorum 2 saat civarı bluetooth kulaklığımla şarjı 1.5 gün gidiyor
2 sinide satıp atrix aldım bataryası uzun gitsin diye nerdeeee.1 gün bile gitmiyor
Cihaza gelirsek görünüşü 9700-9300 arası bir şey olmuş.Özellikleri güzel pili'de 8520 gibi giderse güzel satar
Hocam yanlışın var.OS5te olupta OS6da bulamadığın şey ne?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X