Şimdi Ara

Blackberry Curve 8520 Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yeni Blackberry kullanıcısıyım.

Blackberry Curve 8520 telefonuma bluetooth ile başka bi cihazdan müzik,resim vb. göndermek istiyorum fakat bi sorunla karşılaşıyorum. Yeni ve bilgisiz Blackberry kullanıcısı olduğum için sorunu çözemedim ve sizlerden yardım bekliyorum. Başka bi cihazdan diyelim bi resim göndermek istiyorum ilk önce bluetooth ile eşleştiriyorum cihazları daha sonra o farklı cihazdan göndermek istediğim resme gelip gönder diyorum bluetooth ile kendi cihaz adımı seçiyorum benim cihazıma hiç bi onay isteği vb. gelmeden 4,5 saniye içerisinde resim göndermeye çalıştığım cihazda gönderme başarısız,bağlantı başarısız türünde yazı geliyor. Benmi bi yerde yanlış yapıyorum anlamadım.

Blackberry telefonumda Bluetooth seçeneklerinde ;

Bulunabilir: Evet
    Giden Aramalara İzin Ver: Her Zaman
    Adres Defteri Aktarma: Devre Dışı
    LED Bağlantısı Göstergesi: Açık
    Güvenlik Seviyesi: Yüksek
    Cihaz Başlatıldığında Bağlan: Evet
    Servislerdeyse tüm seçenekler işaretli.

Cihazları eşleştirdikten sonra veri aktarımını nasıl yapacağım? Bunu öğrenmek istiyorum.

Bu sorun hakkında araştırma yaptım konularda bu cevaplara rastladım:
    ''müzik,resim vb. gir seçenekler bluetoothla al yap sonra karsıdan gonder ve eşleştir.veri aktarımı gerçekleşir.''
    ''Görünürlüğü aç ve daha sonra cihazları eşleştir hallolur.''

Öncelikle müzik,resimlere girince seçenekler yapıyorum fakat bluetoothla al diye bi buton yok. Görünürlük denilirken galiba Bulunulabilirlik ten bahsedilmiş Bulunulabilirlikse açık yapıyorum.

• yok mu sorunu çözebilecek biri yahu?
  • bende yeni aldım kardeşim bildiğim kadarıyla önce cihazları eşleştirmen gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.