Şimdi Ara

Blackberry Bold 9780 mi yoksa 9700 Bold mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 3gs modeli telefonumu değiştirmek istiyorum iki model arasında kararsız kaldım sizce hangisi ve neden acil yardım edin iyi bir telefon buldum kaçırmak istemiyorum.

• 9780 daha yeni bir model
  • bi artısı yada eksisini görürmüyüm peki
  • dostum hiç mi internetten özelliklerine bakmadın?? 9780de 5mp kamera var 9700de 3mp... 9780de 512mb ram var diğerinde 256.. en belirgin özellikler bunlar.. bu saatten sora 9700 alınmaz.. haa dersenki 9700ü 9780 e göre çok çok daha ucuza buldum o zaman al.. tabi son karar senin dediğim özelliklere göre kararını verirsin
  • Arasında açık bir fiyat farkı yok 9780 tavsiyemdir 1,5 aydır kullanıyorum memnunum tek sıkıntı şarj çok çabuk gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolute Victory

Arasında açık bir fiyat farkı yok 9780 tavsiyemdir 1,5 aydır kullanıyorum memnunum tek sıkıntı şarj çok çabuk gidiyor.

şarj sıkıntısı bb lerin hepsinde mevcut zaten, gerçi şu anki bütün akıllı telefonların sorunu bu malesef
  • hocam benim için kamerası aslında o kadar önemli değil internetten baktım özelliklerine ve çok iyi bir fiyata dekgetirdim ve 9700 bold aldım.ama iphone dan sonra biraz sıkıntılar oluyo tabi ama çözersem mükemmel bir telefona benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR BLACKBERRY 9800 SİYAH
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arasında açık bir fiyat farkı yok 9780 tavsiyemdir 1,5 aydır kullanıyorum memnunum tek sıkıntı şarj çok çabuk gidiyor.

Bende 9780 kullanıyorum 4 ay oldu alalı, şarjım 3 gün gidiyor ? Nasıl kullanımda şarj çabuk gidiyor, kaç gün gidiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

quote:

Bende 9780 kullanıyorum 4 ay oldu alalı, şarjım 3 gün gidiyor ? Nasıl kullanımda şarj çabuk gidiyor, kaç gün gidiyor ?

Telefonun internet,messenger,arama ve mesaj bölümlerini çok kullanıyorum diğer özellikleriyle fazla ilgilenmiyorum. Çok kullanıyorum dediğim bbm sürekli açık haftalık günü tamamladığında direk yeniletiyorum internetide evde olmadığım zaman 2-3 saat kullanıyorum gece mutlak suratle sarja koymanız gerekiyor yoksa sabaha kapalı oluyor telefon.

Bbm açıkken 1,kapalıyken 2 gün gidiyor.

• 9700 tipi daha güzel bence.almak için karar aşamasında gittim baktım 9700e karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

şarj sıkıntısı bb lerin hepsinde mevcut zaten, gerçi şu anki bütün akıllı telefonların sorunu bu malesef

Allahtan benim telefon gerizekali,4-4,5 gün gidiyor(bold9000) :)
  • en önemli fark sar değeri arkadaslar bundan bahseden yok ama önce saglık!!!!arastırın 2si arasındaki sar farkını görün!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebekdenyil

en önemli fark sar değeri arkadaslar bundan bahseden yok ama önce saglık!!!!arastırın 2si arasındaki sar farkını görün!!!!

Blackberry modellerinin çoğunun sar değeri maalesef çok yüksek
  • 9700 bold aldım memnunum .)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.