Şimdi Ara

BLACKBERRY CEP TELEFONLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BLACKBERRY cep telefonunu kesin olarak duymuş ya da işitmişsinizdir. Aranızda kullanan ya da satmayı düşünen varmı :D Bir arkadaşımda vardı ve kullandığımda gayet hoştu. Sıfır ya da ikinci el farketmez. Önemli olan görüşleriniz. Eksi ya da artı yönlerini bana anlatabilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler

• Hadi ya BlackBerry diye telefon mu çıkmış ılk defa senden duyuyorum çin malı mı arkadaşın nerden almış kardeşim sen hangi çağ da yaşıyorsun. Merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyesliahmo

Hadi ya BlackBerry diye telefon mu çıkmış ılk defa senden duyuyorum çin malı mı arkadaşın nerden almış kardeşim sen hangi çağ da yaşıyorsun. Merak ettim

Esas adı bilekberi fakat çinliler kopyalayıp blackberry diye sattı bir ara..

• Blackberrymi kaldı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir esprisi kalmadı artık tavsiye etmem çabuk sıkılırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmmm. Tamam kardeşim teşekkürler. Adam akıllı cevap yazan tek kişi sensin teşekkür ederim
  • Alacaksan bold 9900 z10 veya q10 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Q10 kullaniyorum, Sirf tasarimi için aldim. Sosyal aglar, mesajlasma ve browser olarak kusursuz bir telefon. Ses kalitesi iyi, bataryasi 1 gunu Rahat cikariyor. Kucuk ekran problem olmassa, oyun oynayan biri degilsen alabilirsin sifir distributor garantilisi 1000 lira civarlarinda bulunabiliyor.

Ama tasarimi gercekten harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 21 Nisan 2014; 19:50:45 >
  • Tam aradigim ozelliklerdi hocam ozellikle tavsiyene yogunlasacagim tesekkur ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Woswoscuu06

Tam aradigim ozelliklerdi hocam ozellikle tavsiyene yogunlasacagim tesekkur ediyorum

Rica ederim, telefona android uygulamalari da kuruluyor aklinizda olsun.

• 9900 15 ay garantisi devam eden siyah cıhazımı satabılırım. Ilgılenırsen PM..

• coldcamper kullanıcısına yanıt
    Dostum biraz daha arastırayım da eğer tam olarak karar verirsem ulasacagım sana :)

• Blackberry OS7.1 ve altı işletim sistemlerinden kesinlikle uzak durmalısınız, çok pişman olursunuz bana güvenin. Son dönemde çıkardığı BB 10 işletim sistemli cihazlarıyla gerçekten kendini aştı ve düzgün modeller üretmeye başladı. BB Z10 - Q10 - Q5 ve Türkiye'de satışı yok ancak yurt dışından satın alınmış ürünlere ulaşmanız mümkünse özellikle Z30 modeli gerçekten başarılı. Cihazları araştırırsanız kendinize uygun olanı zaten seçebilirsiniz ancak yardımcı olabilmek adına şunları söyleyebilirim;

Z10: Büyük ekranlı navigasyon, oyun, video gibi konularda daha çok keyif alırsınız. Şahsen ben sosyal medya kullanırken de faydalı görüyorum.
    Q10: Gün boyu mesajlaşırım ya da yazışmak benim için önemli derseniz ve klavye kullanmayı seviyorsanız Q10 ideal, donanım özellikleri de Z10'a çok yakın.
    Q5: İstekleriniz Q10 ile benzer ancak ödeyebileceğiniz tutar daha az ise Q5 öneririm, güzel cihaz hatta klavyesi yazım için daha kullanışlı ancak donanımsal özellikleri Q10'un gerisinde ve tasarımı Q10 kadar şık değil. (Tabii ki tasarım göreceli)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.